Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    ^^ОК, може се подобрил човекот, јас и моите другарки избегавме од кај него....затоа така пишав.

2. elenka88

elenka88 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    4
    Секој со своето искуство нели,али веќе не е стариот Митановски,во пензија е,сега работи син му и само пофални зборови за него

3. DJURIC

DJURIC Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    1
    И јас сум кај Биљана, може да ви кажам се најдобро за неа.

На dryad му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ferhunde-87sk

Ferhunde-87sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    41
    леле ич не збори значи човекот е крш невиден, коса ми се крева кога зборам за него......А за мене се утепа од зборење зашто мојот претходен гинеколог заборавил да ми даде терапија за уреаплазмата, а он уште па и брисеви заборавил......... Јас не знам што не ја затвори таа ординацијата, кога само упропастува жени (мислам на мојот случај) глупав еден.....страшно

5. Ferhunde-87sk

Ferhunde-87sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    41
    Хаџиевска е во Идадија со ординација, ќе ти пишам бројче во лп за секој случај, позз

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  6. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    лелеееее значи не ми се верува денеска отидов на друг гинеколог и искочи дека немам никаква раничка,све е како што треба, сега уште и папот да е ок и кога ке му отидам на др.Цветановски ќе му ја скршам главата :devil: замислете да го послушав и да отидев на горење......страшноооо

7. maj25

maj25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Najtoplo i od se srce go preporacuvam D-r Mitko Ivanovski od Sv.Lazar. Pred se e covek a i odlicen doktor, strucen, profesionalen. Posebno za problemi so neplodnost, rizicna bremenost, a i voopsto kako ginekolog. Stavrno nemam zborovi.

8. Masnicka.5

Masnicka.5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    791
    Дали некој бил на гинеколог во поликлиниката во Ѓорче Петров?

9. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Девојки дали некој бил на гинеколог во Јане Сандански? Ми го препорачаа Д-р Филип :?:

10. kadifka1

kadifka1 Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    zdravo me intereseri da mi kazete trebase da mi dojde na 25 noemvri ama evo dve nedeli samo mi linee krv a nikako da mi dojde ve molam kazetemi ako znaete

11. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Не сум сигурна што прашуваш и дали воопшто нешто прашуваш ,но ајде ќе се потрудам да ти одговорам нешто. Доколку ти доцни веќе 2 недели ,а си имала ризичен однос тогаш купи тест и провери,а доколку не си имала однос тогаш закажи преглед кај матичниот гинеколог кој најдобро ќе ти каже што ти е или не ти е :)

12. Mermaid

Mermaid Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    295
    Добар гинеколог - доктор Рушка , ординација Ганеш. Прочитав од форумот за неа и баш сум задоволна.

13. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.039
    Допаѓања:
    1.092
    Др. Агнеса, во Капиштец, во влезот кај кафичот Бар Код... јас сум задоволна од неа сега за сега, работи со сини картони и е евтино, а уредно и е фина
    Претходно бев кај др. Парталовски и не сум вооопшто задоволна, кај не објаснува ништо, усте и ти прави непријатно да се чувствуваш

14. Donnna

Donnna Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Здраво на сите.....инаку да ви кажам ,Докторка Билјана Давчева е многу добар гинеколог,има знаење и големо искуство,и зад себе оставила многу задоволни пациентки,пристапот и е одличен. Навистина е малку по скапо но мислам дека вреди да се побара,доколку имате некој проблем или пак мисленје.Лично јас еднаш отидов,(со препорака од блиски пријателки,кои што имале потешкотии со забременување,и проблемот им се реши,со помош на Др.Давчева !) и сум задоволна ,мислам дека и понатаму ке ја барам ,не се битни парите кога е правиот доктор во прашање. Инаку за оние на кои што им треба матичен гинеколог ја препорачувам Наде Ѓероска-ординација МАМА,добра докторка ,искусна и поевтино е секако ,штом ке ви биде матична ! п.с наизменично во рок од неколку месеци одев и кај Давчева и кај Ѓероска,потполно истите зборови и наоди ми ги кажаа,што значи дека и двете се искрени и реални и детални! Многу поздрав до сите вас !

На dryad му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Dolphin4e

Dolphin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Добар гинеколог е Д-р Бојан Митановски, пред се има знаење и ти посветува внимание колку што е потребно, што е најдобро искрен е и колку и да е нешто лошо ке најде начин да ти каже, да те советува па и да те препорача кај некој друг доктор за мислење, не остава ништо на случајност.

На hipi му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Akana

Akana Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    93
    Дали знаете некој добар гинеколог во Битола и ако може да ми оставите број од него во лп. :)

На ginecolog2 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Koketna

Koketna Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    23
    ЛЕЛЕ ДЕЧКИ НИКАКО ДА НЕ ОДИТЕ ВО ГИНЕКОМЕДИКА,МЕНЕ ДЕМЕК МИ НАЈДОА РАНИЧКА НА ГРЛОТО НА МАТКАТА,ПОТОА ХПВ,А КОГА ОТИДОВ НА ДРУГ ГИНЕКОЛОГ ИЗЛЕЗЕ ДЕКА СУМ ЗДРАВА И ПРАВА НЕМАВ ДУРИ НИ ОБИЧНА БАКТЕРИЈА.КОГА НА ЛЕКАРКАТА ОД ГИНЕКОМЕДИКА И ОБЈАСНИВ ДЕКА НИ ЈАС НИ ДЕЧКОТО МОЈ НЕ СМЕ СПИЕЛЕ СО ДРУГИ ЛУГЕ ДОКТОРКАТА СИЛВАНА ОД ГИНЕКОМЕДИКА РЕЧЕ ДЕКА МОЖДА СУМ ФАТИЛА ХПВ ОД ВЕ-ЦЕ ШОЛЈА.НЕМАМ КОМЕНТАР ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНИОТ ОДНОС НА ОВИЕ ЛЕКАРИТЕ ОД ГИНЕКОМЕДИКА МИСЛЕВ ДЕКА ДОКТОРИТЕ ПРЕД СЕ ТРЕБА ДА БИДАТ ХУМАНИ ЛУГЕ,А НЕ ДА ЛАЖАТ.СТВАРНО ЖАЛНО,АКО НЕКОЈ ПЛАНИРА ДА ИМ ПОДНЕСЕ ТУЖБА НА ОВИЕ ОД ГИНЕКОМЕДИКА,НЕКА СЕ ЈАВИ КЕ ГО НАПРАВИМЕ ТОА ЗАЕДНО

На ivanshe му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.052
    Допаѓања:
    5.085
    Ќе може некој да ми го прати бројот на Тања Хаџиевска од Млин Балкан
    Прочитав многу пофални зборови за неа, па сакам да закажам преглед

19. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Има има, и некој друг имаше пишано порано на форумов како им ги помешувале резултатите. Свашта значи. Добро е што тука бар можеме да си споделиме искуства.

Инаку јас одам во Промедика, докторката се вика Лидија, и не можам да се пожалам. Комплет преглед е 2000 денари.

На vickyy90 и Koketna им се допаѓа ова.
  20. dryad

dryad Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    55

Одлична е др. Давчева непосредна и отворена и многу кул жена 8) Бев кај неа и супер се осеќам ради тоа :$ После долго време малтретирање (во себе) за ништо...