Др. Алексндра Златеска, Fertty clinic, многу лошо искуство, докторката е многу негативна, намтуреста, комуникацијата со неа е многу тешка, многу е несигурна во одлуките и многу песимистична. Исто така за жал иако работи со фондот како матичен лекар услугите ги наплаќа приватно
Доктор Ѓорѓи Стамболиев, некои искуства и мислења за гинекологот. Дали имате информација каде работи сега? Фала за секое инфо.
Ne go preporacuvam nikako. Mi ja vodese bremenosta, mi.vikase ke ti umre bebeto. Prva bremenost na 37 godini, samo stresovi mi napravi. Koga se porodiv odma go smeniv.
Mnogu, mnogu fala za informacijata, nikako ne mozam da najdam posveten maticen ginekolog i zatoa tolku mnogu se rasprashuvam.
Здраво девојки. Си барам матичен гинеколог кој ќе ми ја води бременоста. Во Newborn ми ги препорачаа Ирена Гошева - Биотек и Дубравка - Промедика. Имате ли искуства со некоја од овие докторки? Би ми значело ако споделите
Mene mi e maticen ginekolog dr.Gosheva, bremenost mi nema vodeno, imam odeno na rutinski pregled za eho i pap, pozitivna e i strucna, samo ima mnogu pacienti, mnogu se ceka da zakazes za pregled i guzva e i koga ke otides.
А дали е точна, на пр ако имам закажано во 9 дали ќе ме прими во 9 или ќе треба да чекам саат време? Мн ми е битен тој дел
Предлог др. од Ремедика за пораѓај? (покрај Котларова) И од Систина ? Искуство со Корнелија или Ѓорески?
Посветен тешко дека ќе најдеш. Не се замараат воопшто. Затоа, освен кај матичен, да си отидеш и кај специјалист кој работи во болница, било државна, било приватна.
Јас сум била неколку пати до сега кај неа на преглед и ми остави добар впечаток. Детално прегледува, објаснува, заинтересирана за пациентите
Здраво на сите, имам едно прашање. Дали некој имал искуство со докторка Христина Пуцакоска од ферти клиник? Дали соработуваат со фондот и која е цената за прв гинеколошки преглед и пап тест?