1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    Блонд си била ли во медика јас би сакала таму да одам. како е со цените се плаќа ли со плави картони? позз

2. MrsH

MrsH Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    134
    Можам топло да ти ја препорачам Лили (настевска мислам беше)На улица Мирче Ацев има ординација,ако сакаш ке ти набавам и број,мајками оди кај неа,и јас одев кај неа додека живеев во Битола.

3. male

male Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    174
    Девојки дали некоја од вас била на преглед кај Др.Надица Ѓероска одкога е префрлена во новата ординација? Јас бев во Интермед кога беше и навистина секоја чест на жената ме опушти како за прв пат:) да не се плашам и слично, сега закажав пак па да видиме како ќе биде...
    Сакав да прашам дали знаете од прилика колку ќе чини во новава ординација, да знам колку парички да носам :) онојпат за преглед и ехо ми рекоа 500..

поздрав

4. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    Aма таа лили веке не прима пациенти со картони се е пополнето, само на приватно, јас одам во неуромедика може таму со плави картончиња, и докторката е супер :)

5. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Гинеколошки преглед

дали знае некој добар гинеколок кој не бара плави картони за преглед, те. работи приватно ?

6. izaaaaa

izaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    46
    Гинеколошки преглед

Епа вака не знам од кај си али ке ти кажам има во Скопје односно населба аеродром др,Никола Пановски не работи со плави картони и мн е добар ако сакас пиши и ке ти кажам поточно каде се наоѓа. ;)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Гинеколошки преглед

Без разлика кај кој гинеколог и да отидеш ако немаш плави картони ќе ти наплати поскапо, односно ќе ти го наплати прегледот како приватен. (Ако е 500 ден со плав картон, тебе ќе ти земе 1000 ден ова како промер ти го дадов)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Гинеколошки преглед

ахам.. фала на одговорите ..
    иза чекам ЛП од тебе ! :) поздрав

9. carina

carina Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    6
    искрено ги препорачувам др.костадинов од др.вановски од хистера,кај костадинов бев на ласер засто имав цин3 а кај вановски се порагав во Чаир кога работеше,по мое мислење и двајцата се стручњаци

10. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Цените се исти.
    Првиот ПАП-тест во годината е бесплатен а со картонче, а за вагинално ехо наплаќа 500 ден со картонче.

11. Marmalade

Marmalade Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    43
    Мене ми е др Наде матичен лекар баш одкога ја отвори ординацијата.Односот и е како што кажуваш,релаксирачки,убаво објаснува па и ќе ти нацрта ако е потребно.За преглед не наплаќа ако ти е матична,и за ехо мислам не ми наплати,а за колпоскопија 600.поздрав

12. Andzelika

Andzelika Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    176
    А дали прима сеуште пациенти? Јас сакам да си најдам друг гинеколог ама скоро секаде е full.

13. Marmalade

Marmalade Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    43
    Не сум сигурна,би требало...треба да имаат гинеколозите квота од 3000 пациенти мислам ,ама дали ја исполнила не знам.ако сакаш да ти пишам број да се јавиш.позз

На Andzelika му/ѝ се допаѓа ова.
  14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Јас и се јавувва пред 2 недели, уште примаше пациенти и преглед со ехо беше 500 ден.

На Andzelika му/ѝ се допаѓа ова.
  15. linka

linka Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    ginekomedika se katastrofa kako sto procitavprethodno a i jas go imam iskustvoto kaj niv so nivniot takanarecen najdobar laser vo Makedonija\. samo sto ne mi dade nikakov dokument posle toa.mislam deka bi trebalo daseformira styranica samo za pacientkite so premnogu losi iskustva od GINEKOMEDIKA zatoa sto stvarno nemat grev.

zosto ako zemaat pari da ne te dolekuvaat kako sto treba toa e sram i stvarno treba konecnoi nekoj da se najde da gi tuzi zatoa sto nemoze tie da gi zloupotrebuvaat lugeto zemajki pari za nisto.

