Tvojata opsta maticna nema vrska so ginekologot, odis tamu si kazivas deka sakas da ti e maticen i te upisuvaat 5 mib rabota i toa e toa, pred toa javi se zakazi termin i kazi dekq sakas da ti e maticen. Po pravilo maticnite ne treba da naplakaat za pregledi ama site si imaat nekakva tarifa.. A vo vrska so ciklusite moj sivet ti e na endokrinolog da otides i da ispitas hormoni.
Фала. За ендокринолог на државно или приватно подобро да се оди? Треба упат нешто да барам некој да ме препрати?
Има ли некој телефонски број на др. Марија Коцева од Ложановски? Се јавив директно во амбуланта да закажам термин и ми дале број на неа но погрешно сум го напишала.
Здраво, дали знаете др марина (мислам така и беше името) од коруновски кај отиде? Кога сакав да закажам преглед ми кажаа дека си отишла, ама не ми кажаа каде. Плс хелп
Дали некој знае дали од кај Мама (Надица Ѓеровска) пап тестовите ги носат тие на испитување или треба сама да го однесам негде брисот?
Сите доктори наплаќаат за водење на бременост не смеат ама пошто сите ќутиме таков народ сме нека се полнат пари. Никој не пријавува, а сите се жалат.
Предлог добар гинеколог во Карпош кој соработува со фондот за здравство ? Се јавив кај др. Радица и Гинековита преполни се со пациенти..
Jas se izvinuvam nova sum na forumov. Sakam da prasam dali nekoj znae koja e taa doktorka Iva vo Poliklinikata Mvr vo Centar. Samo sto zakazav pregled kaj nea, bidejki morav, dr. Pavlina bila na odmor.