Ману се наоѓа одма до Судска палата што е кај факултетите на битпазар, а мислам дека е 150 денари со плав картон.
kalinaaa ќе те молам и мене во лп пиши ми го бројот на др Тања Хаџиевска од Млин Балкан. Ти пишав и лп ама не знам дали ти стигна. Поздрав
девојки од Струмица ај ви се молам пишејте ми добар гинеколог денес тргнувам утре сум доле па сакам да си направам детлен преглед...значи немам плави картоне така да се ке е на приватно кажејте ми цена и кој е добар...фала
Гинекологов е добар у буквална смисла на зборот Нејке слика, ама одете на Систина, персонал... Александар Бојаџиев Уште да ми каже некој дека е добар доктор, дефинитивно се префрлам. Најредовна ќе бидам на прегледи
Tи заради изгледот или заради стручноста би го избрала Мене ми е пријател и супер е ,а гледам го фалат и како доктор
^ Изгледот Ама добро ете, прашав и дали е добар колку да не биде џабе дека одам Не искрено, одамна не сум видела толку секси доктор
Девојки едно прашање ми дадоа информација дека во Рењмедика има жена специјалист за полицистични јајници,дали знаете која е има некој искуство со неа и колку зима за преглед? фала однапред
Кукличке мори, кај го најде лепотанов да го грабнеш и да бегаш. Е сега и јас ќе си закажам кај него А и многу млад успеал да стигне до таму. Аце, Аце ај што си убав....
Арен си е Бојаџиев, јас сум била кај него, одвај година дена е постар од мене. Не е толку секси во живо барем мене не ми беше (не смее да ми биде секси, мажена сум ). Бев кај него за утврдување бременост и толку. Не велам дека не го бива, ама може си е одличен професионалец.
Леле бе луѓе мене срам би ми било кај овој младиов. Ма кај секој гинеколког од машки род. Затоа си одам кај една Лидија од Промедика и супер ми е. Презимето и е специфично и никогаш не можам ни да и го прочитам ко што треба ни да и го запамтам
Не бе јас немам гајле од машки. Баш мислам дека се понежни и повеќе внимание обрнуваат отколку женските. Што знам, барем јас имам такво искуство, а сум била и кај маж и кај жена гинеколог. Али овој што го нашла Кукличка е Со задоволство би му отишла, само скапо ми е у Систина
Zdravo , mi treba strucno mislenje od ginekolog.Bev kaj Mitanovski no mi treba i vtoro mislenje. Mozete li da mi preporacate nekoj ginekolog.Ve molam... Fala odnapred. [mod-kirilical1xvah9][/mod-kirilical1xvah9]
Девојки дали некоја од вас оди во Дијагностички центар ...мислам дека гинекологот се вика Маријана... Ве молам да споделите искуство доколку сте биле таму на преглед Фала
Здраво на сите....прв пат пишувам на форумов.....инаку често читам ваши мислења.И јас сум една од многуте кои бараат добар гинеколог,досега се изнаслушав се и сешто,сум била кај неколку гинеколози и можам слободно да кажам дека докторка Елизабета Миланова -Св.Недела,воопшто не ми се допадна ! Сама стекнав впечаток,(а претходно слушав од други) дека жената пред се сака да си извлече пари од пациентките,а нивното здравје и е во втор план.Значи ,инсистираше на третмани кај мене,кои можеби и не беа потребни ,ниту итни,а тоа ми го кажаа другиве доктори ,кои што после Миланова ги консултирав! Порано работела на клиника ..слушав и дека таму барала пари од пациенти...можеби важи за добар доктор но со вакви потези мислам дека е крајно безобразно,знам дека сите сакаат парички...но страшно е да третираш здрави пациентки за да заработиш...Мислам дека и самата знае дека...постојат и други полесни методи и начини на лекување...ама не сака да ги каже..туку веднаш предлага тоа што на неа најмногу и одговара !!!! Поздрав до сите вас.
На мајка ми и на неколку нејзини пријателки им е матична па не се пожалиле. Е сега ми имаат кажано дека жената си е што на ум тоа на друм ама штом мајка ми иде кај неа со години ( а не знаеш која цепидлака за доктори е мајка ми) значи ОК е.
Јас сум паничар ..офлелее, тоа што на ум то на друм ми е уффф. Утре имам закажано, па живи били па видели. Колку ми е страв аман веќе раат да се немало.
И јас сум во потрага по добар гениколог но во Битола..Ако може некој да ми препорача но ако е можно да работи со сини картони. Преферирам женски но ако е добар не е важно. Ви благодарам однапред