Здраво жени. Ве молам ИТНО ми е, ми треба што побргу нов матичен гинеколог. Надица во ординација мама морам да ја сменам зошто се крајно безобразни. Ми треба некој гинеколог реон аеродром, автокоманда или центар. Ве молам одговорете ми, само ве молам препорака за жена гинеколог и што примаат нови пациенти. ❤️
Здраво, Ве молам искуство со др. Билјана Гиговска Ложанковски и дали работи со фонд или приватно се наплаќаат прегледи брисеви и сл? Фала
Јас се јавив, ми кажаа дека работат со фондот, Билјана ја одбрав за матична, ама тоа преку телефон, се уште не сум била таму на преглед. Ако сакаш да ти биде матична можеш и телефонски да им кажеш податоци или да одиш таму само да те внесат во систем, за следен пат кога ќе одиш за пап, брисеви, да не ти ги наплаќаат приватно, мене така ми објаснија по телефон.
Доктор Марија Коцева, ми остави впечаток на мошне подготвен доктор, детално испита, убаво објасни, работи внимателно, одговара на секоја дилема, посветува време, се најдобро за неа, но реално иако матични тогаш ми наплатија, можеби зошто брисевите сакав приватно да ми ги носат, точно колку беше не се сеќавам пред две и пол години беше. За докторот не знам, а не сјм била ни кај др Билјана, само за оваа докторка имам искуство.
Искуства со Вероника Кокоромановска? Каков и е пристапот, стручноста и колку наплаќа сега за преглед, пап и брисеви ако ти е матичен?
Автоматски иде, не е како порано, прашав дали да си го земам картонот, ми кажаа како сакам, ако имам некоја историја.
Здраво дали може тие што одите во Деметра Медикал кај Др.Оливера Арнаудова да ми пишите во порака сакам да прашам нешто пред да се префрлам кај нејзи да ми биде матична . Благодарам
Samo topla preporaka za site sto se od Kumanovo, doktor Georgi Kostadinov, doktor koj e neviden strucnjak, koj ti treba vreme da go zapoznaesh i da go sfatish negoviot pristap na rabota, sekogash e realen, doktor koj ima zivci za paranoicna trudnica koja sekoj vtor den mu ide u ordinacija, detalen, temelen, posle dolgi godini borba i 3 invitra konecno doktor na koj sekoj zbor kazan mozesh da mu veruvash. Ne postoi doktor kaj koj ne sum bila vo Sk, definitvno Georgi Kostadinov dosega najdobro iskustvo, nema cuci buci kaj nego, sekogash e realen i nekogash ne ostava na slucajnost.
Не мора. Со самото шо ќе се префрлиш си одјавена. Може да одиш само картонот да си го змееш, ско правиш приватно здравствено осигурување го бараат
Снежана од ординација Коруноски во Аеродром дали работи втора смена? Кога и да сакам да закажам ( нели сега се закажувало онлајн) гледам дека има термини само до 13 часот..