Јас би ти го препорачала др.Филип- Ултрамедика. Јас сум презадоволна од него, многу е смирен и те опушта до максимум.
Здраво девојки, ве молам мислење за Билјана Гиговска од Ложанковски. Јас сум во рана бременост и сакам да одам на преглед. Моментално матичен гинеколог ми е Снежана - Коруновски во Лисиче, но имам прочитано лоши искуства за неа во врска со водење бремености па би сакала да ја сменам, а и искрено јас не сум мн задоволна. Никогаш немаат термини се чека по 2 недели и докторката е мн ладна. Ви благодарам
Mislenje za doktor Vasil N Iliev od zan mitrev? Mi dijagnosticiraa PID, sakam da otidam na vtoro mislenje...Kako e so ceni isto ako bi imal nekoj iskustvo da mi kaze...FALA
Здраво, предлог за добар гинеколог-жена 50+ години во Скопје? Блиска роднина е вратена од Америка, сака да отиде кај гинеколог на слична возраст со нејзе.
Препорака за некој добар гинеколог кој пред се е човечен, и добар во својата работа? По можност да работи со фондот ?
Здраво , ве молам за препорака на доктор во систина за рутински преглед јас имам доста страв од земање брисеви па некој што има разбирање
Devojki dali nekoj imal pozitiven test na Klamidija? Mene ginekologot mi dade na pamet terapija da pijam,...velejki deka tesko se pokazuva na test. Sto ne mi se veruva ,..bidejki mn pati ja imam testirano , i nikogas ne sum bila pozitivna....Kazete iskustvo na ovaa tema