Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.167
    Допаѓања:
    17.680
    Гинековита случајно да не се на одмор?
    3 дена вртам не креваат...

2. Barbie 12

Barbie 12 Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    24
    Da

3. mama 111

mama 111 Нов член

Се зачлени на:
    11 јуни 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    Докторот се вика Дејан Огњенович

На KuklickaSk му/ѝ се допаѓа ова.
  4. marristovska1

marristovska1 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2015
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    136
    Девојки како сте задоволни од ПЗУ Мама т.е од д-р Надица? Сакам да ја сменам мојава матична Билјана од Ложанковски и не знам каде да се префрлам пишете ми од кој сте задоволни. Најбитно ми е да се достапни со термини за закажување да не се чека повеќе од недела дена, да посветува внимание да не е ради реда прегледот и пред се, да е стручен докторот. Фала ви :)

5. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.828
    Допаѓања:
    18.196
    Јас кај неа идам само за документи да ми среди, ако не е мојата на смена. И еднаш со болки и се јавив и одма ми среди за преглед.
    И Ивана од кај Билјана знаела да биде така малце дрска, ама на два пати малце поостра бев, па сега како маче некое е.

На Barbie 12 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mama 111

mama 111 Нов член

Се зачлени на:
    11 јуни 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    Јас топло ги препорачувам ПЗУ Св Алексеј ❤️ докторот супер позитивен и стручен

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. _budaletinka*

_budaletinka* Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.207
    Јас не ја препорачувам докторката. По мене подалеку од неа .. ме извади од памет ме прати тумур маркери да правам и термин за Чаир ми даде да идам да ме види доктор и да се договорам за операција за циста. Отидов на уште две мислења за да се установи дека е обична водена циста и дека как и да е ќе прсне и ќе добијам. Башка на каснење од 1ипол месец она мене брисеви и пап ми зимаше ..

8. V__V

V__V Нов член

Се зачлени на:
    27 јуни 2024
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    3
    Мене ми е матична Надица, за сега сум задоволна од докторката, но не се многу достапни на телефон цело време е зафатено.

Дали некој знае дали сега ПЗУ МАМА се на одмор, денес им е исклучен телефонот? Фала.

На Mumoftwo30 и Mime90 им се допаѓа ова.
  9. *Ива

*Ива Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    398
    Како сте задоволни од докторките кај Ложанковски? Биљана или Марија е подобра? Како се во однос со пациент, посветеност, упат ако треба за негде, водење бременост?
    Јас сум кај Бојчева ама сакам да ја сменам највеќе заради тоа што за упати треба да молиш а и сестрата е секој пат непријатна и во комуникација и влага на сред преглед муабет си праи.. Како гратис да те прегледува а не да плаќам 3000 ден а матична ми е

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    759
    Допаѓања:
    502
    Св.Алексеј каде точно се наоѓа само еден доктор е ? Наплаќа преглед на трудници?

11. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.828
    Допаѓања:
    18.196
    Јас сум кај Билјана. Мое лично искуство е одлично. 24/7 е достапна за се. Пристапна, другарски насочена, не е паничарка, смирена. Почнав кај неа поради препораки од другарки кои како мене , имаа проблем за забременување. После неполн месец останав бремена. Заедно со мене чекаше позитивен тест. Бременоста ми е најмирна и толку сум смирена, само благодарение на неа.
    Од мене за неа имаш најтопла препорака.
    А , инаку да знаеш имаат и они како нивна лабараторија. Сега и они на трудници не наплаќаат за испитувања, ама ако има нешто што се наплаќа, си барам упат за државно или таму кај што ми е најблиску.

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2018
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    669
    Препорака за добар гинеколог во Охрид?

13. Carpe Diem New

Carpe Diem New Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2016
    Пораки:
    571
    Допаѓања:
    498
    Na odmor se nedelava

14. Kala22

Kala22 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2014
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    1.091
    Јас сум кај Марија од скоро, до сега имам неколку контролни прегледи правено, за сега сум задоволна иако претежно бременоста ја водам на друго место дека сум со висока ризична но во секој случај докторката за толку мал период и име и цела историја ми ја запамти за разлика од докторката од предходното место кај што бев..

15. Barbie 12

Barbie 12 Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    24
    Jas idam kaj marija , premnogu e fina ti objasnuva se ubavo , shto i da ja prasas ti dava ubav konkreten odgovor ne te ostava da se mislis , sekogas e dostapna , nasmeana i pozitivna na sekoj pregled . Se trudi za pacientite . Ti ja preporacuvam.
    I plus nikogas ne se ceka od kolku ti e terminot togas i vlagas.

16. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.828
    Допаѓања:
    18.196
    И јас улетав кај Марија еднаш, со болки бев , а Билјана беше прва смена.
    Исто ми остави преубав впечаток. Детален преглед, убаво објаснето, насмеана. Еве денес и двете беа на смена, не имаше запамтено, се поздравивме и памти за што сум била.

17. penelope10

penelope10 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2021
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    1.250
    Искуство со Златко Палчевски од Систина за ПЦОС?

18. Mell45

Mell45 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2020
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    53
    Здраво. Дали треба да се закаже термин кај Кристина Парталковска или можеби ќе ме прими без термин. Не можам да најдам број.

19. honey95

honey95 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    289
    Треба да се закаже, незнам дали би те примила без закажано секогаш сум се јавувала предтоа.
    Ти испратив лп број

Последна измена: 29 јуни 2024
  20. JustBeautiful

JustBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    1.205
    Да породува, иако тој води претежно ин-витро, јас останав природно трудна и цела бременост одев кај него на прегледи и тој ме породи царски лани во август. Исто резот ми е скоро невидлив, презадоволна сум од него од секој аспект, мислам дека на сите го препорачувам. Мајка ми кај него се пораѓаше природно пред 11 години, ја водеше кај него бременоста, преризична на 40 години, со крварење, на крај се заврши добро. Топла препорака, душа од човек

На Anyshka, Baby Girl 3 и Carpe Diem New им се допаѓа ова.