Хистера неможе да ти бидат матични бидејќи истите се приватна ординација. Јас последен пат кога бев платив 3000 ми се чини за ехо само
Катастрофално. Јас водев бременост кај неа,првиот преглед супер расположена и љубезна. Потоа негативна,завршуваше за 5мин со се пишување во картон. Побитно беше каса прими да напише отколку крвна слика да ѕирне на пример. Секој преглед ми го наплати а според закон не требаше. Уште ги чувам сметките и размислувам да ја пријавам. Од таму се префрлив кај Оливера Арнаудова,убав впечаток ми остави.
Zdravo feminki ). Dali moze da mi preporacate dobar maticen ginekolog koj e temelen i smiren? Jas odam kaj dr. Tase Cvetanovski, ama odnosot mu e katastrofa postojano e sarkasticen i me voznemiruva, a zgora na toa naplakja za se nesto (pap, eho, brisevi). Fala vii
Девојки, дали прегледот на гинеколог е болен кај сите? Бидејќи имам слушнато кога се зимаат брисеви дека е многу болен и непријатен, дали има врска за ова и технологијата со се користи? Ве молам предлог за добар гинеколог со понова технологија за работа во околина на Центар па и Кисела Вода може.
Па не е пријатно во никој случај, ама не е ништо да паднеш во несвест. Согласно возраста или нешто може да се користи и помал инструмент. Ти ја препорачувам докторката во Кристела, одлична е
Во центар, дом на градежници паркингот во близина на јес паста. Ги нема на гугл мапс, ама ако им се јавиш ќе ти обајснат
Zdravo . Sakam da spodelam loso iskustvo so doktorkata Pavlina -Korunovski . Jas stvarno neznam kako zemala diploma i kako voopsto taa zena raboti katastrofa. Znaci po preporaka otidov da mi bide maticna. Me pregleduva gleda imas cista-endometrioza i kazuvam bev privatno pred 2 meseci na pregled nemase nisto, mi vika aj dojdi sledna nedela pak da te vidam . Odam pak me gleda na eho i mi vika neznam dali e obicna cista ili ednometrioza aj zemi pij apcinja mi prepisa. Mi udri somnez zakazav pregled na klinika i na privatno vo Re medika, cisto da ja proveram . Doktorite se smeat nitu cista nistooo nemam folikul ostanat, Pavlina ne znae da razlikuva folikul od cista a doktorka i uste mi dava terapija da pijam, a nemam nisto. Kaj nea nikako katastrofa teska,ORDINACIJA KORUNOVSKI ne ja preporacuvam za nikogo.
Мене паралелно со др. Ефремовски во Ремедика ми ја водеше бременоста, фин е докторот, позитивен секогаш, искрен и детален.
Имаше една млада докторка таму Милена, предобра беше. Јас само ради неа одев таму, ама она си отишла од таму и ниту ме известија, ниту ништо. Се јавив да закажам редовен преглед ми кажаа не работи веќе тука ако сакате кај Павлина. Отидов кај неа, излегов од таму и си најдов друг доктор и реков јас тука не.