Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Еклерица

Еклерица Активен член

Се зачлени на:
    14 април 2022
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    5
    Zdravo zenski :)) dali se ima nekoj poragjano kaj dr Vesna Livrinova?

2. Yuefoa

Yuefoa Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    42
    zdravo dali nekoj ima iskustvo so daniela ivanova panova

3. vetre

vetre Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    30
    Женски има ли некој искуство со Д-р Жаклина (карши ДИФ и МВР) и Д-р Вероника Кокороманова. Тие две ми се најблиску во моментов, а ми треба некој што ќе се посвети стварно и ќе биде детален во прегледот.

4. hana@@

hana@@ Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2020
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    220
    Dali nekoj ima info.denes od kolku pocnuva dr Livrinova na gak?

5. pepapa

pepapa Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    1.126
    Допаѓања:
    909
    Dobar ginekolog vo Cento?

6. DarkStormm

DarkStormm Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2021
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.886
    Предложете добар гинеколог, било каде низ Скопје. За матичен, за обични прегледи, брисеви, ПАП Тест и сл.
    Не ми препорачувајте Самопрозвани Богови кои ништо не објаснуваат туку само нафрлаат и не дозволуваат да прашаш, избегнете ги и тие кои не препишуваат рецепти на товар на фондот, исто и овие што не даваат боледувања.

7. Maryaaaa

Maryaaaa Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2021
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Здраво, може ли некој да сподели искуство со ординација Коруноски? Сакам да одам кај Пале Коруноска, обичен преглед сакам да направам и да ми биде матична. Фала ви однапред, секоја информација ми користи

8. awkey

awkey Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2021
    Пораки:
    1.323
    Допаѓања:
    3.340
    Јас бев кај нејзе, на почеток беше океј, после тоа катастрофа. Многумина ми викаа немој кај неа, на послушав, се разочарав. Најпријателски, немој. Башка шо не се почитува никаков ред таму за термини и ќе дремеш ко на клиника… и послефниот преглед кај неа сфатив и дека не е нешто стручна

На MommyofBoy и Maryaaaa им се допаѓа ова.
  9. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.246
    Дали може да ми предложи некоја членка што оди во промедика, добар гинеколог од којшто е задоволна и ако знае како се со цени?

10. cupicupicake

cupicupicake Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2015
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    72
    Јас денес ја сменив Кокоромановска, ми ја водеше брменоста и ми го наплаќаше секое ехо, брис, пап редовен и ми дојде преку глава. Кај бара пари па уште сам разнесуваш материјал. Чашата ја прели кога сестрата одби да ми издаде упат за на ГАК бидејќи имам проблем кој докторката не успеа да го реши и сакав да одам на ГАК за подетални испитувања. Од кога и кажав на сестрата зошто ми треба упат и дека воедно ми е смачено да плаќам за услуги кои се под фонд ми рече па фати си врски за ГАК.
    Инаку еднаш намерно и реков на сестрата немам кеш пари само картичка и бидејќи виде дека имам евра во новчаник ми рече нема проблем може и со евра и пак ми наплати, а јас смотана и дадов....
    Денес закажав во Промедика и таму ќе се префрлам барем нема да шетам со материјалот од ПАП сама да го носам.

11. *Ива

*Ива Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    382
    Колку е преглед кај Дракулевски во Систина и дали има 4D ехо?
    Гледам дека доста го фалат како добар дијагностичар сакам да ме види, матичнава еднаш ми рече гледам мала преграда на матката на следниот преглед ми рече не се гледа ништо па сакам уште едно мислење да слушнам, ако стварно имам да го отстранам тоа пред да планирам бременост.

12. Mia2023

Mia2023 Активен член

Се зачлени на:
    26 август 2023
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    16
    Здраво, ве молам од искуство предлог за добар гинекологза водење на бременост во Скопје

13. TamaraR

TamaraR Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2022
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    131
    И јас сум кај Кокоромановска ама и јас ќе ја менувам. За се наплаќа и се приватно ме тера да одам и приватни апчиња препишува. А и не е нешто стручна, на секое морам да ја потсеќам што бил проблемот иако демек запишува. Дури и ми наметна да одам за некаков подетален преглед кај некој си у систина и тоа коштало 150 евра?? Ненормална работа, и јас незнам кај се залетав кај неа.

14. komso

komso Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Дали некој има искуство со гинекологот Кристина Парталоска од ординација Кристела?

15. srnice123

srnice123 Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2024
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Здраво ме интересира за др. Билјана од Ложанковски ако може некој да сподели искуство колку е стручна, поконктерно за испитувања кои ги прави и како го тера процесот после неколку неупешни обиди за бебе?
    Исто читав поплаки од некои членки од сестрите во ординацијата, нивниот односот и не секогаш кревале на телефон.

16. awkey

awkey Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2021
    Пораки:
    1.323
    Допаѓања:
    3.340
    ‍♀️ многу сум задоволна. Ме ислушала, ме советувала, ме дмирувала кога требало. Секогаш достапна и многу фина и љубезна. Мое лично искуство е позитивно

17. LittleObe1

LittleObe1 Активен член

Се зачлени на:
    22 август 2023
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    7
    Здраво дали ќе може да предложите добар и посветен гиниколог, не ми е само за рутински прегледи во околината на Аеродром и дали имате искуство со д-р Оливера Арнаудова Деметра?

18. Maca1212

Maca1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2017
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    6
    Zdravo,
    Dali nekoja od vas ima iskustvo so doktor Tase Cvetanovski vo Kisela voda?

19. Tedyyy

Tedyyy Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    324
    Допаѓања:
    3.023
    Dali moze da mi preporacate ginekolog vo Prilep?Za opst pregled mi treba.

20. Septemvri

Septemvri Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2018
    Пораки:
    2.460
    Допаѓања:
    9.140
    Др.Јоноска пзу фемина вита

На Tedyyy му/ѝ се допаѓа ова.