Исксутва со др. Бобан Сарџовски за водење на бременост? И ме интересира дали некоја ја знае цената за прв преглед кај него?
Добра е ,задоволна сум јас. На скрининзи одам кај неа. Темелна е и на тел можам да ја добијам ккга ми треба. Иначе матичен мј е Парталовски,ми ја водат бременоста..задоволна и од нив ,денар не ми земале до сега.
Ај хелп да се одлучам оти сакам да сменам матичнава веќе. 1. Ана Матоска во Промедика 2. Сузана Костовска во Гинековита 3. Филип Исјановски во Ултрамедика. Оти за сите читам само добри искуства, за Ана и Филип плус знам и дека си работат соодветно со цени, не наплаќаат ништо повеќе од тоа што треба.
Devojki dali nekoj ima ispituvano hormoni vo re medika? Potrebno mi e ispituvanje na hormoni poradi neredovna menstruacija i dobivanje samo ako sum na hormonalni apcinja. Citav ubavi komentari za Dr Efremovski, ima li nekoj slicno iskustvo kako moeto i bil kaj Dr Efremovski za sovet? Smeniv 4 ginekoloski ordinacii, sekoj mi kazuva se nesto razlicno i nikoj do sega ne iznajde resenie za mojot problem
Здраво на сите, Сакам да прашам некој за искуство кај Сузана Костовска од Гинековита. Како е за водење на бременост ? Дали има место кај неа за да прими пациенти како матичен гинеколог? Дали ако е матичен пак си ги наплаќа прегледите? Фала за одвоеното време ако некој може да одговори !
Здраво . Предлог за добар искусен гинеколог за водење бременост со близнаци. 14 недели сум имав крварење бев 1 недела во болница и сете доктори различно ми кажуваа никој не знаеше од што е крварење. Сакам да продолжам со многу добар доктор кој има водено и близначка бременост. Па ке ве замолам за искуства од добар доктор