Вклучени, тие ги праќаа, ми ги пуштија резултатите по два дена. Баш за некој месец треба пак да одам само за ехо, па ќе видам колку ќе наплатат.
Да, ама си куцаат дополнителни услуги и земаат пари за ехо, за рака за брисеви а не треба да земаат. Штета, беа меѓу ретките што не наплаќаа, а па откако е Матоска на породилно уште повеќе наплаќаат.
Да, да, и јас тоа приметив, секое одење си поскапуваат по 100, 200 ден. Баш за пап, ехо, брисеви и промивка, тоалета 2200 излезе, сега кога прашував. Иначе до лани денар немав платено. Да не знаеш каде е сестра Марина со Матоска што беа заедно, одамна ја немам видено? Оваа другата е многу непријатна.
A od Dubravka kako si zadovolna vo odnos na strucnost? Brisevi na drzavno nosese? A za ova naplakanjevo mene uste lani mi zimaa po 200 bilo sto da pravev dalo edna dali tri raboti zimaa 200.
Баш бев денес и ми најдоа термин во ноември и бидејќи е на приватно се чекало 1 недела. А за брисевите се мислам дали да ги носам во Јавно здравје, не ми се сигурни нешто. Иначе Дубравка е ок вака, фина, но многу е млада, тек ќе учи, мене тоа што ми треба и ја прашувам не знае да ми каже, па и Ана е тука негде иако е таму веќе 7,8 год. За стручност подобро на друго место.
Au cel mesec za termin? Jas mislev pobrzo ide ..i jas treba da idam za brisevi i eho, ne gi nosi vo javno zdravje ne gi biva, ili privatno ako imas moznost ili institut za mikrobiologija. Ana e postara 81-82 ra e, Dubravka mislam e 90ta. Jas od Ana do sega bev zadovolna iako ne mi trebala za nesto seriozno ( za seriozno si odev vo sistina dodeka lecev sterilitet) ali mi deluvase ko da ima znaenje, e sega dali da ja cekam nea da se vrati ne znam.
Здраво, дали некој има предлог за докторка- добар матичен гинеколог во Скопје? Некоја што работи добро и има добро расположение, овде каде што одам е како строга предавална без емоции. Ако има некој сличен како др.Симонида од ремедика, би било супер.
Јас одам кај Парталоска, малку е нз ко строга. А сум била и кај.. Онаа зад КАМ што е...Органџиска.... Ептен е мила и фина.
Mi otkrija polip na matkata bev kaj eden ginekolog sega sakam uste nekoe mislenje da vidam sto ke mi kazat...Predlozete nekoj dobar ginekolog,i ako nekoj imal vakvo iskustvo neka mi pise
Во ремедика е добра др. Елена Петрова (не сум сигурна дали сеуште работи или е во пензија). А на операција ако одиш, во Битола кај др. Таше или син му Кристијан. Мене ми извадија циста (дермоидна) на јајник и миом на матка.
Zdravo devojki moze da mi preporacate dobar zenski ginekolog vo skopje po moznost da raboti so fondot vi blagodaram
И јас добив ваков впечаток за Дубравка, фина е многу, пријатна, топла. Ама и фали искуство. Доста ја распрашував за мојата проблематика и несигурно ми одговараше. Ме препрати на второ мислење на клиника. Ана беше посигурна ама па некако поладен пристап имаше. Уште два месеца се враќа од породилно па незнам дали да продолжам кај Дубравка или кај Ана.
Дали приватен гинеколог може да пише упат за на, приватна лаболаторија? Ми треба за документација, за во приватно осигурување