Одличен лекар,дијагностичар врвен...скоро 15 години сум кај него.Се што се појави,се среди,се надевам и оваа сега типизација што ме чека ќе помине во најдобар ред...
Апсолутно може да биде и скроз бенигно...и да нема потреба од никаков третман или само повеќе вода..без страв,еве и мене истото ме чека,но подобро да знаеме со што треба да се бориме него да оставиме така..со среќа нека ни е и на двете
Не би требало да е сериозно штом прв пат ти се појавува. Битно е да се направи типизација за да се види кој тип на ХПВ е за да се продолжи со третман. И мене исто прв пат на последниот пап ми појави ХПВ, но бидејќи сум бремена докторите ми рекоа да се породам па отпосле да правам типизација.
Веќе бев кај него ок ми се допаѓа дека објаснува, али не ми се допадна што не ти дозволува да се искажеш до крај и те прекинува цело време. Сепак фала на одговорот.
Немој да се плашиш, типизацијата може и да покаже дека немаш ХПВ. Истово ми се случи и мене пред неколку години, ПАП резултатот покажа присуство на ХПВ, а типизацијата беше негативна. Опушти се, направи типизација, па после ќе ти каже докторот што понатаму. Само немој да паничиш
Јојјјј колку си во право!И сега да не збори,не ни е погодено,намќор е,ако многу збори пак мана му наоѓаме,недоаѓаме до израз
Не кажав дека многу збори . Пишав те прекинува кога збориш , за да се постави точна дијагноза и терапија треба да се ислуша пациентот.
здраво , се јавив во ремедика да прашам за доктор Хаџи Лега но ми рекоа не работи веќе таму.Некој да не знае каде е сега ?