Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.201
    Допаѓања:
    18.314
    Благодарам и за таму имам слушано лоши искуства.
    За среќа деновиве имам последен преглед за брисеви кај Снежана,така да ќе издржам уште 500ден да ми украде во бременост.

На Brpbrp му/ѝ се допаѓа ова.
  2. GirlVolley

GirlVolley Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2020
    Пораки:
    1.320
    Допаѓања:
    2.397

Искрено не ја знам Снежана,
    се оградувам да коментирам доктори кои што немам искусктво. Не секогаш се базирам на туѓите муабети.
    Имам искуство со Коруновски и Сузана што работеше кај нив,сега има своја ординација.

3. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.938
    Допаѓања:
    26.234
    Васо е добар доктор. Ама Палвлина тешко дека ќе станеше специјалист ако не му станеше девојка на Васо.
    Снежана направи 2 големи утки на другарка ми во бременост, од кои едната мораше да заврши со прекинување бременост во 22 недела.

На BelataMasai, maculencence и sunka им се допаѓа ова.
  4. GirlVolley

GirlVolley Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2020
    Пораки:
    1.320
    Допаѓања:
    2.397

А што толку ви смета приватниот живот на докториве?
    И кој сте вие да судите и да кажувате за приватни животи на луѓево?
    Ве интересираат само трачарски муабет,квалитет на доктор очигледно не ви е битно.
    Ниту Васо,ниту Павлина,ниту Снежана не ми е гајле што прават во приватниот живот.
    Успехот нивни и тоа како стигнале да бидат доктори,повеќе од јасно е.
    Смени ги ако не ти се свиѓаат.Повеќе знаете за нивниот приватен живот,отколку за нивната струка и споделување искуство.
    Факт е дека не ви биле матични.
    Толку е просто.

На ani23 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ani23

ani23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    721
    Допаѓања:
    867
    Kolku ubavo kazano,bas taka.Najvazno aj kazete nekoj sto prima pacienti za maticen,po moznost zena.Eve Snezana mi e nedostapna ,samo 1 raboti,i zakazuvanje vo ponedlelnik samo.,treba smenaDA baram.Imam problemi so nerdoven ciklus.preporaka ako moze?

На GirlVolley му/ѝ се допаѓа ова.
  6. GirlVolley

GirlVolley Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2020
    Пораки:
    1.320
    Допаѓања:
    2.397

Павлина работи во смени, Сузана Костовска од Гинековита не сум сигурна за смените и дали прима сеуште пациенти, но најдобро јавете и се.
    Ова е мојата препорака

7. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.938
    Допаѓања:
    26.234
    Не е приватен живот нејзиното образование со коешто работи моментално.

На BelataMasai му/ѝ се допаѓа ова.
  8. GirlVolley

GirlVolley Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2020
    Пораки:
    1.320
    Допаѓања:
    2.397

Ти и го мереше образованието? Не мешај тогаш образование и приватност.
    Сама мешаш поимови,па пишуваш неиздржани глупости.
    Другите доктори што се во брак,врска, па и ШВАЛЕРАИ, знсчи врска немаат дипломите да ги скинат.
    Да е така,прво неговите деца ќе беа доктори…ама и за нив истото ќе го пишеше.
    Чудесна наша Македонија со ограничени и завидливи умови како ти….извини.

9. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.938
    Допаѓања:
    26.234
    Ти погоре измеша поими не јас. Не напишав никаде за Васо дека е лош доктор заради неговиот приватен живот, баш спротивно. Факт е дека е добар доктор.

За разлика од жена му што едвај заврши факултет. Образованието и те како влијае на тоа каков си во професијата што работиш. Ама коа ќе научиш да читаш што е пишано, а не да извртуваш, ќе праиме муабет.

На butterflysk му/ѝ се допаѓа ова.
  10. GirlVolley

GirlVolley Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2020
    Пораки:
    1.320
    Допаѓања:
    2.397

Кога ќе научиш да читаш ти,тогаш пишувај за други луѓе и второ, страшна работа е љубомората и зависта. Ова е доказ.
    Нит ја знаеш,нит ја познаваш,само збориш на празно како жена на сред село.Само затоа што Васо и е маж и по дифолт неа не ја бива, ахаааа завршила факултет ради Васо.
    Боже малограѓански муабети…како што кажав,истово и за децата негови би го зборела ти.
    За навреди и осуди,први сте сите, бидејќи имате проблем со празнината во мозокот.

11. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.836
    Допаѓања:
    13.431
    А ти што толку се палиш? Секој си има искуство и споделува, ко да те плаќаат, па овде ги браниш. И не, не е секој добар лекар. Колку има со врски завршиле, оти се ќерки, жени, синови на познати лекари.

На Sofi.ja и KuklickaSk им се допаѓа ова.
  12. GirlVolley

GirlVolley Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2020
    Пораки:
    1.320
    Допаѓања:
    2.397

Проблемот е што немаат искукство,затоа што македонскиот менталилет на најјако е пуштен од млади генерации на форумов.
    Жално.

