Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Bluefish99

Bluefish99 Активен член

Се зачлени на:
    14 април 2023
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    5
    Здраво, ве молам за препорака за добар гинеколог за следење на бременост

2. StelA13

StelA13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2016
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    30
    Здраво
    дали може да ми кажете искуства со др Лолита Грковска од Ѓорче, за матичен и следење на бременост.

На amnesia му/ѝ се допаѓа ова.
  3. unikatnata1212

unikatnata1212 Нов член

Се зачлени на:
    15 јануари 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo na site

Bi sakala da ve zamolam dokolku nekoja clenka e zadovolna od nekoj dobar doktor\ka ginekolog da mi dade kontakt za da si zakazam termin.

imam nekoj problemi pa bi sakala da dobijam sto poveke preporaki i bi miz nacele poveke mislenja.

4. Metro

Metro Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2023
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    70
    Систина имаш врвни, ГАК Алуловски, Тантуровски, Димитров, Тофовски

На BonnieAndr му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Ivkis

Ivkis Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2021
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    15
    Dali ima nekoj sto odi vo Fertty i kako ste zadovolni od doktorkata Hristina i Nenad?

6. Septemvri

Septemvri Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2018
    Пораки:
    2.509
    Допаѓања:
    9.615
    Јас сум кај Александра, искрено, не сум задоволна. Планирам да се вратам кај Вероника.

7. Ivkis

Ivkis Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2021
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    15
    Ednas mi se pogodi Aleksandra da bide neso itno imav... Uzas nikakov odnos kon pacient arogantna ni da te smiri objasni ukaze.. nisto. Zatoa prasav samo za tie dvajca

8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.789
    Допаѓања:
    202.736
    Јас па немам таков впечаток. Понекогаш се прашувам што всушност барате од лекарите. Сменив тројца матични гинеколози во Скопје, од сите имам лошо искуство, само со Александра немам. Чарето ми го најде за проблем, за кој ме убедуваа со небулозни тврдења кои не би ги кажувала тука, ама не очекував од доктор да лупа такви глупости. Среќа, си најдов доктор по мој терк.

На Septemvri му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Septemvri

Septemvri Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2018
    Пораки:
    2.509
    Допаѓања:
    9.615
    Во врска со др.Александра од Ферти клиник, не сум задоволна бидејки не ми ја погоди терапијата и покрај антибиограмот. Јас сама 100 пати и се јавив прво да прашам дали и мм да пие терапија, па на колку часа да пијам и сл. Терапија ми кажа на тел што да земам. Од неа очекував да биде попрофесионална. Вероника ако не друго, кога сум била за терапија ме вика во ординација, ми дава рецепт со терапија ( дали розов или на фонд), ми објаснува како да ја земам и дали се лечам само јас или и мм.

10. Davii

Davii Активен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2022
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Не знам што се случува со др. Арнаудова во Деметра, од предолго чекање за термин за преглед, до неажурност на таа сестра што е таму. Последниве месеци за прв пат имам гинеколошки проблем (претходно одев за рутински прегледи), и не само што е едно ужасно искуство интеракцијата со таа сестра туку и сериозно ме вознемирува таа дрскост и арогантност додека јас идам таму да барам помош.

Не знам дали е до мене или и некој друг има слично искуство (можеби зошто се преполни ама мора како бизнис да најдат решение за тоа?), ама порано не беше вака. Докторката ми е премногу драга и сакав да останам засекогаш кај неа и да ми води бременост но ова не се издржува, сакам да ги сменам.

Некој ја спомна на кратко др. Славјанка во Санте, јас неа ја познавам многу одамна кога беше општ лекар и ми се допаѓаше, некое подетално искуство како гинеколог ве молам?

На Ivka7 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. *Ива

*Ива Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    452
    Јас решив да одам кај Ана Матоска во Промедика, сега требало да се врати од породилно.
    Се мислев меѓу неа и Биљана од Ложанковски ама се одлучив за Ана се надевам не згрешив.
    Кај Радица веке не одам, многу ноншалантен однос има, сестрата надрндана 24/7, за упат да молам и со незгодно да прашувам се, а башка со цените од ракав. Сега ми треба и посветен доктор, планирам и бременост да ми води и ми треба некој што ќе разбира и ќе ќе упатува кај што треба.
    Радица е стручна ама односот не ми се допаѓа, се надевам со Ана нема да згрешам

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MiLady

MiLady Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2021
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Истото мислење го имам јас.
    Хаос, негрижа за пациенти. Имаш матичен, но всушност не можеш да закажеш преглед. И на тој преглед не се фокусирани на тебе. Сестрата е предрска.

13. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.965
    Допаѓања:
    4.039
    Jas sum kaj Ana 6 godini ok e , ama eve sega bev kaj zamenata nejzina Dubravka i mnogu poveke mi se dopadna, i odnos i objasnuvanje i se, prasaj si dali moze kaj nea da odis, mislam ostanuva da raboti.

14. *Ива

*Ива Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    452
    А дали е доволно стручна? Бидејќи тука на форумов прочитав дека е многу млада и ова и е прво работно искуство после специјализација.

15. butterflysk

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.965
    Допаѓања:
    4.039
    Mene mi se vide epten strucna , i jas citav taka i otidov so rezerva ama bukvalno se znaese sto prasav se znaese za mojot problem, mi dade soveti sto Ana ne mi gi dala do sega a veruvaj znam koga e nekoj strucen oti godini minav po ginekolozi koga lecev sterlititet i nema doktor sto ne sum go prosla. Baska e mosne mila i fina mene i toa mi znaci, dodeka Ana e poladna i rezervirana.

На *Ива му/ѝ се допаѓа ова.
  16. *Ива

*Ива Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    452
    Само уште ова да прашам, бисевите дали они ги носат или треба сама да си ги однесам?

17. butterflysk

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.965
    Допаѓања:
    4.039
    Sami si gi nosime.

На *Ива му/ѝ се допаѓа ова.
  18. *Ива

*Ива Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    452
    Ве молам да ми кажете како е постапката кога сама носам брисеви, дали и папот сама го носам и дали треба претходно да закажам? Веднаш ми ги дава и директ од таму ги носам? До сега секогаш ми ги носеле од кај матичната па да знам да си испланирам временски да искочам од работа.

19. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    8.458
    Допаѓања:
    37.179
    Радица и сестрата Билјана се ужас, затоа ги сменив, ја молев Билјана за упати, превртуваше очи, поарогантна од неа нема.

20. Алек***

Алек*** Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    2.407
    Ооо таа колку дијагнози има утнато исто како Пале.Пред да ја преместат во Аеродром идев кај неа на обичен рутински преглед и брисеви.За на крај да ми рече рана бременост,а тоа да ти било полип во матката.Јас се трудам да и објаснам нема шанси да сум бремена она ме прати преку крв да испитам.Еее до толку разбира.Не ми треба да биде фина ,нека биде точна во тоа што го гледа,а не да си лупа од ракав.