Истово искуство го имав кај Бојчева. 1300 денари за ехо од две минути, пап што го проверуваат државно и брисеви. Ова за трудница што треба да е бесплатно. СРАМОТА.
За жал ова е и моето искуство со Вероника. Плус вртење 2 дена на тел за да закажам и никој жив не се јавува. И давање дијагнози и грешни терапии по вибер , зошто за термин се чекаше по 3 недели ,а ете некогаш ко за беља е хитно.
знааам , ама искрено ми е побитно да е стручна и да не е лажга, прочитав и слушав за неа доста позитивни искуства од типот на стручност , па затоа се одлучив. Мислам веке кај кој и да одиш ке те одерат
Предлог во околина на Центар, Капиштец за гинеколог, ми треба само за брисеви да ми земе. Матичната пак ми е на одмор не ми се чека да се врати .
И Биљана е исто лудичка со цените. За стручна, стручна е. Ќе те размуабети, ќе те опушти ама не можам да кажам дека е многу етична. Мене ми кажа после некаковси тест после секс дека маж ми нема сперматозоиди и дека она ќе го лечи. Среќа отиде па направи спермограм и испадна одличен. Толку одличен што сега имаме и резултат од 3,5 месеци кој не радува секојдневно со своите смешки и плачки.
Одличен доктор,ми ја водеше бременоста,ме породи,многу пати ме оправи....тешко се закажуваше термин,а и 3300 само ЕХО е многу....
Гинеколог емилија трајковска е во к.вода, само јас воопшто не сум задоволна од неа, ми беше матична порано.
Мене ми треба за пап али ако не е добра ќе побарам некој друг.Последно правев пап 2020 март месец во ремедика али не бев мн задоволна мн гужва имаат и докторката гледаше што побрзо да ме одкачи. Мислам дека пролониграв овој пат, ако има некој предлози нека пише.
Јас можам да ти кажам за пред 16 години како беше и колку бешеверувам сега сето тоа е променето многу,најдобро да се јавиш и да прашаш!
Zdravo,dali se iuste raboti dr.partalkoskii bese maticen i sum zadovolna od nego.ama jas za da imam vo blizina ginelolog otidov kaj korinovski ama voopsto ne sum zadovolna.Pa sakam pak da si se vratam kaj nego.Pa dali e swuste on.vi blagodaram
Јас сум идела кај Билјана неколку пати. Искрено во една ситуација кај шо лекар (не гинеколог) случајно ме преплаши на смрт а притоа имав отидено на редновна контрола кај Билјана пред неполн месец и трчејки пак отидов пак кај неа и ми направи повторно контрола, ме смири жената навистина немам зборови. Е сега проблемот е тоа што имам пријателки околу мене со различно мислење. Едната се колне буквално во неа, а другава не сака да слушне за неа баш од таа причина шо прво и има дадено дијагноза дека има посериозна инфекција ( а благе везе нема) друг пат и има кажано за сперматиозиодите на маж и дека она ќе го лечи ( и тоа искочило не точно ) Инаку и друг генеколог и има кажано на пријателката дека Билјана мн често ги дијагностицира со некоја посериозна инфекција. Така да навистина не знам што да мислам. Лично од мое искуство ми е ок, само што е со цени е мн скапа. Еден детален преглед ти е секако 6,000 ден
Од темава заклучив дека нема еден саглам гинеколог на државно Исто што спомнав кај Коруновски поназад. Друг проблем таму е што не можам никако на телефон да ги добијам, фиксен оставиле. Па одам лично да закажам и тоа понеделник само.
Jas od maticnite ginekolozi najzadovolna sum od Dr Suzana Kostovska. Odam paralelno i Sistina za odredeni raboti megutoa nejzinoto mislenje mi bilo sekogas isto so dr od Sistina.
Работи. Со ќерка му заедно. Јас сум кај неа. До сега сум задоволна од неа. П.с. Неделава е втора смена он.
Др.е муабетчика, се чека иако одиш на закажано. Брисевите, ми стигнаа два контрадикторни резултати во рок од 1 месец, кои беа грешка на лабораторијата, но нејзин пропуст беше што ме отепа со антибиотици без потреба, а рез.секој друг што ги виде рече дека се сомнителни и неточни и дека не требало само механички да се дава терапија туку да се повторат. Кога се вратив кај неа повторно, без трошка совест рече, е па тоа е, што не сум барала да ги повтори, па уште и крива. Ете тоа е моето искуство.