Mene dr madzunkov uste koga rabotese na gak mi pravese skrining vo bremenosta i ok bese dr a za vrabotenite vo klinikata martini nemam iskustvo so niv nikogas ne sum bila tamu na privatno na ginekolog odam kaj dr trivudaliev a za pcos bi te sovetuvala da si zakazes termin na endokrinolog jas odam kaj iskra Bitoska i sum prezadovolna od dr
Пзу Кристела -Парталовски. И таткото и ќерката . Задоволна сум од двајцата. Темелни се ,ништо не оставаат на случајот. Цела бременост ми ја водат.
Вероника Кокоромановска или Филип Исјановски, кој е подобар доктор за стандарден преглед пред планирање бременост? Гледав дека Др Филип е ембриолог и работат на лекување стерилитети ако се јави проблем но е помлад, а Др Вероника е повозрасна но е обичен гинеколог ако не грешам? До сега не сум била на преглед, не сум имала проблеми ниту симптоми претходно, ама сакам да се информирам дали е се ок или нешто ќе треба да се лечи на време.
Devojki tie shto vi e maticna Marija od Lozankovski, imate li nejzin kontakt telefon preku koj komunicirate ili preku sestrata odite?
Zdravo devojki, imav dva missed abortion i sega doktorot me tera da ispituvam Kariotip vo MANU, dali e to ispituvanje na hromozomite ili? I ako mozete da mi kazete nekoj dobar ginikolog vo Skopje pozz
Јас не сум имала искуство со нив и добро што е така,зашто ако читаш страни наназад ќе видиш колку членки се жалат од овие Гинекомедика и кажуваат дека си ваделе дијагнози од ракав само пари да земаат.Што подалеку од нив
не би се согласила со тебе со години одам кај д-р Дејан постручен човек, со толку добра и опремена ординација не сум сретнала грижлив, ти се јавува да те праша како си.... сите дијагнози до сега од него биле беспрекорни- сум била и на 2 и на трето мислење, но едноставно секогаш се враќам таму