Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Ако си ученик или студент, осигурена си преку некој од родителите и важат нивните картончиња. Во здравствената книшка пишува преку кого си осигурена на 2-3 страна. Доколку си невработена и се пријавуваш во Биро за враборување, тие по пошта испраќаат картончиња на домашна адреса.

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. dushice

dushice Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    me interesira dali nekoja odela na pregledi kaj dr drakulevski vo sistina

3. sonce87

sonce87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Zdravo devojki,

Probav da najdam nekade vo ova sto ste napisale no ne uspeav,dali nekoj znae dobar ginekolog vo jane sandanski ili pak nekoja privtna ordinacija vo aerodrom koja raboti so plavi kartoni? I po moznost da e doktorka :)

4. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Одличен доктор :)

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Azzura

Azzura Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    150
    Девојки, здраво...некоја од вас одеше кај д-р Снежана Органџиска Мајсторова во Скопје. Ќе може ли да добијам број од кај неа ? Фала ви :)

6. tikva1

tikva1 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Редактирано од модератор: Телефонски броеви и слични податоци испраќајте само во лична порака.

7. hunny-bunny

hunny-bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    80
    Најдобар доктор Маријан Стојовски - едноставно професионалец.

На nesa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. mr.farmacevt

mr.farmacevt Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    5
    Дали до сега некоја феминка била до сега на преглед со плави картони во Промедика (наспроти Рамстор) ?

9. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    536
    MIslam deka JAne Stojkovski vo Remedika e odlicen doktor no isto taka bi go spomnala i Nikola Panovski vo Aerodrom :)

10. D.D

D.D Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Сакам да прашам дали некоја била кај доктор Славјанка Поповска, и како сте задоволни од неа? Излезена е од државна и имала ординација некаде кај цветен пазар З

За Славјанка Попоска можам само да кажам дека не те гледа како пациент туку како Евро :) Бев кај неа уште кога работеше во државна болница (не знам дали е таму веќе) и ме маткаше, на два месеца ме праќаше на преглед на хормони во приватна ординација со која очигледно имаше договор, проверка на хормоните ме чинеше 7.000,00 денари, (на ендокринологија би ме чинело околу 1.000,00 ден. за истиот преглед). Кога ја прашав дали може да ми даде било каква потврда дека државна болница ги нема реагенсите за тие хормони ми одговори ,,Ако немаш пари не се лечи,,. Мој совет кај неа никако, ниту ќе имате преглед како што треба а ќе платите многу. Поздрав

11. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    Pred nekolku nedeli pochnaf da bidam seksusalno aktivna,i znam deka treba da pochnam da idam na ginekolog ,megjutoa problemot e shto moite doma ne znaat i me interesira dali ako idam privatno ke mi pishuva neshto vo knishkata shto kako ide toa..nejkam da doznaat moite i ako mozhe da mi preporachate kaj kogo.fala mnogu :?:

12. Azzura

Azzura Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    150
    Ако одиш на приватен гинеколог можеш слободно да кажеш дека не сакаш да ти пишува во книшка ништо, а мислам дека и не пишуваат, зашто приватниот доктор нема право да пишува рецепти освен на приватно, оние розевите. А ако е некој скап лек кој може да оди и со сини картони, тогаш ќе мораш на метичен доктор и тој пишува во книшка. Но, како и да е, се можеш да си кажеш на лекар .... Ако си почнала сега да си сексуално активна веројатно знаеш дека треба да се чуваш од несакана бременост, а и од полови болести, а единствен начин за тоа е кондомот. Но, ако сакаш да си појдеш онака на лекар, да се провериш и да ја видиш состојбата, и тоа е добро. Направи си комплетен преглед....можеш да одиш во Сиситина кај кој било, во Ремедика, кај д-р Шопова или кај д-р Ефремов, или д-р Хаџи Лега е фин исто...но да знаеш дека само ехо е 800 ден, а дополнителните испитувања ти ги наплаќаат ..еве јас одам на приватно и ми наплаќа 2.000 денари за све (значи папа тест, микробиологија, колпоскопија, ехо и преглед) мојата докторка е Рушка Серафимова, во ординација Ганеш, се наоѓа во Капиштец. бројчето ти е во ЛП

Поздрав :)

На stilas7 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    fala mnogu :) ke se javam denovive..zxashto neznam dali ke idam sea ili za edna dve nedeli..:) po kolku vreme se cheka ? :*

14. freund

freund Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    1

Здраво, дали можеш да ми кажеш некој податок подетално за Д-р Сапунов ( на пример , број , каде би можеле да го контактираме ) , доколку знаеш те молам за брз одговор .
    Фала однапред :)

15. Azzura

Azzura Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    150
    Па ако не осеќаш некои тегоби, тогаш не е итно нели...и плус ако му веруваш на момчето дека не се „ашкал“ наваму - натаму, тогаш ОК....ете почекај уште еден месец и оди, ама до тогаш да се чуваш :) поздрав

16. dorjanka

dorjanka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    7
    Дали може да ми го испратиш бројот од таа докторка сакам да одам на консултации зошто овој мојов за ништо не го бива.Фала

17. eli.iii

eli.iii Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите

Дали може да ми препорачате гинеколог во прилеп за матичен ? Досега немам одбрано матичен гинеколог. Исто така да ми препорачатеи некој д-р на приватно ?
    Многу фала

18. Andzelika

Andzelika Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    176
    Има ли некоја феминка која оди кај Др.Тасе Цветановски? Има орданиција спроти Билна.

19. antoaneta19

antoaneta19 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Ginekolog

Devojki dali znaetee nekoj dobar ginekolog vo kumanovo shto raboti so sini kartonii a da imaa mesto za zapishuvanjee da moze da mi bidee matichen .

20. EJMI

EJMI Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    не оди тамууууууу лелеее тие колку крадат... и врска немаат неуромедика е само за перенје пари...!!!