Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    145
    Да, вака ми беше и пред две години, а ми се случува и да ми касни по 3-4-5-6 месеци :lol: ајде ако родам дете може ќе ми се стабилизира, мајками иста била кога била млада :)

2. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Дали треба да се закаже во МАНУ за хпв типизација и колку чини??? позз

3. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.169
    Допаѓања:
    18.275
    Не се закажува, одиш кај матичен ти зима брис,ти го дава си го носиш во Ману и чекаш резултати за 2-3 недели :) 150 денари чини , со плаво картонче. :hai:

4. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    дали некоја од вас слушнала за доктор АНТОВ некаде до дебар маало е ординацијата ???

5. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Мојот гинеколог е Цветановски и се наоѓа карши билна аптека, со години одам кај него и сум презадоволна дури од други градови доаѓаат кај него има знаење и искуство.

6. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    Гинеколошки преглед

Феминкииии предлог за некој добар гинеколог ? :)

На Wolf.girl95 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Wolf.girl95

Wolf.girl95 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9
    Гинеколошки преглед

Девојки, дајте некој предлог за добар гениколог во Битола (приватен), и некоја информација околу привиот пат, цената и сл... :?:

8. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Гинеколошки преглед

За Битола Таше многу го фалат сега и ја отворил првата приватна клиника за породувања , Плодност гледав слики на нет многу добро се опремени.САмо не знам како се со цените и дали имаат вклучено договор со фондот за здравство.Порано знам дека работеше со картони сега со клиникава незнам, види распрашај се.
    И кај Силвана од Гиникомедика - никако, да не те залажи некој види наназад разлистај по темава колку незадоволни има од неа и што превари прави да си го наполни џебот.Страшно..

9. Wolf.girl95

Wolf.girl95 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9
    Фала ти DeMelo на искреноста. ;) Да не има некој друг некаков предолг?? :?:

10. anabelamak

anabelamak Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    dusicke neznam kako saKAS DA ODIS NA GINEKOLOG NA PRIVATNO ILI NA DRZAVNO?? EVE JAS KE TI KAZAM BIDEJKI TRCAV DENOVIVE DA NAJDAM GINEKOLOG NIZ CELA BITOLA.DOKOLKU SAKAS NA PRIVATNO BI TI PREPORACALA DA ODIS VO POLODNOST KAJ TASE PREGLED PAP I KOLPOSKOPIJA TI E 2500 MISLAM(TE MOLAM ZA OVAA INFORMACIJA OKOLU CENATA PROVERI NA INTERNET) PRIVATNO IMA EDNA DOKTORKA LILI I KAJ NEA MOZE I SO KARTONCINJA,A DOKOLKU SAKAS NA DRZAVNO POBARAJ JA BETI CIPUROVA NA KLINIKA ZENATA ME BENDISA AMA NEMOZAM DA TI KAZAM KAKO RABOTI SO KARTONCINJA I KOLKU KOSTA DEKA JAS SE LECAM BEZ KARTONI.SE NADEVAM DEKA TI POMOGNAV BAREM MALKU POZDRAV

[mod-kirilica:4n19x6fo][/mod-kirilica:4n19x6fo]

11. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    Јас ја препорачува др.Станкова од гинекологија и акушерство ИНА, кај пионерски дом Карпош, нема подобар гинеколог од неа !!!! Разговор, преглед се е нај, нај. Работи приватно, без картони, околу 3000 чини еден комплетен преглед, не се чека за резултати од ПАП ХПВ типизација повеќе од 5-6 дена.

12. 484848

484848 Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    dali e nekoj zapoznaen so ordinacija tase cvetanovski da prasam iskustvo bilo kakvo?

13. Ferhunde-87sk

Ferhunde-87sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    41
    Прочитај наназад низ темава, ќе видиш, да не се повторувам јас, прочитај си........Моето искуство беше исклучително негативно и не би го препорачала на никој друг....Има некој и со позитивно мислење тука, ама сепак прочитај наназад и сама ќе си заклучиш

14. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    ај ако може подетални информации од др. Геровска и бројче од неа ако може, побрзо :)

15. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    ке се изјаснам во темава повторно,човек на денешно време многу тешко дека ке најде добар гинеколог,се е во денешно време за пари,еден ке ти фали некој ,друг некој друг ,некој ке се жали од еден друг од некој друг , а мое искуство = на катастрофа,имам сменато четворица,али сите се покажаа катастрофално,најпрво бев кај една ми врши преглед ,и ми вели :fubar: ( СТАКЛО) си алооо жено од крвв и месо сум :fubar: ,втората од еден преглед вагинален и ехо ми вели ова душо е стерилитет ,и така натаму кога отидов кај оваа што сум сега му вика незнам кој и што ти рекол со тебе е се во ред,се испита се што е потребно али не чини тоа што се на приватно плаќам ,али не се чека за резултати ,али ми убрзва една работа за која треба да не се брза ,и плус не треба да се носи заклучоци од еден резултат,и сега пак ми работи црвчето во глава ме гризе ,да не рави и оваа за пари работа , :?: стварно не знам шо да мислам гинеколозите ,само можам да ви кажам во гинекомедика НИКАКОООО

16. Wolf.girl95

Wolf.girl95 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9
    За приватно беше работава... За лак Таше незнам и јас што да мислам, сите раслично кажуваат.. Оваа Лили што ми ја спомна, прв пат ја слушам, ќе те замолам ако можеш некое бројче нејзино или било што за контакт во лична порака, и некој податок за цената без картони кај Бети, ако знаеш. Фала ти! Поздрав!

17. Kika06

Kika06 Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Јас баш не сум задоволна од неа.Направив испитувања ми зема брисеви и кога отидов за резултат само ги виде и стави некоја канестен вагиналета ми реце и си излезе низ врата.Не е фер од нејзина страна затоа што она е доктор и треба да те сослуша или да ти даде совет. :)

18. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.038
    Навистина е тешко да се најде добар гинеколог, дали приватно дали државно. Мојот матичен е катастрофа |( Иванов од Систина исто така, ни Петрова од Ремедика не ми остави добар впечаток иако е фалена тука многу, уште сум во потрага по добар гинеколог и по решение на мојов проблем, пошто до сега ниеден не ми помогна, ниеден не знае да даде ни соодветна терапија ни ништо, ко да имам не знам што :x :x дали учеле луѓево или така добиле дипломи не знам :swear: :swear: :swear:

А да, и да прашам да не одел некој кај Драган Тантуревски од Гак? :?:

19. anabelamak

anabelamak Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    ako veke nemas kartoni a sakas da odis na ginekolog koga veke plakas odi si privatno nekade deka kaj beti bez kartoncinja se plaka 900,1200 e za tie pari odi si na privatno tamu bar ke te precekaat ubavo.

[mod-kirilica:1h0wubyw][/mod-kirilica:1h0wubyw]

20. maleckamk

maleckamk Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2009
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    сакам да прашам дали некој има искуство со др.сузана костовска од пзу коруновски? треба да закажам преглед па ми треба мислење