Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. ELT-S

ELT-S Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12
    Фала многу на одговор. И јас ќе ја земам за матичен. Се надевам дека добро ќе поминам ко за прв пат. :) :) :)

2. CvetceSk

CvetceSk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0

Ako e Cvetanovski Tase ne vi preporacuvam da odite kaj nego bidejki i jas i mnogu drugi devojki imaat loso iskustvo so nego.

3. Ferhunde-87sk

Ferhunde-87sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    41
    CvetceSk, јас одамна не одам кај него.....Пишав и тука, сум се излажала и тоа гадно....Нејќам да го видам........Не знам дали јас премногу им верувам од старт или докториве ептен не се саглам овдека.....Добра е Др. Хаџиевска, али само за матична...Сега одам во Св. Лазар......да не пишувам пак прекрасни се вакви такви а после сама да се негирам, ќе напишам само дека се Ок

4. Ferhunde-87sk

Ferhunde-87sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    41
    Јас најтопло НЕ го препорачувам Тасе......Ни под разно......Одвратен е.........Изгубен случај, заборава, две-три различни дијагнози ти поставува за една иста работа.....Страшно

5. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    дај кажете некоја жена гинеколог во битола добра , ги чешлав темиве но нема некој препорачано за битола некоја добра морам да одам под итнооо :lol:

6. taznickaa

taznickaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    nadica se naoga vo park odma karsi fontanata pozz

7. flavia

flavia Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Се чувствувам должна да го споделам моето искуство во Гинекомедика, за да не се з и некој друг. Како не бев отидена подолго време на гинеколог, а ми се појавија генитални брадавички (2 со глемина на зрце афион 1 зрно ориз) и јас како многу други се „залепив“ на ркламата на Гинекомедика за пакет од 1790 ден. во списание!!! На крај целата работа демек за ПАП + пари, и за Микробиолошки + впрочем чинеше 4150 ден. демек за ПАП + пари, и за Микробиолошки + , но тоа не е се. После микробиолошкиот тест на кој пишуваше дека има мала промена на ткивото, ни ЦИН 1, ни 2 ... по препорака на др-от Дејан Божиновски право на ласер и тоа за кондиломите 150 евра и за грлото на матката 150 евра, значи вкупно 300 без фискална, секако во девизи, за лековите да не споменувам. Првата контрола, после недела дена 600, 00 ден., и на закажаната контрола впрочем во моментот кога влегов внатре ја наоѓам д-р Силвана, Дејан бил на пат!!!, како да е најнормална работа да ти го сменат докторот!!! (јас ни таа што ме депилира не сакам да ми се смени ненајавено) Како да е таа си беше задоволна од работата на синот (иначе е некултурна и груба до бесвест - докторот е баре културен и љубезен и од нивното еднократно, безболно одстранување кондиломи јас сега имам повторно „израсток“, кај нив повеке не се вратив - финансиски ме исцрпија максимално, а и таа „смена“ на др-и, кој-да- е ужасно ме изреволтира! Сега кога ги прочитав коментарите за Гинекомедика се прашува што всушност ми било, и кај ми бил паметот!!! Како да е може ли некој да ми препорача каде да ја отстранам брадавичката, се разбира со неко поефтин метод, од овој „еднократниов ласерски“ се виде! Ви благдарам.

8. elenka88

elenka88 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    4
    Флавиа,во врска со кондиломите има тема токму за нив најди ја ке се информираш повеке,инаку и ја се мачам со нив и се појавуваат постојано иако ги отстранувам,јас ги тргам со горење со струја сосема е безболно,со анастезија само доле,и докторот ми зема околку 1000-1500 а имав стварно многу..пробај на тој начин,мислам дека го применуваат повеќе доктори.Јас лично идам кај др Митановски и сум презадоволна,има одличен пристап и максимално ти се посветува.Како и да е треба да си направиш ХПВ типизација бидејќи кондиломите се предизвикани од тој вирус и тоа од тип 6,што и јас го имам,сеа се лечам со витамини па ќе видиме.

