Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.685
    Допаѓања:
    5.451
    Ја имам веке спомнато тука на темава,ама од што искрено ја препорачувам,пак ке ја пишам.Др Шопова,од РЕМЕДИКА...навистина одличен третман добивате за платеното,а и за здравје нема штедење.

2. bubi26

bubi26 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    23
    da vi kazam deka i mene mi go napravija istoto tie se ludi taa doktorkata mi vika lele nemas pojma kolkava rana imas mora laserski sreka decko mi me natera da odam i na drug pregled kaj druga doktorka i bev kaj Biljana Debarlieva mi rece da deka imam mnogu malecka ranicka i deka ne e za laser i deka e najgolem protivnik za takvi inetvencii ne e nisto strasno no mora da se sledi jas mislam deka treba nekade da se prijavat tie kriminalci od genikomedika pa popusi pa ova ona gi lazat samo lugeto mene mi barase taa 16o evra falamu na gospod so otidov na vtoro mislenje

3. bubi26

bubi26 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    23
    Rubi a kolku e vo remedika se komplet pregled mene mi e kaj doktorkava 2500

4. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.685
    Допаѓања:
    5.451
    еее за комплет преглед незнам,ке те излажам.Јас правев само ехо преглед и платив 1500,не правев пап тест...да ти дадам бројче па јави си се прашај,па ако ти одговара закажи си термин...може?

5. Emma.Sun

Emma.Sun Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    62
    Др.Ложанковски..се вика ординацијата каде што одам јас.. Но ја сум кај др.Рдица Бојчева.. во оваа ординација раби она и Ложанковски ..
    Јас од неа сум презадоволна.. скоро 2 години идам кај неа на 6 месеци и супер е а и не е скапо работи и со плави картони .. Верувајте нема да се покаете ако отидете кај нејзе..
    А за докторот исто така велат дека е многу добар ..еден од најдобрите ..

http://www.lozankovski.com.mk/index.php ... Itemid=125

Еве ја и нивната страна.. отидете нема да згрешите и двајцата сте стварно добри специјалисти .. а и не е скапо воопшто последниот пат пред 6 месеци платив 500 ден со плав картон.. !

6. Alice136

Alice136 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    Здраво на сите, сакам да ве прашам за мислење за др. Чочоровска што работи во сопствена ординација спроти Зоил. Јас бев еднаш кај нејзе и воопшто не бев задоволна од третманот. Иако отидов и платив на приватно, ме прегледа за 5 мин и ништо не ми кажа, а кога јас со сомневање ја потпрашав дали навистина се е во ред, ми рече-што, треба да ти кажам дека си болна, и ме направи хипохондрик.Платив прилично скапо, некаде околу 3500ден ако не и повеќе, не се сеќавам, ама се осеќав исто како и да не бев воопшто на преглед, се прашувам зошто воопшто отидов кога ништо не ми обрна внимание. За 5мин ми ги лапна парите и заврши со мене. Се прашувам дали денот и бил таков или навистина е таква.Пишете ми ваше мислење. Ако има некој број од др. Тања во Идадија, ве молам да ми го пишете во инбокс. Поздрав

7. Marmalade

Marmalade Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    43
    И јас прво мислев дека не и е денот и дека не и се збори ама таква е жената дефинитивно.Ништо нејќеше да објасни зашто,како,што да се прави и така си одлепува по некој глуп коментар-кај успеа да закачиш кандида ? и те гледа ко шуга да имаш и да се засрамиш што имаш проблем.Исто и јас си ги дадов парите и пак останав со прашалници.2-3 пати само бев ,чекалната и беше преполна ,обавезно чекав и по саат време на закажано.Се чудам како одат луѓе кај таков камен од чоек,ама може вака ко нас се излажале неколку пати и толку.
    Мислам дека некој имаше напишано дека била добра за стерилитет лечење,ама дај боже никогаш да не треба да одам кај неа.
    За таа Тања види во златна книга,јас не одам кај неа.позз

На Alice136 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    ДР.СУЗАНА СПРОТИ ПИЦЕРИЈА ЕЛИЗАБЕТ ја не сум од ср ама тетка ми е мажена во ср и иде кај неа многу е ок жената

9. rajna-vojvoda

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    ке може ли некој во лп да ми пише број од докторката

10. Alice136

Alice136 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    MARMALADE.фала ти за одговорот и за дополнувањето. Сето она што ти го кажуваш јас исто така го доживеав.Стварно е ѓон жена. Ме излажа една колешка дека била добра и јас и поверував. Врска нема докторката. Ако си кандитат за стерилитет лечење, веројатно подобро ќе си поминеш зашто таму има пари за земање. А за обична кандида, ич за човек не те смета, не те ни погледнува. Слично мислење имам и за Рушка Серафимова, иако мислам дека е сепак подобра од оваа.На никој не ја препорачувам Др. Чочоровска.

На Marmalade му/ѝ се допаѓа ова.
  11. rajna-vojvoda

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    феминки , дали некој оди кај Др. Ложанковски ??????
    Сега периодов се распрашувам за гинеколози и ми ги препорачуваат др.наде и ординација лошанковски имало и лекарка радица мислам ми кажаа. Работеле и со сини картони и имале 4D EXO :o што е прекрасно!!!!!!! :clap:

12. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    На претходната страна имаш за докторов Ложанковски и Радица напишано а неколку страни поназад има дискутирано и за д-р Наде.

13. marmaris

marmaris Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    3
    девојки дали некој знае колку коштаат микробиолошките тестови во ману и кај мозаам да извадам таков тест и сама да го однесам

14. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.034
    Во ману се испитува само ХПВ ,микробиолошки брисеви се носат на микробиологија во државна, брис ќе ти земе гинеколог и после ти или пак тој ќе ги однесе до таму.

15. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.034
    А матичен гинеколог ти е она? :?:

16. Alice136

Alice136 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    Се двоумам дали да појдам кај Др. Тања во Идадија или кај Др. Наде Ѓероска во „Мама“. Дали некој во скоро време бил кај нив двете да ми каже дали сеуште примаат пациенти за со плави картони, односно дали имаат слободно место за матични пациенти? И ме интересира како им се опремени ординациите, имаат ли добра апаратура или пак наследена опрема уште кога беа под државна капа? Ако некој знае и бил кај овие две, ве молам нека ми одговори. Поздрав до сите.

17. Marmalade

Marmalade Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    43
    Кај мама мислам дека скоро отиде некоја феминка,мислам дека прима уште пациенти.Од опрема има ехо( не знам дали е 3д,4д),колпоскопија има со плазма екранче.Порано кајшто одев кај друга докторка имаше и микроскоп,ама оваа нема,не знам зашто може е скапо да се купи...таа претходната одма ми го кажуваше составот на брисот,што треба да има,што не...

18. marmaris

marmaris Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    3
    фала на одговорт мислев дека мозе у ману затоа што така ми рече гинекологот а колку коштаат микробиолошките брисеви со плави картони пошто приватно е скапо

19. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.034
    па зависи што испитуваш, брис од вагина приватно е 2200 со картони плаќаш само 200,брис за кламидија е 700 со картони 70, брис за микроплазма и уреаплазма 800 со картони 80 :) овие најчесто ги испитуваат, за другите не знам, плус ако проверуваш уринокултура уште 100 денари. :D

20. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    За картончињава, бидејќи јас не работам и немам, ми важат на мајка ми?