Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    3.596
    Јас презадоволна сум и муабет прави, објаснува, советува и нон стоп крева на телефон кога ми треба.

2. Kika235

Kika235 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2022
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    27
    Dr. Samardziski na Gak, go preporacuvam.

3. Kika235

Kika235 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2022
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    27
    Dr. Irena Gosheva vo Biotek poliklinika.

4. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.539
    Допаѓања:
    5.324
    Само да споделам искуство од др. Ана Матоска во Промедика, докторката според мене е супер, позитивна, смирена ептен така ми даваше чувство на сигурност и си објаснував некој проблем па и си направивме муабет.

Не можам целосно да ја препорачам од еднаш ама ќе напишам кога ќе имам повеќе искуство, сега за сега ми одговара.

На AlmaOculta му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Buttermilk

Buttermilk Активен член

Се зачлени на:
    19 март 2024
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    208
    И јас би сакала да споделам искуство во врска со д-р Таше од Плодност. На нивната фб страна на видеата како зборе... мислиш подобар доктор од него нема. Но, пред некој ден бев и ептен лошо поминав. Веднаш зема брис не ни прашува дали сакаш или не. Добро ајде да беше само тоа... Ме гледа на ехо и почна на сестрата да и кажува на латински таму јас појма немам што значи тоа. Ми вели појди во лаб за крв да ти земат и си излези човекот. Ни да каже матката ваква таква, каналите вакви такви, тотално ништооо. Не склопи една реченица со мене. Кога ги земав резултатите, тој веќе си заминал. Оде сестрата кај друг д-р тој вика не знам звони на Таше. И така преку телефон тој и кажа на сестрата да ми препише витамин Д, бил низок и толку. А таму лупнав 15.200ден. Тотално за ништо, 2 збора бар да слушнев од него... Дно дна. Многу повеќе искрено очекував од таа болница. Ама испадна дека е само перална за пари .....

6. V.N.

V.N. Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    3.558
    Допаѓања:
    17.457
    Здраво
    Дали има некој инфо колку е рутински преглед ПАП и ехо кај Марија Коцева во Ложанковски?
    Закажав онлајн ама цена не видов никаде. На тел секако не ги добиваш

7. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    968
    Допаѓања:
    1.435
    Пред една година кај Ложанковски платив 6000 ден. Ме ошурија значи…

8. V.N.

V.N. Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    3.558
    Допаѓања:
    17.457
    Нееее
    Толку многу?!?!
    А кај докторот или кај докторкиве? Дека они демек работат со фонд, а докторот исклучиво приватно

9. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    968
    Допаѓања:
    1.435
    Кај докторот. Плус трудна бев тогаш.

На V.N. му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    700
    Допаѓања:
    2.035
    Прави муабет дури и одвишка, еднаш се јавив за резултати и пола саат правеше некој безврска муабети, а решение на проблемот нема. Си викам човеков има ли пациентки или само јас сум кај него. И секогаш тој ми креваше на телефон во ординација а не сестрата. Кратко бев кај него, не сум задоволна ни од стручност, ниту однос, а за мајка му што дреме таму цело и е жена без осет има доста пишувано на форумот.
    Единствена работа што ми оставила добар впечаток е што е достапен, одговара и на вибер во секое време.

11. nadelinka

nadelinka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    676
    Јас можам да ти ја препорачам Снежана. Со докторката поминав две бремености, иако при втората имав ризик да ја загубам бидејќи прокрварив два пати. Благодарение на нејзиното следење и терапија, сè помина одлично.

12. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    3.596
    Јас знам дека мајка му е во пензија и се грижи за ембрионите и е многу паметна.
    Шознам мене ми е топ, баш на другарка преку јајници и откри дека има тероидна, а кај не отиде никаде не и најдоа ништо.

13. Septemvri

Septemvri Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2018
    Пораки:
    2.586
    Допаѓања:
    10.423
    @V.N. Мене оваа година не ме следуваше пап тест под фондот, бидејќи лани ми бил. Платив 1700. Матична ми е.

На V.N. му/ѝ се допаѓа ова.
  14. V.N.

V.N. Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    3.558
    Допаѓања:
    17.457
    Фала ти многу