Не одев многу долго. 2 или 3 пати. Вака внимателна е, објаснува. Иако на форумов има и негативни мислења за неа.
Здраво, дали од искуство имате да ми препорачате добар гинеколог за операција на ендометриозна циста на јајник, во Скопје, фала?
Заинтересирана сум да ставам спирала, но мометално немам матичен гинеколог, дали имате препорака за некој добар гинеколог во Скопке кој би се нафатил да стави, иако сеуште се немам пораѓано?
Здраво на сите. Сакам да ве прашам да не знаете случајно што се случува со ординацијата Коруноски мвр. Не работи и не се јавуваат на телефон. Ви благодарам
Дали во ХИСТЕРА ,кај ДР ФИЛИП ,е со сини картони,и и дали прима нови пациенти? Некој што оди кај докторов искуство и колку ви наплатува,дали многу се чека термин?
Еднаш во паника отидов кај него супер е докторот, поспоро работи ама гледа во целост дали има проблем и објаснува и е реален не крие ништо. Зависи кој дел на Скопје. Од Др. Митановски сум задоволна јас.
Nema gda zgresite da ja odberite,jas od licno iskustvo kazuvam se poragav so nea ,mn e pristupacna i prizemna ,mn dobra doktorka
Nema da zgrsite da ja oberite posto sum nova na forumov neznam ni kaj strgnav ama za Dr Hristovska od Plodnost nemam zborovi se najubavo