Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. PParaskeva

PParaskeva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    260
    ДР Марија Хаџи-Лега Злато жена............... ГАК нема што да пишувам повише, жената итова како си ја знаје работата.

2. Soncenka

Soncenka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4
    Доктор Никола Пановски, Јас сум задоволна од него. Имав проблеми со нередовна менструација и со циста еднаш- двапати, но сега сè е океј :)
    Поскапо е, нормално зошто е приватно ама кога се работи за здравје и не бирам многу :)
    Ви го препорачувам

3. opal

opal Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    ме интересира дали некој бил кај др.Гордана во амбулантата во Ченто немам никаков проблем сакам да идам онака да се испитам а таму ми е најблиску :)

4. MiiLla

MiiLla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    53

Кај Таше во Плодност да си одиш сега и нова многу добро опремена клинка отоврил, сите го фалат.
    Само немој кај Силвана во Гинкомедика да одиш, многу лоши работи се кажуваат за таму не знам на колку најчесто млади неискусни девојчина им велела дека имаат ХПВ ги пракала на ласерска операција во нејзината ординација во Скопје, само за да си ја исплати апратурата што си ја купила. :roll:

На Domakica му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Kamelija2115

Kamelija2115 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    Дали некој ја знае др. Радица Бојчева, и ако може да ми кажете колку сте задоволни од неа, зошто сакам да ја сменам мојата и да идам кај неа.

6. crticka

crticka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Ве молам дали има некоја да ми препорача некој добар доктор по можност жена чија специјалност и е ХПВ,затоа што не сум задоволна од мојата докторка и сакам да ја сменам.Веке цела година се мачам со вирусот и никаков ефект а доста работев на подобрување на имунитетот,со секакви природни лекарства и други суплементи кои ми ги препорачуваше истата но без никаков ефект,дали има некоја со слична проблематика и што успеала да го излечи вирусот и на кој начин затоа што јас се пробав и нема никакви резултати,Ве молам пишете,поздрав

7. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Ми треба гинеколог за второ мислење. :wasntme:
    Не дека сум нешто посебно незадоволна од матичната, но сакам следниот ПАП да го направам кај друг гинеколог, во секој случај плаќањето ќе ми е приватно зашто првиот бесплатен ПАП веќе го направив годинава.
    Се заинтересирав за д-р Ложанковски, но би сакала и други препораки. Исто така и д-р Никола Паневски ме заинтересира, особено со акцијата, 1500 денари за вагинално ехо, видео-колпоскопија и ПАП тест (резултат за 1 ден :wasntme: ). Била ли некоја на акцискиов преглед и дали важи приватно (без син картон) акцијата?

8. anuska04

anuska04 Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Izini, dali moze da mi dades nekakov kontakt od Dr. Mitanovski, telefon ili web starna, bilo sto. Zainteresirana sum da odam kaj nego, zatoa sto ziveam vo blizina. Ti blagodaram odnapred. :)

9. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.086
    Допаѓања:
    2.358
    Kamelija2115 јас одам кај др. Бојчева и многу сум задоволна т.е. презадоволна сум. Навистина многу добар гинеколог е. Воопшто не се мисли, можеш да отидеш на преглед и да видиш и однос и се, па тогаш реши се :)

П.С. Малку покасно го прочитав прашањето.

На Kamelija2115 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. bllakce

bllakce Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    28
    zdravo.sakam da prasam dali ima nekoj odeno kaj dr.agnesa vo kapistec i kako e zadovolen.

11. casperr

casperr Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    гинико Биљана до џубокс се наога,нема кој не отишол а не е задоволен! стварно е добра докторката,јас имав проблем со пронаоѓање соодветен гиноколог. . .се беа незаентересирани и не знаеа на наш јазик да објаснат ама Биљана сварно е добра!!!!!!!

На dryad и DJURIC им се допаѓа ова.
  12. Tinkerbell33

Tinkerbell33 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    10
    Здраво...нова сум на сајтов,така да хелп :)
    Имав матичен гинеколог, д-р Парталовски,ама не ми се допагја како работи,се едни исти лекови ми даваше,па решив да го сменам.Ја разгледував темава,ама гледам дека постовите се постари....Да ми препорацате некој добар гинеколог ако можете ;) и ако може цените за прегледите и телефонски број...итно ми треба...затоа ми треба побрз одговор :*

13. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    jas adom kaj dr.Cvetanovski i nekako ne mi e siguren,cudno mi e negovoto ponajnase. :o pred dvasem mesice mi najde ranicka na grloto na matkata i mi rece odma da se gori,ama sestrata negova (taa sto raboti kaj nego)mi rece deka papot mi e cis i deka nemam nisto i da ne brzam so gorenje ;) nezz sto da pravam sakam da go smenam,pa bi sakala da mi preporacate nekoj dobar ginekolog pozzz :clap:

14. Teica

Teica Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Имам 16 години и имам еден проблем што веќе подолго време ме мачи и сакам да одам на преглед на гинеколог.. Меѓутоа до сега не сум била и многу ми е срам да одам заедно со мајка ми.. Сакав да одам со една другарка во една приватна ординација но со некој полнолетен морало да се отиде.. јас сакам одам само на преглед друго ништо.. Ако знаете некој добар гинеколог кој прегледува без присуство на родител или некој полнолетен ве молам пишете ми :/

15. Ferhunde-87sk

Ferhunde-87sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    41
    Под итно да го смениш....Значи човекот ептен ама ептен е отиден........Мене ме прати на операција, јас се оперирав за без потреба....немој да ја правиш истата грешка како мене, ти препорачувам да го откачиш....За матичен гинеколог ти ја препорачувам др. Хаџиевска, многу по прибрана и постручна. Позз, се надевам ќе го земеш во предвид мојот совет

16. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    фалаааа многу за советов многу ми значи :hai: сега закажав на друго место и се надевам дека папот ке биде ок ;) а за тоа обавезно ќе го сменам башка и кога бев трудна заборави да ми направи микробиолошки брисеви така што детето кога ми се роди имав бактерија уреоплазма и се пренесе на бебето ;( значи Цветановски дефинитивно ке го сменам :devil:

17. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Заборавив да те прашам,како да ја најдам др.Хаџиевска ????? позззз многууу :D

18. oblivion

oblivion Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Може некој нешто да ми каже за Др. Митановски во Ѓорче сакам да одам кај него?

19. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Не оди, најди си друг. Никогаш не го почитува закажаниот термин, ќе си закажеш и пак ќе се утепаш од чекање, дури и по 2 часа.

20. elenka88

elenka88 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    4
    Јас одам кај др.Митановски и сум презадоволна..имав проблеми,ми се посвети целосно на решавање на истите..сите мои блиски одат кај него и се задоволни...инаку кога и да закажам влегувам во тој термин па некад и порано ако стигнам,..добар избор е во секој случај,а за гледање на ехо е еден од подобрите доктори..позз

На hipi и oblivion им се допаѓа ова.