Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Malku e cudna, no super doktorka e

2. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Na mene Toplo go preporacuvam

На Малечка Малинка му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Tie pacienti i se prevzemeni od taticko dr Boro Partaloski koj bese top dr! A sekade kade ima mn pacienti nema kvalitet! Licno mene na pregled legnuvam na stol stava rakavici ja dopira lambata obvitkana so nekoj zavoj prljava celata i posle so istite rakavici mi vrsi pregled me dobira vnatresno dole i na kraj povtorno ja dopira lambata so istite rakavici za da ja trgne. Taa bakterija ili bilo sto ostanuva na lambata i ako jas imam na pr klamidija sl pacientka sto ke sedne ke i napravi kontaminacija na bakterija zasto povtorno stava novi rakavici ja dopira lambata i so istite te pregleduva i dopira vnatresno intimno! Moj sovet barajte si maticen ginekolog kade primaat normalen br na pacienti i sakaat kvalitet vo rabotata a ne opst haos i guzvi,gi interesiraat samo pari zatoa i primaat golem br na pacienti a kvalitetot nula!

Последна измена: 12 февруари 2025
  4. Роузз

Роузз Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2020
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    101
    Здраво. Во истополова врска сум и би сакала да најдам гинеколог кај кого слободно би можела да разговарам за тоа. Lgbt girlies helo your girl out.

На Sinagoga му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sinagoga

Sinagoga Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Vazno e da najdes dobar doktor za sebe koj ke ti pomogne koga ke ti e potreben, a dali ke ja razbere tvojata seksualnost mnogu da ne ti e gajle.

6. Septemvri

Septemvri Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2018
    Пораки:
    2.509
    Допаѓања:
    9.615
    Еве јас да пријавам корпа од Кокоромановска. Сакав да се вратам пак кај нејзе бидејќи ми е поблиску, и е малку поискусна од Златеска. Ми рече кој еднаш излегол од кај мене, нема враќање, правило си е правило. Така да, ако размислувате да си одите од кај неа, имајте го ова на ум. Дефинитивно им се може на докторите и вака да се понашаат. Многу работи ми дојдоа да кажам, ама се воздржав.
    И да дополнам уште една причина зошто заминав, наплаќа како за матичен,за 30% поефтино од цените што ги држи ремедика за ехо, земање брисеви итн. Ама во мојата населба нема гинеколог, реалноста е дека она е најблиску.

Последна измена: 16 февруари 2025
  7. lolly2000

lolly2000 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2020
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    23
    Zdravo samo sto zakazav pregled kaj doktor Dejan.Prviot pregled kako sto sfativ e na privatno i ne vklucuva mikrobioloski brisevi, dali tie se pravat od koga ke se odlucam da go zemam za maticen i dali se naplakjaat? Isto taka kolku vreme ste kaj nego i kako ste zadovolni bidejki pogore procitav deka nekoi clenki ne se zadovolni i komunikacijata ne bila direktno so nego tuku so sestrite.Vi blagodaram

8. Dita_girl

Dita_girl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2019
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    555
    zdravo ke moze li da spodelite mislenje i iskustva so dr.Gligor Dimitrov od Sistina?

9. Joanna28

Joanna28 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2023
    Пораки:
    981
    Допаѓања:
    912
    За што конкретно? Докторов е врв во оперативна гинекологија. Јас правев хистероскопија и лапароскопија кај него.

10. AnaMik

AnaMik Нов член

Се зачлени на:
    23 февруари 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво
    Ве молам пишете ако имате препорака за хирург за отстранување ендометриоза која е во напреден стадиум - проширена на јајници, дебело црево, бубрежен канал (најверојатно). На ГАК или по приватните болници. Барам хирург со големо искуство баш за гореспоменатото.
    И едно прашање за тие се оперирале, дали ве пратиле на магнет за ендометриозата? Мене ме оперираа пред година и нешто на ГАК и правев само КТ, магнет ми рекоа не треба.

11. marat1980

marat1980 Активен член

Се зачлени на:
    13 април 2023
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    27
    По мое мислење најдобар доктор за таа проблематика ти е др. Глигор Димитров од Систина. Најдобар дијагностичар и оперативен доктор. Имам правено неколку хистероскопии кај него и презадоволна сум.

На Sinagoga и AnaMik им се допаѓа ова.
  12. Дуду311

Дуду311 Нов член

Се зачлени на:
    22 јануари 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, дали може да ми предложите добар гинеколог во Охрид? Станува збор за нередовни менструации од аспект на нивно изостанување по 2 или повеќе месеци.

13. kingking2

kingking2 Нов член

Се зачлени на:
    4 февруари 2025
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Здраво,дали некој има искуство со д-р Ирена Андонова од Жан Митрев? Се мислам да закажам редовен преглед кај неа , па ме интересираат мислења и искуства.
    Или ако имате препорака за добар гинеколог,пишете :D

На Bum му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Bum

Bum Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2022
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    288
    Zdravo devojki...dali nekoj moze da spodeli iskustvo so dr biljana - gineko..mi ja preporacaa deka bila dobra za odreduvanje terapija za infekcii vo bremenost.....I predlog za dobar ginekolog sto raboti so fondot....Fala vi

15. Bum

Bum Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2022
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    288
    I
    kaj nego isto imam praveno histeroskopija.pred 3 godini...epten e ok....jas bev zadovolna

16. Rose_ray

Rose_ray Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    29
    Ако е таа Билјана во Дебар Маало подалеку од неа, машина за перење пари. Подолго време имав кандида и ми се враќаше назад и последниот пат ја снема кандидата и нормално со сопругот имавме односи и после одреден период пак ми се врати, и одам кај неа и ми вика вие сте ги измешале брзините, не сте требале криви сте!!? Криви дека сме имале однос рачунајќи дека ми е помината кандидата и толку беше од кај неа, е не баш ефтина скоро 6000 денари давав секое одење. Моја препорака Ѓорѓи Стамболиев во Железничар, кај Беко.

На Luna88, AnaMarrie и Bum им се допаѓа ова.
  17. Bum

Bum Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2022
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    288
    Sro zboris.....veke neznam sto da kazam koj ne e masinerija....Fala ti na informacija

18. Rose_ray

Rose_ray Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    29
    Нема на што, може другите да имаат убаво искуство ама јас биг ноу имам

19. Iva:)

Iva:) Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    786
    Допаѓања:
    2.014
    Која Билјана, од која поликлиника? Може и во пп да ми пишеш, битно ми е треба да се префрлам кај една Билјана, па да знам на време.

20. Rose_ray

Rose_ray Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    29
    Најверојатно за истата правиме муабет ординацијата и се наоѓа карши кафаната Канцеларија, до ординацијата има спортска мислам.