I kolku cini samo eho vaginalno i pregled kaj LOZANKOVSKI kako maticen?Ne te razbrav ama mnogu pari e ova sto go kazuvas.
Јас правев пап, вагинално ехо и ехо на гради 4.000 ден. ми наплатија. Ехо на гради приватно го наплаќаат 1.500, значи за пап и вагинално ехо 2.500. Па многу е, не знам што е со матичниве.
Дали е глупо да кажам на гинеколог да ми става од тоа ехото горе? Значи премногу боли и имам трауми од тоа створење, не сакам воопшто да ме допира со тоа или да ме шират. Дали може да побарам само надворешно ехо?
Може да, но каков ефект? Посетата не гин не е само ехо, треба и пап и брисеви и сл. А тоа не може без да те “отворат”. Меѓутоа разговарај со докторот и кажи му, моја познаничка исто како тебе со страв, па и ставија од тоа за ширење за деца, малечко, и помина без проблем
Здраво. Дали некој има искуство за др.Камилоска гиниколог на државна? Имам закажано кај нејзе ЦТГ и понатаму не знам дали да одам за таа да ме пораѓа. Но, немам инфо каква докторка е. Би ви била благодарна за инфо.