Devojki sto se slucuva so pzu mama? Razgovarav so sestrata vo petokot, sakam da go prodolzam boleduvanjeto, pa trebala da ja prasa doktorkata ke mi se javela. Niti mi se javi niti pa mi krevase na tel. Eve i denes sto pati svrtev. Katastrofa
Јас сум задоволна. Скоро 4 години сум кај неа. За редовни прегледи е супер и помали проблеми. За поголеми проблеми не знам.
Здраво девојки! Ве молам препорака за добар гинеколог во Охрид, ми треба матичен да изберам. Ви благодарам. Поздрав
I jas sum kako vas i go delam istoto so dr.Stamboliev.Na patoloska bremenost sum so poveke zdravsteveni problemi i jas go doziveav istiot odnos i ogdovor.Ne sakase da me pregleda isto mi rece te gledale vo Sistina.Ne me ni soslusa.Isto sum so dolgoocekuvana bremenost posle 8 godini.Voznemirena sum premnogu Dali prasavte dali moze da go smenime bidejki sme na patoloska bremenost?
I jas sum kaj nea ama ke si go zemam kartonot i ke baram drug doktor zosto mnogu se ceka, a koga ke te primi na brzina te preglesuva i te brka. Baska sestrite postojano i begaat pa raboti sama ili nekoj od semejstvoto i pomaga. Haos e.
Na ul. Borka Talevski, malku podole od restoran Sidro od desna strana vo zgradata. Ima i Tinex tuka. Ordinacijata se vika Ginekovita
Ima vraboteno nova sestra, eleonora veke ne raboti, I taa e izguben slucaj I pojma nema od nisto, potocno ima sega dve novi sestri I dvete da gi spots nemozes da dobies ni cetvrtina eleonora vo odnos na znaenje I usluga, I jas sakam od istata taa pricina da ja smenam, samo na dve mesta kaj sto prasav nemaat mesto, moze da te stavat na cekanje koga ke ima mesto da te primat, a jas nemozam moram odma da najdam I nova zosto sum bremena.
Пред некој ден колешка моја беше , три закажала во исто време, а веќе пет чекале. И јас да се породам ја менувам.
Дали може некој да ми даде контакт (телефон/адреса) од др. Снежана Гавриловска Миленковска? Како се вика клиниката во Аеродром? Благодарам
Здраво девојки , ме интересира искуство со докторите во Мартини поликлиника . Сакам да си закажам преглед .Имам полицистични јајници и добивам циклус на 3 месеци. Исто така имам огромни болки во лев јајник и крварења меѓу менструација (слабо крварење).
Здраво девојки, која смена е Др. Личоски? Ги барам 3 дена никој не крева, ми треба итно да одам на преглед.