Јас кај претходната матична бев само еден месец, навистина бев разочарана од односот и затоа толку брзо ја сменив. Не ми направија проблем во новата ординација каде што се пријавив за нов матичен. Прашај најдобро таму каде што планираш да одиш, сигурно ќе ти објаснат.
Јас сакам да ја сменам мојава ама никаде не примаат одма сегде на листа нс чекање ми кажаа да бидам, па ќе изгурам да се породам па ќе ср запишам некаде.
Здраво Да ве прашам др.Снежана Миленкова дали прима нови пациенти, колку е преглед на приватно, искуство со ординација Деметра кај др.Оливера?
Во Деметра кај др Оливера само еднаш сум била и онака докторката ми остави убав впечаток со тоа што детално ме распраша за мојата медицинска историја, дали сум имала интервенции дали сум раѓала онака подетален муабет па после ме прегледа. Не брзаше некако да заврши прегледот а беше во пикот на пандемијата. Јас таков впечаток имам ама лошото е што не работи со сини картони туку приватно и затоа не продолжив кај неа тогаш. Поздрав
Здраво женски. Дали на некој му е матичен гин. Александар Блажевски? Како е задоволен? Баш баш доста позитивни исходи имам слушнато за него во однос за забременување. Ме интересира и каков е во однос на боледувања и слично?
Ако си била кај некој подолго време можеш да го смениш, но ако сакаш повторно да смениш мораш да чекаш 6 месеци. Гордана и Палчевски систина, зависи за каква проблематика се работи.
Zdravo, Ve molam za Vaseto mislenje, za Dr. Emilija Jasovik, Dr. Silvana Bozinovska (Ginekomedika), Dr. Toni, site se Ginekolozi vo Bitola. Dali imate nekakvo iskustvo so nekoj od ovie doktori, i koj bi mi go preporacale?
Zdravo devojki ve molam mislenje za Dr.Grigor Dimitrov vo Sistina? Se mislam pomegu nego i dr.Trajkovski vo NewBorn ❤️
Како сте задоволни од др. Ирена во Жан? И што плус има во целосен гинеколошки преглед од обишниот гинеколошки преглед? Фала ви за споделените искуства.