Здраво девојки, дали некоја знае др.Јадранка Георгиевска началничката на ургентна гинекологија во ГАК кога прима пациенти за контрола? Утре треба да одам на контролен преглед но не ми кажаа во колку часот па не знам од колку до колку е таму таа
Zdravo Prv pat ke odam na ginekolog pa spored komentari se odluciv za lozankovski, Dr biljana. E sega znam deka na 3 godini pap e besplaten a jas nemam napraveno do sega. Ako napravam termin na online stranata I odam utre dali ke mi naplatat kako I na vas? Gledam suma od 4000, 2500 za pap Dali ako kazam deka mi e prv ke mi naplatat? Ne se javuvaat na telefon inaku zatoa prasuvam tuka Ili da odam na nekoja privitna klinika ako cenata e ista?
Нема да ти наплати матичен доктор пап ако нема во систем дека си правела. Ако сакаш може да платиш да ти го прочитаат во приватна лабораторија, околу 1000 мкд е.
Конечно се одлучив да закажам. Како се одвива прегледот? Во смисла даваат ли нешто како privacy blanket? Срам ми е многу
Таму нема срам Тоа е самп една просторија на една страна столот за пап, на др страна креветот за вагинално ехо и гради. Има како со завеса еден дел да се соблечеш прво доле за папот и вагиналното ехо да го направи, па ко ќе завршиш се облакаш доле, се соблакаш горе за ехо и така Докторот е многу лабав, а има и едно девојче што му работи или е на пракса ама е доста пријатна