Дали и партнерот се лечи? Зашто и ако тој е заразен од хламидија и кандида и се друго џабе ти што правиш ако он повторно ти пренесува.
cim se prosirilka bolkata tuka moze da nastne i zatnuvanje na kanalite od klamidijata, pojdi kaj BIljana Davceva ima ordinacija vo debar maalo mene samo taa mi pomogna so makata so bakterii, i sekako mora i partnrot da se leci.
da, pie antibiotik i on ama e negativna vekje godina dena... isto taka mi kazaa dvete doktorki deka taa ne dava vakvi simptomi..
izvini shto kje te prasham, so kakvi bakterii se imash soocheno..? Dali na eho se gleda zatnuvanje na kanalite :/?
Ne, samo so hsg, ispituvanje za proodnost na kanali . Jas vakvi simptomi ko tebe nemav, ali imav zolt iscedok dolgo vreme i crvenolo vnatresno na oko, na bris nekoi bezalezni streptokoki, piev celo vreme terapija dzabe..se dodeka ne otidov kaj Davceva, koja me pregleda i premackuvase so nesto ne pametam sto ova bese pred 10 god, mi dade terapija po sema, i se povlece iscedokot posle 2 god golgolta. Pojdi kaj nea mene mi ja preporacaa kako najstrucna za bakterii i ne zgresija, predhodno visev vo sistina i dzabe. A, da zemi i nativen bris za trihomonijaza, retko ja proverivaat a cest parazit e.
Ве молам предложете ми добар гинеколог што е специјалист за промени на грло на матка. Имав пред многу години конизација, сакам некој салам доктор да ми направи колпоскопија и пап? Може и приватно, не ми е проблем
Zdravo Preporaka za dobar ginekolog vo sistina, new born ili remedika. Od koj doktor ste zadovolni za sledenje pri stimulacija..
Ве молам препорачајте ми добар гинеколог во Скопје кој работи преку фонд. Немам матичен гинеколог, би сакала некој што е комуникативен пред се. Ви благодарам
Која е подобар избор за матичен гинеколог - Вероника Кокоромановска или Лолита Грковска? За обични прегледи, пап тестови, брисеви
Бидејќи прв пат планирам да одам на преглед, ме интересира како функционира нештово? Дали Ана може да ми е матична? Како да закажам? Дали се чека? Не наплаќа ништо?
Мене ми е матична Вероника, ок е, нема гужви, стручна и искусна, и наплаќа за се, кај Лолита не сум била.
Да брзо се закажува, се е ок, само наплаќа за се. Последно кога бев, за пап, ехо и микробиолошки брисеви сум платила 1650.
Фала многу за сите информации! Само уште едно прашање - дали за испитување на хормони таа дава упат за на државно? 3178000 ова е бројот?
Фала многу за сите информации! Само уште едно прашање - дали за испитување на хормони таа дава упат за на државно?