1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. fri777

fri777 Активен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2022
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    lele mn skapo :worried: :)

2. fri777

fri777 Активен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2022
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    mn nehumano im e toa so cenite,...jas bev kaj edna doktorka tamu za vtoro mislenje,no ne sum zadovolna,rezultatite ne mi gi pratija morav sama da gi molam da se javuvam.....Mn neprofesionalno

3. prevarena

prevarena Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2019
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    Zdravo, da mi preporacate dobar ginekolog, koj operira dermoidna cista na janik. Fala

4. Septemvri

Septemvri Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2018
    Пораки:
    2.450
    Допаѓања:
    8.993
    Алуловски и Дабески на клиника

5. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.848
    Допаѓања:
    15.730
    Покрај тумор маркери и хормони, дали матичниот гинеколог смее да даде и упат за проверување тироидни хормони и антитела?

6. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.770
    Допаѓања:
    34.435
    Јас сум кај Биљана, бев претходно кај Радица Бојчева, не бев задоволна, посебно од сестрата, исто за упат да ја молам, превртуваше очи, кај Биљана прв пат бев пред 3-4 недели, многу посветена е, кога влегов, прво муабет ми направи, за Марија не знам да ти кажам.
    @GirlLove за тироидна може и гинеколог и општ матичен, за антитела интернист, ама мора прво општ матичен да ти даде упат за на интернист.

Последна измена: 27 јули 2024
  7. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.770
    Допаѓања:
    34.435
    Не е во пензија Лазаревски.

На anuska_dzuli му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ena05

Ena05 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2019
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    755
    Смее, јас испитував тироидни хормони во бременост со упат од матичен гинеколог.

9. Paleahka

Paleahka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2018
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    4
    Здраво, некој да препорача добар гинеколог во Скопје кај што не се чека многу за термин ? Јас сум кај Снеже коруновски ама проблем со термини и закажување..

10. Monaliza16

Monaliza16 Нов член

Се зачлени на:
    13 април 2024
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Здраво. Дали може да ми предложите некои подобри гинеколози во Битола.
    Во уредот бев, на одмор се, исто и нивната замена не ја најдов Лили, и во Гинекомедика се на одмор.
    Итно е. Фала ви од напред.

11. mj25

mj25 Активен член

Се зачлени на:
    26 март 2023
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
    Само што бев на преглед во ординација Коруновски кај докторка Павлина, ми направија ехо само и ми наплатија 500 денари (претходно беше 300) и притоа не ми дадоа фискална иако си побарав. Имате ли и другите вакво искуство и дали знаете каде може да пријавам неиздавање фискална?

12. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.201
    Допаѓања:
    6.380
    И мене сестрата кај Радица Бојчева не ми дава фискална сметка. Само од терминалот ми дава дека сум платила. Во УЈП за пријава инаку.

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.770
    Допаѓања:
    34.435
    Никаде не даваат, јас бев кај Радица не ми даваа, ја сменив, сега брзо бев, и таму не ми дадоа.
    И не знам како наплаќаат од ракав матичните.

На izabela.nik му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Oscar Lady

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.201
    Допаѓања:
    6.380
    Пзу МАМА кај Надица Ѓероска даваат фискална сестрите и ок е со цени.
    400 ден и е преглед, мене Радица по 1500 ми зема.. КРАЖБА! Ќе ја сменам и јас.

15. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.770
    Допаѓања:
    34.435
    И кај Ложанковски не се подобри, за пап, ехо, и ехо на гради 4.000 ден.
    Јас мислам дека многу е, значи 2.500 само за пап и ехо.
    Разликата е што докторката и сестрата се многу фини, за разлика од сестрата кај Радица што превртуваше очи на секое кога и барав упат, едвај ми даваше.
    Кога не ми беше матична Радица, прв пат когс отидов, за пап и ехо 3.500 ми зема, оваа матична 2.500.
    И после во Систина било скапо, па овие се матични и дерат.
    Јас па имам читано дека Надица работела само приватно, дека немала договор со Фондот.

На Bub4e.82 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Oscar Lady

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.201
    Допаѓања:
    6.380
    Аууу тоа е премногу! Инаку исто, сестрава кај Радица треба да ја молиш за упат да ти даде, едвај те поздравува кога ќе им отидеш, намрштена е секогаш, никаква емоција нема на лице, а и докторкава последниот преглед повеќе беше на телефон наместо внимание да ми посвети. А матична ми е, и цениве и немаат смисла! Плаќам а не добивам ни фискална.
    Надица од ПЗУ МАМА порано работела само приватно ама од 2015 мислам си работи со фондот, имам блиски кои се кај неа и се задоволни, 400 ден и е преглед(ехо,пап) и има разлика искрено од 1500-1800 и таа цена.
    Сум била кај неа 3-4 пати, сестрите и се многу океј и културни и даваат упат без да ги молиш, напротив дури, таа бринетата секогаш прашува за што ви треба упати да ви дадам без молење
    Не останаа асални гинеколози ама Бојчева деф.ја менувам!

17. Bub4e.82

Bub4e.82 Нов член

Се зачлени на:
    31 јули 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    Здраво на сите идни мамички и мамички, дали некоја од вас има искуство со др. Ненад Лазаров околу следење бременост?

18. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.770
    Допаѓања:
    34.435
    Прв пат кога бев кај Бојчева се изначекав, и кога влегов збореше на телефон сп брат и, па кога заврши почнс да ми кажува за приватниот живот помеѓу неа и брат и, а прв пат ме гледа.

Таа па сестрата Билјана е толку дрска и безобразна, се е намуртена, ниту еднаш не кажала "добар ден", да ја молиш за упат.
    Кај Ложанковски се фини, ама многу е 2.500 за пап и ехо.
    Јас се јавив на телефон пред да ја сменам Бојчева, и сестрата од кај Ложанковски ми кажа или да одам да ме внесат во систем, или телефонски да им кажам податоци за кога ќе одам на преглед да не ми наплатат приватно, и пак 2.500 ми наплатија за пап и ехо.
    Изгледа наплаќаат и што сме ги одбрале за матични, несфатливо ми е.

На Oscar Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Fani80

Fani80 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2016
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    158
    И мене ме интересира ова прашање, нечие искуство. Видов дека работи и во Fertty clinic..ама ме чуди што постојано менува клиники...бил во Санте, па во Ремедика, па во Fertty clinic и сега најавил и во Жан Митрев...навистина некоја има ли некакво искуство со следење бременост кај овој доктор?

20. Bub4e.82

Bub4e.82 Нов член

Се зачлени на:
    31 јули 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    Ти благодарам на одговорот и малку ме замисли баш поради менувањето клиники. Ќе погледнам некои препораки за други доктори низ форумов.