1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. *Ива

*Ива Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    452
    Ана работи со фондот и нејзината замена Дубравка.
    Черепналковска не работи со фонд.

На Acimaci2202 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ivkis

Ivkis Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2021
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    15
    Navistina loso iskustvo. Samo ne mi e jasno kako ako ovulacija kako po kniga i sl ako ste zborele so doktorkata za deca ne merela folikuli... Malku neodgovrno od nejzina strana, a i drugi kazuvaat deka e ladna rezervirana i taka kazuva osnovni raboti.

На Rose_ray му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Jas licno mozam da ti kazam samo nikogas da ne otides kaj dr. Kristina Partaloska! Nikakov pristap kako kon pacient, drska, neprofesionalna i nezainteresirana za rabotata
    Eve da spodelam moe iskustvo so dr Kristina Partaloska, Jas sum trudnica 4 mesec edna nedela ne mozev da stapam vo kontakt so nea bidejki ne mi dade mob kako trudnica da mozam da ja iskontaktiram vo sekoe vreme za nedaj Boze tuku strogo na meil ili fiksen tel, koga edvaj stapiv vo kontakt bese drska, nezainteresirana za rabotata, voopsto ne se zamarase so mene kako pacient. Ne ja preporacuvam ni za obicni brisevi da vi zeme higienata e na najnisko nivo!!!

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Podaleku od nezainteresirani doktori, jas vakavo loso iskustvo imav so Kristina Partalovska! Premnogu arogantna, voopsto ne te ni soslusuva a kamoli da odvoi vreme i trpenie da objasni nesto, nezainteresirana za rabotata, higiena na mn nisko nivo vo ordinacijata….licno ne ja preporacuvam

5. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.177
    Допаѓања:
    16.411
    Јас имам па убаво мислење и се ми кажува и се ја прашувам и одговара.
    Не е дрска, туку таков е карактер.

Хигиената беше супер а гледам има и мн пациентки.

Ако нр чинеше немаше да има толку пациенти

На awkey му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Baby Girl123

Baby Girl123 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2024
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    915
    Здраво на сите
    Ме интересира кој гинеколог би ми го препорачале: Котларова Ремедика или Димчев Систина
    Моментално сум кај Димчев ама некако премногу релаксиран, имав крварење после серклаж што ми предузвика слаѓ а тој на сето ова има баш релаксиран пристап.
    Од друга страна никокап не сум била кај Котларова па ме интересира дали е посветена, стручна и достапна за водење поризични бремености. Фала ви!

7. awkey

awkey Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2021
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    3.798
    Се согласувам. Мислам дека ова од членката напишано погоре се глупости. Сосем спротивно искуство со Кристина. Ниту еден друг доктор не ме сослушал и советувал како нејзе. Дури и три пати ја прашав истото прашање и ми одговори и објасни околу проблемот кој го имав. Прекрасна докторка е, културна и нежна. Секој чекор кој го прави ти го објаснува и ти покажува.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Zfer

Zfer Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2020
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    46
    Здраво

ве молам за искуство за гинеколог, реон аеродром или центар кој работи со фонд? во моментов сум кај коруновски, ама секогаш чекам околу 1 час за преглед и малку ми се неозбилни, преголем гужва се прави

Ве молам споделете ваши позитивни искуства

9. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.221
    Допаѓања:
    27.802
    Бев на систематски кај Гошева во промедика, супер впечаток ни остави.

10. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Najdobar e❤️

На Малечка Малинка му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    I jas sum kaj Kristina Partaloska i ne mozam da se soglasam so tebe od pricina sto sekogas e guzvi kaj nea i opst haos so pacienti i po difolt zenata ne moze da ti obrne dovolno vnimanie, higienata e nula, doktorkata e aroganta, vo sekoj slucaj ke ja smenam i ne ja preporacuvam nikomu!

12. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    99 od 100 luge koi sto bile pacienti na Nadica Geroska od Mama ke kazat deka e katastrofa doktor!

13. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Vo nikoj slucaj Kristina! Jas najloso iskustvo imam so nea

14. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Doktor so golemo iskustvo i voedno internacionalno iskustvo, posveten na rabotata i pacientite, trpeliv, se trudi da objasni, toplo go preporacuvam

15. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Tocno sekoj so svoeto iskustvo

16. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Jas imam sosema poinakvo iskustvo so nea! Dostapna samo preku meil i na fiksniot br koj sto non stop e prezafaten, a jas bev trudnica j e sramota preku meil da se komunicira so trudnica! Arogantna, netrpeliva, nedostapna za pacienti, pregolemi guzvi, higiena nula… Se najloso od moe licno iskustvo nikomu ne bi ja preporacala!

17. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Na sekoe mesto kade sto se pregolemi guzvi nema kvalitet vo rabotata!

18. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.211
    Допаѓања:
    6.399
    Буквално така. Видов каква катастрофа од човек е, не умее ниту сестра да задржи, сите и отидоа, се губи. Само пари ја интересираат а не смее да наплаќа!!

На Sinagoga му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Kristina Partaloska kako doktor treba toprva da uci dosta e mlada! Jas voopsto ne ja preporacuvam nikomu! Licno od moe iskustvo zavisno kako i e denot nekogas ke obrne vnimanie nekogas ne se zamara.

20. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Podaleku od dr Nadica Geroska. Mene so jaki bolki od hronicen cistit od esherihija coli mi stavi ketonal inekcija i me prati doma” da si se prskam so jogurtce vaginalno so shpric”! A jas gorev od temperatura is vecerta zavrsiv na dezurno na GAK! Nestrucna, neodgovorna ne ja preporacuvam nikomu za obicen pregled i pap!

На Oscar Lady му/ѝ се допаѓа ова.