Исто и јас барам гинеколог матичен во таа околина. Сум била кај Цветко (Хром) - меѓутоа не сакам да одам кај него. Во Гинекомама прашав денес не примале веќе. Кај ПЗУ Јасмина (исто Хром) и таму ми кажаа дека не примале. Ако може некој друг да се предложи во околината?
Случајно некоја да не е кај др. Митко Ивановски и да има информација зошто не можам да го добијам? Ми рече во петокот дека е во странство ама и секретарката не можам да ја добијам.
Здраво, да замолам за контакт од кај доктор Надица Геровска -ПЗУ Мама и распоред на смени, односно кои денови беше прва смена, а кога е втора смена.Поздрав
Девојки, момемтално сум кај Радица Бојчевс и навистина сакам да ја сменам и незнам што после и кај кого? Дали имате некоја препорака за матичен во околина центар, К.Вода, аеродром. Сите освен Локороманова и Стамболиев бидејки имам ужасно искуство и со нив.
Koga veke ides do Bit pazar ( vo poliklinika, ne bi odela za ziva glava,koj znae kakva higiena ima i kakov haos e..mislam bit pazar e, bev vo Cair edno vreme samo zasto doktorkata mi se prefrli tamu, uzas bese, i stara aparatura i necisto nekako..) imas super ginekolog maticen vo Promedika,ne naplaka ni denar plus, se novo, sredeno, organizirano. I vo Manolevi imas maticen ginekolog ako ne gresam.
Д-р Елизабета Матевска Атанасовска, секогаш расположена, премногу комуникативна и достапна за било какви прашања
Ми треба итно гинеколог што работи со фонд морам мојата да ја сменам околина Драчево, К Вода, Центар, Аеродром небитно...
Во драчево е ирена ристевска митановска. Не сум била лично, незнам како е кај неа. Кисела вода расадник е емилија, ми беше матична поодамна ама не бев задоволна од неа.
За сите овие читав пофални зборови: Снежана-Коруновски Кристина-Кристела Марија Коцева Сузана Костовска-Гинековита, најдобра според вас?
Денес ќе се јавам да закажам во Систина - изборот ми падна на др Гордана или др Елизабета, зависи кај која има термини попладне. Се надевам ќе имам добро искуство.
Јас сум мошне задоволна од мојата, не само од неа туку и севкупно од ординацијата, без гужви, средено, чисто и за мене мошне битно што не наплаќаат ништо. Ана Матоска Промедика.