На flavia му/ѝ се допаѓа ова.
  9. flavia

flavia Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ти благодарам Еленка88, ке ,ора секако да си најдам друг доктор, па и ова со кондиломиве најверојатно ке се реши некако, само што навистина не сум во можност секои 2 месеци да давам по 10.000,00 во Гин екомедика (ова под предпоставка дека е се друго во ред) иначе ја имамам следната дијагноза:Бенигни клеточни промени - Клеточни промени што асоцираат на вирусни инфекции, cond.acc reg. -ете тоа е од цитолошкиот наод. Сега одам да си побарам друг гинеколог, што не се фаќа одма за ласер - или нож. Сакав кај др.Парталовски или Коруновски, можеби и Стамболиев од МВР лелеееееееееееееее........... после ова со Гинекомедика на никого врке не берувам, а и мачно и скапо ми е да ги „пробувам“ сите гинеколози во градов.

10. mishela06

mishela06 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Ve molam ke moze li da mi gi napisete brojot od doktorkata Tanja Hadzievska ....

11. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    се само скопјанки феминки пишуваат ,овие Битолчанкиве каде се да кажат ,може кафе пијат на широксокак,нема арен гинеколог во бт или нешто друго е работава

12. dryad

dryad Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    55
    Дали некој може да ми даде препорака (дали да одам или не?) од искуство со доктор Биљана Давчевска ординација
    Гинеко-Биљана на Орце Николов 103
    ?
    Ми препорачаа да одам таму на преглед.
    Можеби некој од форумов веќе има претходно искуство со докторката Биљана?

13. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Како доктор не знам дека е нешто најдобро ,но затоа финансиите и се јака страна.Пред да одиш земи си со себе грне со златници и ќе завршиш работа.

14. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Др.Кристинка Пајаковска во "Плодност".

На stylishh му/ѝ се допаѓа ова.
  15. dryad

dryad Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    55
    Значи поентава ти е дека не е ок докторка? А сака финансиски да ги одере пациентите? Ми треба само обичен пап преглед а, не третман. Ако ми почне таков филм како од типот ова не чини - она не ваља, дека ми требаат дополнителни тестирања... тогаш чао пријатно!
    Веќе направив и повеќе тестирања од потребното.
    Фала на мислењето ќе го земам предвид! :$

16. Bojca

Bojca Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Жени, супер е што постоите туку дај кажете ми како иде тоа "Да си одбереш матичен гинеколог?" Од читање по форуми, ми стои дека секаде (бар тие имиња на доктори што се вртат) секаде е веќе полно! Мислам за во Скопје!
    Доброо, а ако идам на прв преглед кај доктор кој има исполнета квота за матичен, а имам сини картони, дали таму тој прв ПАП тест ќе ми биде бесплатен?
    Сакам да идам на прво прегледче, не ми е страв, срам ми е, ама сакам да направам добар избор на лекар. За сега на ум ја имам Мајсторова... Дај пишите жени гинеколози, како препорака, оние што работат со сини картони и по можност бројче во лична порака...
    Однапред благодарност!

17. perihan

perihan Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Здраво на сите дали некој би знаел да ми каже дали е добар гинеколог Доктор Паневски во Аеродром?

18. crticka

crticka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Zdravo na site,i sakam da ve zamolam ako nekoj ima informacija za dr.Veronika sto se naoga vo zgrada pozadi ramstor na ulicata kaj kafanata "Ljutc",da mi kaze dali raboti so kartoncinja i iskustvo so nea. Vi blagodaram!

[mod-kirilica:279wypfq][/mod-kirilica:279wypfq]

19. carina

carina Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    6
    дали некој знае дали е добра др.емилија од железара,ми треба за неплодност па ми ја препорачаа

20. crticka

crticka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Ви благодарам што ме исправивте,јас сум нова и не ги знаев правилата така што сметам дека нема да има други недоразбирања.A сега повторно да прашам за Др.Вероника дали има некој информација,дали работи со картончиња и некое искуство со неа,Ви благодарам. Поздрав!!!