Vo new born ima raboteno dr irena djoseva... Jas sum zaprepastena. Prethodnata bremenost ja imav izgubeno zosto maticnata ne.me ponasocii kako sto treba... duri mi imase kazano aj ma pa ti ako bide bide...
Јас имам добро искуство кај др. Палчевски со пап и биопсија, отпосле прочитав дека го препорачуваат др. Костадиновски во систина како експерт таму по онколошка гинекологија.
Конечно се одлучив за матичен гинеколог, за Ана Матоска од Промедика. Денес бев на преглед, сестрата и докторката беа многу љубезни,насмеани и пријателски расположени,прегледот целосно безболен и не толку непријатен, за разлика од претходното искуство со груба докторка. Ана најпрво ми поставуваше прашања за медицинска историја и слично, ме сослуша и додека траеше прегледот цело време ми објаснуваше за се што гледа,дополнително ми даваше совети за во иднина за мојов проблем.Цените исто така за разлика од претходната матична се солидни, за ехо , пап и брисеви платив само 750 денари.
Здраво, на ГАК може да се има матичен гинеколог? Добра информација, не знаев. Мислев само специјалисти има?
Zdravo ako moze da mi preporacate dobar ginekolog za vodenje na rizicna bremenost so miom I poraganje so carski rez vo sistina
Zdravo devojki, prv pat sakam da odam na ginekolog cisto za proverka, preporacajte mi dobar ginekolog vo Skopje, ne mora da raboti so kartoni
Ова е цена за ехо и брисеви. Папот е бесплатен еднаш во три години. Баш ме интересира колку им е посебно цената за брисевите, посебно за ехото? Како е кај другите гинеколози, за брисеви колку наплаќаат?
zdravo, nekoj da preporaca dobar ginekolog sto poveke e nasocen kon onkoloski problemi ili kako i da e, ednostavno da znae da si ja vrsi rabotata kako sto treba. na pacientka i e dijagnosticiran kancer na matka, dosega nemala nikakvi problemi i sekogas uredni pap testovi. i se pojavi malo krvarenje vo meno pauza, togas i napravija kiretaza i za zal rezultatite bea takvi kako sto se Spodelete iskustva od Sistina ili bilo koja i da e klinika, ordinacija. Isto taka, ako imate iskustva so ginekoloskite hirurzi na drzavna. Citav negde deka Aluloski bil dobar, no sekoe spodeleno iskustvo e dobredojdeno. Blagodaram
Алуловски, Димитров, Стојовски, Тантуровски, сите се врвни гинеколози од државна и сите работат такви патологии. И во другите болници исто има добри доктори. Мајка ми пред неколку години се оперираше кај Димитров, се е завршено како што треба. Кумашинката моја кај Алуловски, исто задоволна. Дај Боже со добро да се заврши и кај вас.