Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.667
    Допаѓања:
    13.252
    :hug:
    Природна бременост?
    Јави се најдобро во Систина таму ќе ти кажат за цена. Еднаш одев кога беше во Ремедика, ми погледна испитувањата и разговор околу проблемот не ми наплати ништо.

На Flower 78 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TammiB5

TammiB5 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2023
    Пораки:
    1.328
    Допаѓања:
    3.309
    Jaс се породив кај др. Симонида.
    Докторката е врвна, одлична би рекла. Јас 100 пати би се одлучила за кај неа.
    Имаше само 1 мал дел кој воопшто не ми се допаѓаше, докторката е премногу барана од пациенти, т.е. има премногу пациенти (навистина е одличен доктор), се случуваше долго да се чека во чекална, еднаш ме прегледа и набрзина од што имаше премногу работа.
    Јас сум тип на човек кој сака темелно, и она кога имаше премногу работа знаеше да ме избрза. Но кога имаше простор знаеше да седне и се убаво да ми објаснува чекор по чекор.

Во случај ако ја размислуваш за бременост тогаш воопшто не размислувај и оди.

На Mumoftwo30 и Rmvp им се допаѓа ова.
  3. Flower 78

Flower 78 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2022
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    36
    Да, природна

4. Devotion

Devotion Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    33
    Здраво, читам од предходно препораки за добар гинеколог во Охрид, Струга ама некако ништо со сигурност за квалитет, се надевам променето е ова во последните години и некоја од вас може да ми препорача некој добар. Важна ми е стручноста, но и односот многу, сум била кај Љушев два три пати ама не е тоа што го барам во поглед на комуникација. Може и препорака од Битола, би одела за добар матичен да знам дека вреди, па дури и приватен би плаќала само за добра услуга.

5. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    301
    Здраво
    Искуство со новата докторка од дијагностички?
    Бев кај др Мира матичен претходно. Не бев нешто особено задоволна не толку од докторката колку што вкупно од ординацијата. Од како се пензионираше др. Мира Мицевска не сум отидена на преглед кај нив одам приватно. Дали некој бил? Ми се води како матичен новата докторка. Искуство некој?

6. TheScarletWitch

TheScarletWitch Нов член

Се зачлени на:
    24 јули 2025
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Jas kaj nejze ne odam, od pricina shto si imam maticna, no od drugarki shto sum slusala zadovolni se i ne e skapa za razlika od drugi

7. the.mona

the.mona Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
    Od tuka procitav nekoi dobri komentari za doktorot Isjanovski od Ultramedika pa resiv da mi bide maticen.... najlos izbor definitivno i ne znam dali samo negovi bliski go preporacale ili stvarno na nekoj mu e ok da odi kaj doktorov?! Mhm doktorot so mamicka nad glava e celo vreme visi do nego na pregledi i segde a zenata krajno bezobrazna i vulgarna recnik za sramota. Me zavede za pacient ama prv pregled moral da go naplati privatno...demek... a jas bidejki sum bremena prasav za screening dali dava upat za na klinika i majka mu odgovara mesto nego kako da e malo dete i mi vika toa tuka ke si go pravis i se plakja privatno tolku drska zenata i vikam a sto ako nemam pari za privatno eve nemam ic on kako maticen treba da mi dade upat za drzavno... da ne dolzam mnogu haos ambient odvraten. Na zenata bidejkji ne znaev koja e sto se mesa vo muabet i se obrativ so gospogjo a ona mi vika jas sum doktor ne sum gospogja za tebe pa bogami so toj recnik i odnos gospogja nikogas nema da bide... mazot mi go oslovi so zborot "ebac" kulturnava doktorka drcna za pari samo a na pregledot dodeka mu visese na glava na sinceto doktor vika aj da vidime sto e a jas i vikam znam zensko e bebeto a ona vika auu epa toa e ne ti cini ebacot ne znae masko da ti napravi... odvraten komentar ako nekoj bi go racunal ova za shala jas ne odvratno zvuci i odnos so bremeni zeni mizerija... cisto info i od moja strana za "pofaleniov" doktor

На TheScarletWitch, *Explorer*, milkyway^^ и 2 други им се допаѓа ова.
  8. spacegirl92

spacegirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2016
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    3.061
    Ауу страшно..
    Женава што е на шалтер мајка ли му е ? Мене ми беше матичен и бев задоволна и ми беше ок тоа што е достапен на вибер 24/7, ама го сменив затоа што препишуваше без врска лекови што ги нема по аптеките, па си игравме глув телефон после или ќе препише неколку антибиотици и нема да ми објасни како да ги пијам.
    А кога имав партнер го викаше овој.

Последна измена: 1 октомври 2025
  9. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.065
    Допаѓања:
    25.011
    Ја ќе ѝ речам еве дај со твојот ебач ќе пробам, чим тебе машко ти направил:rofl:
    Абе бог да чува, некогаш стварно не е доволно да си стручен во својата област кога јеботе не знаеш како да се понашаш со луѓе.
    И јас бев на раб да се префрлам кај овој, исто читав многу пофалби, ама отидов кај друг.

10. Sandrakit77

Sandrakit77 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2021
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    8
    Кои доктори се во ПЗУ Гинекомедика и како сте задоволни оттаму?

11. botherme

botherme Активен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2024
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    Здраво девојки, барам препорака за гинеколог што се разбира во ендометриоза / аденомиоза, некој што вистина ќе ми ја сфати болката сериозно. Пожелно во Скопје.

12. marat1980

marat1980 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2023
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    52
    Во Систина др. Глигор Димитров одличен дијагностичар за такви проблеми, а можеш и кај др. Билјана Давчева во Гинеко-Билјана на Орце Николов во Дебар маало од другата страна на боемски улица.

На botherme му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Kalijana<♡

Kalijana<♡ Активен член

Се зачлени на:
    4 јули 2023
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    15
    Ajde malku pomos se mislam koj doktor ginekolog od sistina dali dr petrevska ili dr bojadziev se raboti za rizicna bremenost

14. Paula123

Paula123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2020
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    47
    Здраво, треба да одам на второ мислење во врска со полипи. Се двоумам помеѓу Баџаков и Глигор Димитров, па да ми дадете препорака кај кого да закажам.

15. Angel.123456789

Angel.123456789 Активен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2025
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    75
    Дечки...дали некоја ги има користено Фемисан А капките за средување на циклус?
    Дали имате позитивни искуства?

На ludamaja10 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. marat1980

marat1980 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2023
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    52
    Глигор Димитров е одличен дијагностичар за такви работи, кај мене он ми откри полипи, правев хистероскопија и супер поминав.

На Paula123 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Peperutka17

Peperutka17 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2024
    Пораки:
    329
    Допаѓања:
    234
    Ginelog Zena mi treba preporaka,Sakam kerkata da ja nosam za Prv pat ama ne saka kaj Masko.Jas sum kaj blazevski ama ne I nametnuvam neprijatno I e.12 godini ima

На ludamaja10 и MiMadona им се допаѓа ова.
  18. Bejb_80

Bejb_80 Активен член

Се зачлени на:
    24 мај 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Ve molam za iskustva so dr. Valentina Eftimova ginekolog od Stip

19. Rmvp

Rmvp Активен член

Се зачлени на: