Дали е нормално да Надица Ѓероска наплатува 400 ден пап и ехо а Радица Бојчева 1500? Не знам, ама многу ми е ова стварно
Здраво, јас лично имав ужасно искуство кај докторот. Мило ми е што гледам дека некои навистина имале одлично искуство со него, но за жал во мојот случај не беше така. Јас отидов кај него поради проблеми со задоцнет циклус. Неговата едиствена препорака за тоа беше да земам апчиња за контрацепција. Јас во моето семејство имам три случаи со ужасно искуство со тие апчиња, и поради тоа бев претпазлива и отворена кон друга идеа. Но кога му се спротиставив тој покажа друго лице. Прво почна да си го повишува тонот кон мене како сум помалку вредна од него. Потоа продолжи со исмевање за тоа што се двоумев дали е правилната одлука да ги земам апчињата. И на крај ме испрати со реченицата "ништо кај тебе не е нормално, ти не си нормална". Јас како жена која моментално се справува за прв пат во нејзиниот живот со проблеми со циклусот и јајниците се чувствував најверојатно десет пати полошо од тоа што морав, кое што беше тотално непотребно, а неговиот став кон мене беше непрофесионален и понижувачки. Се надевам дека никоја нема да има повторно такво искуство кај него, но јас после ова не би го препорачала Тасе Цветановски.
Ова било пред повеќе од 10години, јас го сменив од тогаш, и јас имав ситуација се испокарав и избегав од таму
Јас бев кај Елизабета Матевска Атанасовска, пријатна, расположена и комуникативна. Се што ме интересираше ми објасни убаво, не се почувствував воопшто дека сум на доктор појдена. Како со пријателка да си разговарам. Од мене има препорака за сите што бараат гинеколог со супер однос кон пациенти.
Дали имате некое искуство со Славко Пејовски од Битола? И најдобар гинеколог од Битола? Кој од Плодност?
Zdravo, kazete mi nekoj maticen ginekolog sto prifaka novi pacienti da raboti so fzo ne mozam da si najdam mojot pocina pred toa sto mi bese
Големо НЕ за Стамболиев- полошо искуство не сум имала, ќе ме породеше во 7ми од неговата стручност. Мајка ми и велеше цинови има почеток тумори ѓената 2 недели неможеше да се оправи од него се додека не ги помина сите дополнителни испитувања . Како не иде тој уште во пензија???
Бојан митановски на кружниот кај СП планет до кам маркет зградата на 1рв спрат е, примаат и нови. Или Лолита Грковска во поликлиника Ѓорче