1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Malku e cudna, no super doktorka e

2. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Na mene Toplo go preporacuvam

На Малечка Малинка му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Tie pacienti i se prevzemeni od taticko dr Boro Partaloski koj bese top dr! A sekade kade ima mn pacienti nema kvalitet! Licno mene na pregled legnuvam na stol stava rakavici ja dopira lambata obvitkana so nekoj zavoj prljava celata i posle so istite rakavici mi vrsi pregled me dobira vnatresno dole i na kraj povtorno ja dopira lambata so istite rakavici za da ja trgne. Taa bakterija ili bilo sto ostanuva na lambata i ako jas imam na pr klamidija sl pacientka sto ke sedne ke i napravi kontaminacija na bakterija zasto povtorno stava novi rakavici ja dopira lambata i so istite te pregleduva i dopira vnatresno intimno! Moj sovet barajte si maticen ginekolog kade primaat normalen br na pacienti i sakaat kvalitet vo rabotata a ne opst haos i guzvi,gi interesiraat samo pari zatoa i primaat golem br na pacienti a kvalitetot nula!

Последна измена: 12 февруари 2025
  4. Роузз

Роузз Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2020
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    101
    Здраво. Во истополова врска сум и би сакала да најдам гинеколог кај кого слободно би можела да разговарам за тоа. Lgbt girlies helo your girl out.

На Sinagoga му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Vazno e da najdes dobar doktor za sebe koj ke ti pomogne koga ke ti e potreben, a dali ke ja razbere tvojata seksualnost mnogu da ne ti e gajle.

6. Septemvri

Septemvri Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2018
    Пораки:
    2.518
    Допаѓања:
    9.731
    Еве јас да пријавам корпа од Кокоромановска. Сакав да се вратам пак кај нејзе бидејќи ми е поблиску, и е малку поискусна од Златеска. Ми рече кој еднаш излегол од кај мене, нема враќање, правило си е правило. Така да, ако размислувате да си одите од кај неа, имајте го ова на ум. Дефинитивно им се може на докторите и вака да се понашаат. Многу работи ми дојдоа да кажам, ама се воздржав.
    И да дополнам уште една причина зошто заминав, наплаќа како за матичен,за 30% поефтино од цените што ги држи ремедика за ехо, земање брисеви итн. Ама во мојата населба нема гинеколог, реалноста е дека она е најблиску.

Последна измена: 16 февруари 2025
  7. lolly2000

lolly2000 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2020
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    23
    Zdravo samo sto zakazav pregled kaj doktor Dejan.Prviot pregled kako sto sfativ e na privatno i ne vklucuva mikrobioloski brisevi, dali tie se pravat od koga ke se odlucam da go zemam za maticen i dali se naplakjaat? Isto taka kolku vreme ste kaj nego i kako ste zadovolni bidejki pogore procitav deka nekoi clenki ne se zadovolni i komunikacijata ne bila direktno so nego tuku so sestrite.Vi blagodaram

8. Dita_girl

Dita_girl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2019
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    586
    zdravo ke moze li da spodelite mislenje i iskustva so dr.Gligor Dimitrov od Sistina?

9. Joanna28

Joanna28 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2023
    Пораки:
    1.021
    Допаѓања:
    948
    За што конкретно? Докторов е врв во оперативна гинекологија. Јас правев хистероскопија и лапароскопија кај него.

10. AnaMik

AnaMik Нов член

Се зачлени на:
    23 февруари 2025
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво
    Ве молам пишете ако имате препорака за хирург за отстранување ендометриоза која е во напреден стадиум - проширена на јајници, дебело црево, бубрежен канал (најверојатно). На ГАК или по приватните болници. Барам хирург со големо искуство баш за гореспоменатото.
    И едно прашање за тие се оперирале, дали ве пратиле на магнет за ендометриозата? Мене ме оперираа пред година и нешто на ГАК и правев само КТ, магнет ми рекоа не треба.

11. marat1980

marat1980 Активен член

Се зачлени на:
    13 април 2023
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    33
    По мое мислење најдобар доктор за таа проблематика ти е др. Глигор Димитров од Систина. Најдобар дијагностичар и оперативен доктор. Имам правено неколку хистероскопии кај него и презадоволна сум.

На Sinagoga и AnaMik им се допаѓа ова.
  12. Дуду311

Дуду311 Нов член

Се зачлени на:
    22 јануари 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, дали може да ми предложите добар гинеколог во Охрид? Станува збор за нередовни менструации од аспект на нивно изостанување по 2 или повеќе месеци.

13. kingking2

kingking2 Нов член

Се зачлени на:
    4 февруари 2025
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Здраво,дали некој има искуство со д-р Ирена Андонова од Жан Митрев? Се мислам да закажам редовен преглед кај неа , па ме интересираат мислења и искуства.
    Или ако имате препорака за добар гинеколог,пишете :D

На Bum му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Bum

Bum Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2022
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    299
    Zdravo devojki...dali nekoj moze da spodeli iskustvo so dr biljana - gineko..mi ja preporacaa deka bila dobra za odreduvanje terapija za infekcii vo bremenost.....I predlog za dobar ginekolog sto raboti so fondot....Fala vi

15. Bum

Bum Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2022
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    299
    I
    kaj nego isto imam praveno histeroskopija.pred 3 godini...epten e ok....jas bev zadovolna

16. Rose_ray

Rose_ray Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    31
    Ако е таа Билјана во Дебар Маало подалеку од неа, машина за перење пари. Подолго време имав кандида и ми се враќаше назад и последниот пат ја снема кандидата и нормално со сопругот имавме односи и после одреден период пак ми се врати, и одам кај неа и ми вика вие сте ги измешале брзините, не сте требале криви сте!!? Криви дека сме имале однос рачунајќи дека ми е помината кандидата и толку беше од кај неа, е не баш ефтина скоро 6000 денари давав секое одење. Моја препорака Ѓорѓи Стамболиев во Железничар, кај Беко.

На Luna88, AnaMarrie и Bum им се допаѓа ова.
  17. Bum

Bum Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2022
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    299
    Sro zboris.....veke neznam sto da kazam koj ne e masinerija....Fala ti na informacija

18. Rose_ray

Rose_ray Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    31
    Нема на што, може другите да имаат убаво искуство ама јас биг ноу имам

19. Iva:)

Iva:) Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    1.080
    Допаѓања:
    2.636
    Која Билјана, од која поликлиника? Може и во пп да ми пишеш, битно ми е треба да се префрлам кај една Билјана, па да знам на време.

20. Rose_ray

Rose_ray Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    31
    Најверојатно за истата правиме муабет ординацијата и се наоѓа карши кафаната Канцеларија, до ординацијата има спортска мислам.