Девојки ве молам препорачајте ми според вас кој е најдобар гинеколог во Скопје за матичен, воедно ако може да ми дадете инфо доколку знаете дали има некој дежурен денес во Недела?? Благодарам
Праев пап тест и ми излезе хпв ова е закружено Сум имала и претходно хпв и сум праела типизација тип 6 ниско ризичен ми излезе тоа е пред 2 години.Потоа го немав вирусот сега повторно.Прашањето ми е дали треба повторно да правам типизација дали би можело да се променил типот во високо ризичен или средно ризичен? Или само на имунитет да работам?
Здраво, дали некој знае др. Снежана Гавриловска Миленковска дали сеуште работи во ординација Коруновски?
Здраво девојки, Сакам да сменам матичен гинеколог, моментално ми е матична наде ѓеровска од пзу. МАМА, и сум задоволна од докторката, ама има нова сестра која е благо речено катастрофа, неписмена неинформирана, неодговорна и изгубена. Ми отвори непостоечко боледување, и сега треба да го правдам со денови од одмор, и за преглед и за се е тотален хаос. Или доколку некоја членка знае, дали работи сега на друго место претходната сестра на наде, елеонора и каде? Ми треба предлог за друг матичен гинеколог со нормална и писмена сестра. Моментално сум бремена бременоста ја водам во систина ама ми треба и матичен. Благодарам,
,И јас да ти кажам сакам да ја сменам ама секаде каде што прашав нема место,преполно е те ставаат на листа на чекање.
Јас од кај Васо Коруновски се префрлив кај др. Кристина - Пзу Кристела. Презадоволна сум, темелна е, сталожена и стручна. Ве молам тие што барате гинеколози прочитајте прво за Коруновски и Снежана, ужастии невидени се. Поготово Снежана не знам кој и дал дозвола за работа, толку нестручна и ноншалантна. А коруновски само штанца пари и не гледа како вреќа компири. Многу разочарувачко искуство. Како да сум одела кај селски еким со години, па требаше да пројдам низ спонтан и да ми најде др. Кики уреаплазма за да сфатам колку е незаинтересиран. Притоа сите брисеви кај него чисти, а она на преглед без брисеви ми кажа дека левиот јајник е зезнат и сигурно има нешто. И Сузана Костовска ја фалат многу ама кај неа нема место најчесто за нови пациентки.
Здраво Предложете ми добар матичен гинеколог за после два спонтани, кој што би дал се од себе и би ме упатувал за се? Со генетскимутации сум. И дали и кој специјалист би го предложиле?
Здраво,има ли некој контакт од др.Кристина - ПЗУ Кристела? ѕвонам на 02 3224 284 и 075 629 095, ама едниот не постои другиот е исклучен.. Благодарам
Може ли девојчиња да ми дадете предлог за гинеколог-Скопје имам проблем но кај матичната не можам нема термин неможе да ме прими или вметне,јас сум кај Надица п.з.у Мама,проблемот е во тоа што на мене ми трае циклусот веќе 14
Здраво, барам нов матичен гинеколог во околината на Карпош ако имате некој да ми препорачате Исто ми треба и педијатар за бебето во околината на населбата Фала ви