Меѓудругото,не бранам,ама не можам да ги читам осудиве и навредиве од некомпетентни личности.
    Сподели искуство,ако имаш,
    не соли памет што и како направиле во животот другите,гужвата и кај Павлина кажува се.
    Жени на сред село. Толку е просто.

13. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.836
    Допаѓања:
    13.431
    Ти рипаш со карање и навредување. Ете има жени со лошо искуство, а ти не веруваш.

На KuklickaSk му/ѝ се допаѓа ова.
  14. GirlVolley

GirlVolley Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2020
    Пораки:
    1.320
    Допаѓања:
    2.397
    Рипам да,затоа што знаат само за приватниот живот да зборат на луѓето, тешки измишљотини.
    Никоја тука не сподели искуство,ЛИЧНО искуство со Павлина…рекла казала.
    А швалерките на докториве што не ги коментирате? Планинка од кај Жан Митрев става доцент ради Никола Христов што и е швалер?

Последна измена: 25 мај 2023
  15. Anya321

Anya321 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2021
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    101
    Да, мислев на др.Снежана во Ново Лисиче кои се водат како ординација Коруновски исто...Мене ми водеше бременост иначе за пари да како матичен се што не треба да се плаќа наплаќаат али сигурно она не одлучува за тоа, достапност вибер туц муц зависи, за стручност мене ми беше океј а фала богу немав ни проблем никаков, онака како човек ми е ладна незаинтересирана да и влечеш зборови за разлика од например др.Котларова Ремедика. Кај МВР таа ординација не сум била никогаш ќе пробам да закажам таму, ако не е исто да ги молиш.
    Ме изнервираа сега сакав чисто на редовен пап и ехо, се јавив пред 3месеци да закажам се јави баш докторката, а одиме на одмор за две недели до тогаш нема јави се за месец, па за месец се јавив среда мислам, а закажуваме само понеделник јави се, дур ми го кажа тоа ќе закажеше и ајде на крај 5понеделници звонам тел им е исклучен си закажуваат сигурно нивни и после гасат тел. Затоа препорачајте некој ако нема Ново Лисиче, Аеродром било каде.
    Океј ми е да свртам два пати и да закажат и за месец, ама не да се замарам со месеци да звонам.

На GirlVolley и hana@@ им се допаѓа ова.
  16. GirlVolley

GirlVolley Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2020
    Пораки:
    1.320
    Допаѓања:
    2.397

Имаш каде да се пожалиш и за ова. Сепак таа е нивна ординација.

17. simpleewa

simpleewa Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2021
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    124
    Два дена ѕвонам кај докторките од орд.Ложанковски, не се јавуваат сестрите. Дали имате некое инфо одмор да не користат нешто...?

18. Pelisterski oci

Pelisterski oci Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2023
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    6
    Мое мислење за Агнеса Караколева која има ординација во Капиштец- ординацијата се вика Леге Артис.
    Хаотично работење,никаква приватност се што она кажува докторката сите што чекаат во чекална слушаат, се наплајка буквално се и парите одма одат во бел плик пред пациентот и тоа, односот на докторката е слоро налудничав.
    Вработената е ужас.
    Доколку се е во ред тогаш докторката е океј ама што се јавува некоја компликација одма се дери и нема свој став.Топката ја префрла одма на друг доктор.
    За бременост е нестручна и соработува со Димчев од Систина за пари правење.
    Во бременост наплајка се.
    Фискална не постои

19. Aschenputtel

Aschenputtel Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    1.439
    Допаѓања:
    8.014
    Секаде скоро исто.
    Јас вчера бев за пап и ехо од 2мин, 600 ден.
    Наплаќа докторката, пари во фиока, нема фискална. За брисеви 400ден.
    Сите се исти. Мајка ми кај што одеше, кај сестрата беше касата.
    Нема ред во оваа држава, нема ни да има. Сите така прават и никој ништо не им може.

На Pelisterski oci и GirlVolley им се допаѓа ова.
  20. Ynam

Ynam Активен член

Се зачлени на:
    28 мај 2023
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    34
    Iskustva so d-r Filipovski vo Bukurest? Dali e dobar izbor za mlada devojka so iregularni ciklusi?
    Prv pat kje odam na ginekolog, i od toa shto ve chitav najmnogu najdov pofalbi za nego kako opcija za matichen.
    Kako mu se ceni za eho na primer?

I za zakazhuvanje i da go zemam za matichen kako odi procedurata? Preku mojata opsta doktorka maticna za termin za pregled ili treba da odam tamu da zakazham za ginekolog? Prv pat kje odam na ginekolog i zatoa malku sum zbuneta i isplashena, no mora da se odi...
    Mnogu blagodaram za pomoshta odnapred.

Ili predlog za drug shto mozhe da mi e matichen isto mozhe? Shto ste zadovolni od nego, osobeno za problem so docnenje na ciklusi.