Мене ме породи др Викторија Јовановска (претходната директорка ) ,презадоволна ,повторно би се одлучила за неа.
Кристина Парталоска. Детална, секогаш достапна на телефон, на вибер извештаи и праќаш и ти се јавува ти објаснува се.
Ферти Клиник и доктор Александар Златеска воопшто не посветен и непрофесионален доктор, ретко достапен на телефонски консултации. Премногу лошо поведение.
Девојки, дали имате искуство со Д-р Оливера Арнаудова од Деметра медикал, во однос на прегледи и цени, исто и дали соработува со фондот? Ако не, предложете ми добар гинеколог во Аеродром. Благодарам!
Супер е, да идеш! Работи со фондот, јас бев за ехо нешто пред една недела, жената е прекрасна како другарка се однесува со пациентите
Pred dva dena zvonev kaj doktorka Veronika sigurno imate chueno za da zakazham pregled. Iskreno tolkava neprijatnost od nejzinata sestra asistentka nemav dozhiveano. Malku e teshko osobeno prv pat koga zakazhuvash pregled a si devojka i imash problem. Povikot beshe za pregled kako da se javiv neznam kade a ne vo klinika, so odnos ,,za shto ti treba a nema prostor od pon sme na godishen,, i mi spushti bez nikakva profesionalnost.
За Вероника Кокоромановска кажуваш? И мене така ми се испонаша, замена и е на Радица Бојчевска и кога беше на одмор Радица требаше да ми пополни барање за фондот, се јавив кај Вероника, ме праша "па зошто ти е сега, па почекај да се врати од одмор". А ништо не е подобра и сестрата од кај Радица, прав намќор, за секој упат со молење беше, затоа ги сменив.