Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.037
    Тој ти е просто кажано бог да чува |( јас немам идено кај него, ама тетка ми одеше едно време и само лоши зборови за него има :envy:

2. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.614
    Допаѓања:
    771
    Добар гинеколог во последно време станува мисловна именка...барем по дрзавниве болници...приватните клиники се веке друга прица... :@

3. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    256
    добар гинеколог во велес?

4. Julieg123

Julieg123 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Aзура дали знаеш некој добар гинеколог во тетово ?

5. papilona

papilona Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    143
    Дали некој ја знае д-р Љиљана Јованоска во Румунска болница и какви искуства има со неа плсс пишете :?:

6. Little-Miss-Sunshine

Little-Miss-Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Devojki da vi kazam, NEMOJTE, vo nikoj slucaj do odite vo GINEKOMEDIKA!
    Toa bi vi bilo najsoloto nesto sto mozete da go pravete za sebe. Ja bev pred tri dena i doktorkata koja sto nema poima od toa sto pravi, za da mi zeme poveke pari, me ubedi da pravam demek drugi testovi. Na kraj plativ 4 400 den.
    Ne mi e zal za parite, megutoa toa sto mi go kaza, i stravot sto go imam custvuvano ovie tve dena mi go napravija zivotot pekol. Taa ne e normalna. Kaza demek mi najde nesto i vednas se ponudi da me leci so Laser.
    Deneska bev vo SVETI LAZAR i mnogu sum zadovlona od niv. Tie mi kaza deka se bilo laga i nisto ne mi e.

Da ne vi se sluci istoto vi go kazuvam vam oti ponekogas covek moze da se izlaze a toa da te cini mnogu.

Jas mislam deka nisto ne si imala, ama doktorkata te izlazala samo sa da ti zeme pari. I mene mi go kaza istoto i deka treba da me leci taja ama posle koga pojdov vo Sveti Lazar nisto ne mi najdoja.
    Taa doktorka e idiotka, nisto ne znae. Go ima kupeno toj proklet laserski aparat i sega go koristi koga ke i se ukaze mosnost samo sa da zeme pari...

Sosema isto iskustvo imam i jas. um imala mala ranicka koja moze da se sredi so lasevor. Samo sto mene mi pobara 190 Evra.
    Abe idiotka je taa.

7. NB86

NB86 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    68
    Најдобар гинеколог за мене беше во моите тешки моменти Др.Јане Стојковски од Ремедика. Супер е човекот, ке те ислуша се, ќе те прегледа и нај нај убаво објаснува за сите проблеми

8. perihan

perihan Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Здраво на сите сакам да прашам дали некој оди кај доктор Никола Паневски во Аеродром бидејќи ми го препорачаа како добар доктор поздрав до сите феминки ве молам чекам одговор.

На gracija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. BileBibi

BileBibi Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    nemam informacii za nego no , ne go preporacuvam doktor matevski vo jane sandanski , doktor emilija sto bese vo jane sandanski, i doktor kacarski vo zeleznicka.

10. BileBibi

BileBibi Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    кој е најдобар дијагностицар , измеѓу стамболиев ,ложанковски или наде геровска.

11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Јас бев прв пат кај неа, фина е жената, постара, има убав пристап, можеш да ја прашаш било што.Ама не прима повеќе пациенти колку што знам(за со картони).

12. maca22

maca22 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    12
    здраво девојки дали може некој во ЛП да ми го пише тел на доктор Тања Хаџиевска од Млин балкан.Од ова што го прочитав на форумов ми се гледа некако најдобра од сите други.Позз и ве молам ако може побрзо да го добијам бројов

13. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Во Гинекомедика потполно истите работи кои што ги наброја погоре една феминка, ми се случија и мене, јас исто така бев на еден општ преглед и тоа прв пат кај нејзе и таа уште на самиот преглед ми рече дека сум имала као некоја раничка на матката и треба ласерски да се отсрани кое ќе ме чини 200 евра :o Значи тотално се разочарав и бидејќи читав овде на форумов за неа се најлошо побарав второ мислење и другиот гинеколог буквално не ми најде ништо и ми кажа дека се ми е во најдобар ред. Значи истото го кажувам и јас на цел глас, никоја да не се лаже повеќе и да не оди кај таа никаква во Гинекомедика затоа што нема врска од животот, а камоли пак од гинекологија, не знам кој и даде диплома за доктор :x

На ivanshe му/ѝ се допаѓа ова.
  14. fotografija20

fotografija20 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    10
    дали некој има некакво искуство од џекова ( незнам како се викаше) од јане сандански во аеродром?

15. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Јас сум најсреќна на свет, што имам одличен гинеколог, итоа со помош на вас Феминки, мој матичен гинеколог е Татјана Хаџиевска Илиевска, од Млин блакан, јез да првиот пат кога бев и кога ми семаше пап, малку ми го свари гравот, кога на папот имаше крв ми рече изледа имаш раничка, па плачки па незз што мислев пред умирање сум, ама ништо од тоа, тоа се должело на тоа што уште истиот ден добив, а ми доцнеше една недела, се на се супер е жената навистина, мене мн ми се допага, фала му на бога не сум имала посериозни проблеми, ама сега за сега сум задоволна, ако сеуште сте во потрага по добар гинеколог, отидете еднаш на преглед, ништо неможете да изгубите ;)

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  16. unfaithful25

unfaithful25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Девојки дали некоја може да ми препорача добар гинеколог, по можност жена, во Штип (локација, тел.број дали работи со картони, колку чини преглед и сл.) ??

17. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.798
    Допаѓања:
    39.412
    Во Мк матичен ми е Др.Никола Паневски и многу сум задоволна !!!!
    И многу мои другарки исто одат кај него :)

18. silvice

silvice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    25

за во штип мозе да ти го препорацам др-шумански нај добар дијагностичар и одлицен оператор.работи со сини картони и првиот преглед е бесплатен само ако имас колпоскопија ке те кошта околу 300 ден,бидејки фондот таа услуга не ја покрива.нема да зажалиш одличен прием и доволно време посветува на пациентката.мислам дека прима оште пациенти.

инаку се наога во ламелата до кафичот на ROBI, со срека :)

Редактирано од модератор: телефонски броеви и слични податоци испраќајте само преку лична порака.

19. irregular

irregular Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Безрезервно ја препорачувам Др. Лидија Черепналковска во Промедика Медикал Центар (спроти Рамстор). Толку ќе кажам, а кој ќе отиде нека каже повеќе:)! Имаат и матичен гинеколог на истото место. Поздрав и се најдобро!

Редактирано од модератор: телефонски броеви и слични податоци испраќајте само преку лична порака.

20. papilona

papilona Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    143
    Ти си подолго време кај неа? И како е, задоволна си од дијагнозите? Јас мислев дека нема интерес за кај неа а таа изгледа е пребукирана :D