Здраво, ако може некој да ми ги пише смените на др. Наде од мама, сум ги заборавила И дали знаете дали е на одмор периодов, звонам два дена неможам да ги добијам.
Понеделник и Петок од 08-16 Другите денови 11-19 часот На одмор беа во Јули и сега се во Септември дури. Ама како да видов бара сестра нова на фб и што се дешава сега незнам.
Од кој до кој Септември се на одмор? Инаку сестрата Ели е моментално на боледување, и си даде отказ. А ја обожавам :/
Ова го сликав уште Јуни месец. Иначе Ели секогаш сум зборела за неа неможе да се најде такво девојче, Наде ќе се изгуби без неа сега, а и мн време е таму. Се на телефон ми завршуваше работа ептен ми е криво. А до кога е таму знаеш?
Не знам до кога е таму, стварно златно девојче, секогаш смирена и со гоолем праг на толеранција. Во моментов на нејзина замена е еден маж. Не знам дали ќе се вработува или само ја менува. Инаку не знам до кога е искрено.
Баш штета Секогаш и се чудев како е толку толерантна на таа гунгула таму и по цел ден на работа. Затоа не креваат на тел што имаше пишано погоре членката, неможе се снајде сега тој што е.
Препорака за матичен Парталовски. Докторот е стар меѓутоа е добар дијагностичар и си ја знае работата. Доколу можете да си дозволите приватно Котларова во Ремедика Врв
Дали може да ми кажете искуство или мислење за д-р Слободан Дракулевски од Систина, дали го препорачувате како добар гинеколог
Леле едвај закажав преглед кај Надица, маж некој е сега на местото на Ели во таа гужва а јас прв пат останувам трудна скроз извадена од памет сакавме многу но не се спремив некако ме заврши за 15 мин ништо не ми кажа освен ако имам грчеви да земам утрогестан искрено све од по форумиве читам и сакам да најдам некој што стварно може да ми обрати внимание ако имате некој предлог ве молам кажете ми зашто иако е супер докторката ми треба малце пофлексибилен некој
Искуство со Радица Бојчева за водење бременост? Мене ми е матична и за редовни рутински прегледи ми е супер, до сега фала богу не сум имала поголем проблем но бидејќи планирам бременост ме интересираат искуства.
Zdravo devojki. Za kaj Lozankovski. Dr marija e na porodilno, biljana e na odmor. Koj e zamena dodeka biljana e na odmor?
Zdravo, Maticen ginekolog Nade, PZU MAMA Pale, PZU KORUNOSKI spored vas koj e podobar za slucaj so istorija od 2 spontani? Ili predlozete vie nekoj drug, za maticen
Наде ми го откри проблемот поради што не завременував,но ви 5ти месец толку паника крена што од стрес од неа мислам спонтан ќе добиев. Премногу пациентки има, се чека по 2ч за преглед,не обрнува целосно внимание...имаше добра сестра,но и таа си заминала од кај неа
Јас закажав ми рекоа вагинално ехо 1500 ден. Дали веќе беше на преглед, имаат 2д,3д ехо и каков е квалитетот на скиките?
Zdravo Da prasam za dobar maticen ginekolog preku fondot, so sovrema aparatura, reon Madjari, Avtokomanda, Cento..?
Здраво. Предлог за жена гинеколог во Скопје која работа на приватно и може да ми помогне со повторливи инфекции