Зошто не прима? Баш сакав да закажам неделава и да ми стане матична, сакам да ја сменам сегашнава...За рутинска контрола, ништо посебно не ми е...
Дава да. @dea.18 мислам е бремена бар така ми делуваше. Додека чекав за преглед се јави некој прашуваше за матичен, сестрата рече дека не прима поради одредени причини и може само приватно.
Zdravo, dali nekoj poznava ginekolog vo Skopje ama da ne mi treba upat za kaj nego? I po moznost da e zensko
За кај било кој гинеколог од приватните клиники не ти треба упат, а и сама ќе одбереш кај кој сакаш да закажеш и ете ќе си одбереш женско.
Kje moze li nekoj od tuka da mi preporaca dobar ginekolog ama zensko sto e stvarno dobra i sto ima da mi objasni nekoi raboti i sto ke mi posveti vnimanie
Dali moze nekoj da mi dade svoe mislenje za d-r Ina i za d-r Veronika i ako moze za ginekoloskata ordinacija Jasmina?
Dr. Drakulevski - Sistina topla preporaka, vodeno bremenost i poragjaj, prezadovolna, New Born - Dr. Hadzi Lega
Девојки здраво дали некој има искуство со водење на бременост од страна на др. Никола Личоски? Ви благодарам однапред
Дали има некој искуство со Гинеко -С (Снежана Панговска)? Сакам да ја изберам за матичен гинеколог бидејќи ми е блиску, не најдов кометари за нејзе по форумот.
Дали знае некој дали гин. Марија Коцева прима нови пациенти за да им биде матична? Барав на бројот што ми го дадоа сестрите ама не ми крева никој веќе 3 дена...