Женски ми треба итно одговор. Ординацијата Органџиски во Штип, доктор Стојан. Мислења, искуства? Дали може да им се верува со оглед дека упатуваат на дополнителни испитувања дали се работи само за плус профит или? Некој искуства да сподели со нив.. Фала Ви
На какви дополнителни испитувања мислиш, за после порагај? Мене првата бременост тој ми ја водеше, беше ок, после кај жена му се префрлив Верица, исто таа е коректна, кај нив испитуваат хормони ама таа ме праќаше на државно за да не давам пари кај нив, таа инсистираше на државно да одам, според мене сосема во ред што ретко кај приватните.. Е за порагај не знам како е, ако сега не се измениле за повеќе пари..
Дали матичен гинеколог кој е приватна ординација но соработува со фондот (им пишува на врата) треба да наплаќа прегледи? Исто, не даваат сметка
Брисевите на приватно секаде ти се многу скапи. Еден е околу 2500… освен ако не ти е ептен битно не би ти препорачала. За пап е 700 ден мислам на приватно, тоа боље да го однесиш, него брисевите
Сите матични гинеколози (како и матични доктори и матични стоматолози) се приватни ординации кои речиси секогаш соработуваат со фондот. Инаку цените си ги лупаат произволно, никој не ги контролира ваљда бидејќи се малку на број.
I jas ne sum mnogu zadovolna od Veronika Kokoromanovsma, pristapot i e ok da fina e prijatna, no sto e pobitno mislam deka ne e mnogu strucna po nekoi raboti kako gi komentira. Sakam da ja smenam i da najdam nekoja postrucna/posvetena. Ako nekoj e zadovole od ginekolog za vodenje bremenost neka preporaca
Моја роднина цела бременост ја водеше кај нив. Корекни, достапни цело време. Се породи царски без скриени трошоци. Многу ги испофали и Стојан и Верица.
Многу бев задоволна но во последно време откако се пензионираше татко и е катастрофа. Не можеш да ја добиеш ординацијата на тел, никако не можеш да зборуваш со неа повеќе од 2 мин во гужва е постојано така што не знам што да кажам. Последниве месеци само негативни искуства слушам.
Здраво Барам совет за гинеколог специјалист за ендометриоза за преглед и консултации за операција. Имам потврдена ендометриоза, еднаш веќе сум оперирана. Барам специјалист за операција, повторно треба да се оперирам. Доколку имате препорака каде да се оди или каде да не се оди, ве молам споделете. Ми треба помош
Таше Трпчевски болница Плодност. Јас имам ендометриоза и бев кај него пред една година. Сега пак планирам да одам. Бев и кај Зоран Јовановски од Ремедика но тие секогаш како решение ја кажуваат операцијата. Што јас никако не сакав бидејќи цистата ми е мала 1,7 цм Сега зависи кај тебе колку е голема и дали имаш проблем
Луѓе, ми рекоа дека резулати од брисеви ќе има во понеделник т.е денес. Не знам дали јас треба да им ѕвонам/директно да одам таму или да чекам да ми се јават? Прв пат ми е и не знам како оди
Здраво девојки, Дали имате препорака за гинеколог за планирање и водење бременост. Мојата матична Ана од Промедика е на породилно, а новата замена Дубравка гледам дека е многу млада и по нејзиното св нема големо искуство, па искрено страв ми е да останам кај неа.