imav nenormalno golemi bolki dodeka traese laserskoto gorene na raniscka od matkata, i jas ispanicena go napraviv laserot, potoa bev kaj drugi ginikolozi i mi kazaja deka voopsto nemam nisto, i deka dokolku sum imala hpv virus ke pokazelo i sega, i deka od nego se pravat brdavici a ne ranicki... donav za silvana bidejki e od bitola deka celo vreme go pravel toa vo ordinacijata sk, samo so ke kazev bev ginikomedika doktorite znaja deka veke mi napravila laser. Od togas imam golema trauma, bolkata bese neopisliva, a i gi barav da mi gi dade rezultatite, no ne saka se nesto me matka, ZA 160 eu, me upropasti vkraj.. NIKAKO ODENJE Ginikomedika, ova ne go zboruvam samo za toa sto mene mi se sluci, tuku i za devojcinata sto istoot mu go storila, a gi ima mnogu
    [mod-kirilica:1gzssb2j][/mod-kirilica:1gzssb2j]

16. Marmalade

Marmalade Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    43
    мислам дека треба сите со негативните искуства да формирате некаква група,да се реагира преку институции и медиуми,да се прикажат докази во јавноста пред некој да заврши фатално и да го кошта живот....изнесете ги вашите приказни во јавност,нека ви се чуе гласот....

На MiiLla му/ѝ се допаѓа ова.
  17. linka

linka Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    i jas mislam deka treba da se formira nekoja grupa vo koja site so losi iskustva od ginekomedika mora da se prezemat merki ne e ubavo da molcime

На Marmalade му/ѝ се допаѓа ова.
  18. linka

linka Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    срамота е така да прават има господ а додека некој не настрада требада се преземат некој мерки.

19. AmandaS

AmandaS Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    141
    знае некој дали уште во Хера има бесплатни гинеколошки прегледи? и како иде тоа? како се закажува? колку се чека за резултати? дали се сигурни? и така тоа :)

20. professoressa

professoressa Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    106
    Уште едно ГОЛЕМО НЕ за ГИНЕКОМЕДИКА...Оние што биле знаат зошто, а оние што не биле да не случајно погрешат во изборот...Пред 3 години бев во Гинекомедика во Скопје кај Дејан Божиноски...докторот беше многу љубезен,пријатен и внимателен..Ми направи пап тест и после неколку дена ми се јави на телефон и ми кажа дека имам раничка на грлото на матката...јас можите да замислите...шок..и да не се секирам може ласерски да се среди, само треба да појдам да се договориме ....леле луѓе јас се поместив од паметот,башка пари немав тогаш и што да правам...му кажувам на дечко ми, пиштам, плачам...а он ми вика не се секирај јас имам на страна некоја пара ке ти ги дадам и ке го средиме тоа....Одам јас пак кај докторов на консултација и ми објаснува фино лепо како тие ласерски и безболно го прават тоа...ми побара 100 евра и ми рече дека е подобро да ја направам одма интервенцијата поради тоа што немам сеуште родено, а еден ден ке сакам да раѓам...кретен....и кажав на мајка ми што е како е работава и ми рече да појдам на друг гинеколог чисто ради консултација и да проверам што ке ми рече....ама јас запната неее, ке ја правам интервенцијата мора да заврши кошмаров побрзо...И фала му на бога што ме молеше па се смилував ради неа и појдов во Систина кај Др.Поповиќ и кога му ја кажав приказнава веднаш ме праша дали сум била во Гинекомедика ?? беше запознает со случајот и ми кажа дека многу често им правеле ДЕМЕК интервенции ласерски само за да му ги земат парите на пациентките...Откако ме прегледа докторот испадна дека нема апсолутно ништо и дека се е во ред...Така да НИ СЛУЧАЈНО НЕМОЈТЕ ВО ГИНЕКОМЕДИКА...
    П.С. СЛУШАЈТЕ ГИ ПОВЕЌЕ МАЈКИТЕ;ТИЕ СЕКОГАШ ЗНААТ ПОВЕЌЕ ОД НАС... :)