Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Ману се наоѓа одма до Судска палата што е кај факултетите на битпазар, а мислам дека е 150 денари со плав картон.

2. Ferhunde-87sk

Ferhunde-87sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    41
    kalinaaa ќе те молам и мене во лп пиши ми го бројот на др Тања Хаџиевска од Млин Балкан. Ти пишав и лп ама не знам дали ти стигна. Поздрав

3. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    девојки од Струмица ај ви се молам пишејте ми добар гинеколог денес тргнувам утре сум доле па сакам да си направам детлен преглед...значи немам плави картоне така да се ке е на приватно кажејте ми цена и кој е добар...фала :*

4. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.227
    Допаѓања:
    27.827
    Гинекологов е добар у буквална смисла на зборот

Нејке слика, ама одете на Систина, персонал... Александар Бојаџиев :$ :$

Уште да ми каже некој дека е добар доктор, дефинитивно се префрлам. Најредовна ќе бидам на прегледи :D :D :D

5. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.752
    Tи заради изгледот или заради стручноста би го избрала :D Мене ми е пријател и супер е ,а гледам го фалат и како доктор

6. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.227
    Допаѓања:
    27.827
    ^ Изгледот :$ :$
    Ама добро ете, прашав и дали е добар колку да не биде џабе дека одам :rofl: Не искрено, одамна не сум видела толку секси доктор :D

7. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.622
    Девојки едно прашање ми дадоа информација дека во Рењмедика има жена специјалист за полицистични јајници,дали знаете која е има некој искуство со неа и колку зима за преглед? фала однапред

8. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847

Кукличке мори, кај го најде лепотанов да го грабнеш и да бегаш. Е сега и јас ќе си закажам кај него :P :D
    А и многу млад успеал да стигне до таму.
    Аце, Аце ај што си убав.... :lol:

9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.803
    Допаѓања:
    202.799
    Арен си е Бојаџиев, јас сум била кај него, одвај година дена е постар од мене. Не е толку секси во живо :D барем мене не ми беше (не смее да ми биде секси, мажена сум :P ). Бев кај него за утврдување бременост и толку. Не велам дека не го бива, ама може си е одличен професионалец.

10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Леле бе луѓе мене срам би ми било кај овој младиов. Ма кај секој гинеколког од машки род. Затоа си одам кај една Лидија од Промедика и супер ми е. Презимето и е специфично и никогаш не можам ни да и го прочитам ко што треба ни да и го запамтам :)

11. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Не бе јас немам гајле од машки. Баш мислам дека се понежни и повеќе внимание обрнуваат отколку женските. Што знам, барем јас имам такво искуство, а сум била и кај маж и кај жена гинеколог.
    Али овој што го нашла Кукличка е :inlove: Со задоволство би му отишла, само скапо ми е у Систина :(

12. hipo

hipo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Zdravo , mi treba strucno mislenje od ginekolog.Bev kaj Mitanovski no mi treba i vtoro mislenje.
    Mozete li da mi preporacate nekoj ginekolog.Ve molam...
    Fala odnapred.

[mod-kirilica:Pl1xvah9][/mod-kirilica:Pl1xvah9]

13. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Девојки дали некоја од вас оди во Дијагностички центар ...мислам дека гинекологот се вика Маријана... Ве молам да споделите искуство доколку сте биле таму на преглед
    Фала :)

14. Lilia

Lilia Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Здраво на сите....прв пат пишувам на форумов.....инаку често читам ваши мислења.И јас сум една од многуте кои бараат добар гинеколог,досега се изнаслушав се и сешто,сум била кај неколку гинеколози и можам слободно да кажам дека докторка Елизабета Миланова -Св.Недела,воопшто не ми се допадна ! Сама стекнав впечаток,(а претходно слушав од други) дека жената пред се сака да си извлече пари од пациентките,а нивното здравје и е во втор план.Значи ,инсистираше на третмани кај мене,кои можеби и не беа потребни ,ниту итни,а тоа ми го кажаа другиве доктори ,кои што после Миланова ги консултирав! Порано работела на клиника ..слушав и дека таму барала пари од пациенти...можеби важи за добар доктор но со вакви потези мислам дека е крајно безобразно,знам дека сите сакаат парички...но страшно е да третираш здрави пациентки за да заработиш...Мислам дека и самата знае дека...постојат и други полесни методи и начини на лекување...ама не сака да ги каже..туку веднаш предлага тоа што на неа најмногу и одговара !!!! Поздрав до сите вас.

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.469
    Допаѓања:
    120.888
    На мајка ми и на неколку нејзини пријателки им е матична па не се пожалиле. Е сега ми имаат кажано дека жената си е што на ум тоа на друм ама штом мајка ми иде кај неа со години ( а не знаеш која цепидлака за доктори е мајка ми) значи ОК е.

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  16. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.446
    Допаѓања:
    5.410
    точно така

17. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Јас сум паничар ..офлелее, тоа што на ум то на друм ми е уффф.
    Утре имам закажано, па живи били па видели.
    Колку ми е страв аман веќе раат да се немало.

18. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.936
    Девојки ќе може ли некоја да ми го пише бројот на др Тања Хаџиевска од Млин Балкан во лп?

19. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    И мене ако може :)

20. AnGyY

AnGyY Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    5
    И јас сум во потрага по добар гениколог но во Битола..Ако може некој да ми препорача но ако е можно да работи со сини картони. Преферирам женски но ако е добар не е важно. Ви благодарам однапред :)