Врска си нема, матична ми е, супер е докторката. Јас сум задоволна, а сум прилично пребирлива, неа не ја менувам.
Да ми препорачате добар гинеколог којшто прима нови пациенти? Сакам нова матична докторка да си најдам. Може и приватно само да ја бива
Ивана Наков во Манолеви. Пред некој ден имав преглед кај неа и задоволна сум, јасна е, чисто е и професионална.
Приватно да бидејки не сум осигурана ама за друго не знам. Јави се има сестра таа фина е се ке ти објасни.
Naplakja i osigurena da si i da ti e maticna pak ke ti naplati poveke od toa sto smee a i ima prilicno stara aparatura kako za u 21vek
Ima li nekoj iskustvo so pzu sv.Aleksej doktor Dejan Ognjenovic vo poliklinika bukurest kolku naplakja za pap i brisevi ako ti e maticen?
Zdravo zenski sakam da si najdam nekoj maticen ginekolog dobar po moznost da e kisela vodaa, ako moze preporaka zosto voopsto ne sum zadovolna od segasnava maticna pa sakam da ja smenamm fala
Јас сум презадоволна од неа. Баш напротив, многу е отворена и се ти кажува онака како е и ако треба и сто пати и секогаш полека работела
Кај Ложанковски, др. Биљана, многу е фина и докторката и сестрата. Прв пат кога бев разговаравме прво, некои гледаат да не откачат. Ако сакаш јави се телефонски да те внесат во систем, ќе им кажеш податоци. Ме праша дали сакам за нешто упат, за хормони и сл., а не како сестрата од кај Радица со молење упат и превртување очи на секое барање на упат.