I jas bev tamu, ama bidejki doktorkava e na trudnicko ke menuvam ginekolog. Nekoj predlog za dobar ginekolog okolina karpos, centar?
Девојки, дали вие што правевте лапараскопија нс ендометриоза веднаш после операцијата ви дадоа хормонска терапија или по резултатот од хп?
Дечки, ве молам предложете ми гинеколог со искуство повеќегодишно по можност, што правел операции, пораѓал.. Се работи за проблем на матката, за рез кој сакам стручен некој што е да ги види па да каже мислење. Било да е од државна, било приватна, само да е стручен и со искуство. Фала ви
Дали можам да си ги подигнам документите од претходната бременост, односно картонот, сега сум кај друг матичен гинеколог?И што доколку ги нема, а ми требаат, како да ги најдат има ли начин? Овој матичен се ми дава резултати, оваа ништо не ми даваше и ги немам кај себе
Јас одев кај друг гинеколог во систина и на сите им се исти цените. Преглед само 4.500 а со пап е 7000.
Здраво, може да ми пишете гинеколошки ординации кои работат со Фондот, т.е да не биде приватно. Ми треба матичен нов гинеколог.
Добро, дали е реално матичен гинеколог да ми наплати 1750 денари за Пап тест и вагинално ехо?!? Ауу, ова е катастрофа, кражба!! После ова сакам да се одјавам дефинитивно