Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Некое искуство,мислење за Др.Блажевски во Букурешт?

2. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Редактирано од модератор: телефонски броеви и слични податоци испраќајте преку ЛП.

3. bibi1984

bibi1984 Активен член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    devojki kakvo vi e iskustvoto so dr.nikola panovski?

4. Dori123

Dori123 Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ke moze li nekoj da mi napisa broj na toa vesna bllazevska u bit pazar pot itno.mi e ve molam.

[mod-kirilica:3jz4thh2][/mod-kirilica:3jz4thh2]

5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.219
    Допаѓања:
    113.387
    дали некој знае дали Промедика гинеко работи во сабота?? Сакам да ја одерам докторката за матична па ме интресира. фала.

6. Daniella

Daniella Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    44
    Здраво цури.
    Некаде прочитав дека др.Ложанковски е еден од најдобрите, исто и неговата колешка мислам дека др. Бојчева беше. Е сега, кога бев до кај нив, на вратата пишуваше дека во таа ординациоја работи и др.Лолита Гркова...да не се др.Ложанковски и др.Бојчева на некое друго место? Гледам за др.Гркова порано била во Неуромедика и немаше баш пофални зборови за неа.

Ај ако може нека ме информира некој, сакам да се стаам кај нив за матичен гинеколог.

7. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    И јас сакав кај Ложанковски ама не знам дали примаат како матични, а и од немукает уште не сум прашала..ако знае некој нека пише.

8. Daniella

Daniella Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    44
    ^ Јас ги исконтактирав, до душа, прашав само дали работат со плави картони па некако си сфатив дека и за матични може...сеа ме стаи во дума...

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.075
    Допаѓања:
    66.893
    Не прима Ложансковски пациенти веќе, освен ако немате некој познат кај него.

10. Daniella

Daniella Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    44
    ^ A др.Бојчева? или општо кај него не може веќе?

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.075
    Допаѓања:
    66.893
    За кај него знам дека не може, не знам за другите. Јас кај него сакав, ама ми рекоа не прима веќе пациенти, па најдов некој преку некој, па така можеше.

12. Daniella

Daniella Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    44
    А, ординацијата му е кај дом на градежници нели? Таму исто видов и дека др.Лолита Гркова работи ама не прочитав убави работи за нејзе...

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^ ако мислиш на др.Ложанковски, ординацијата му е зад продавницата Royal House, во центар

14. Daniella

Daniella Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    44
    Значи, на различна локација е од останатите гинеколози кај него? Пошто кога ги исконтактирав на Фб, ми пратија линк со локација баш кај дом на градежници...збунета сум сеа

15. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Мене се ми е испомешано веќе и приватно и неприватно, и со плави картони, и како матичен...
    По приватниве ординации, никако не можам да го сфатам наводното работење со плави картони. Иако некои викаат дека работат со плави картони, на крај есапот изгледа сепак како да си ги наплаќаат услугите како без плави картони и нематични гинеколози. Некој ќе рече за здравје не се гледаат парите и така е aпсолутно, ама искрено да можам постојано да си дозволувам да плаќам на приватно не би се ни замарала ама ете...
    Што е разликата ако отидам кај приватен гинеколог кој работи со плави картони и не ми е матичен, а што е ако отидам на приватен кој ми е одреден за матичен? Ако знае некоја феминка нека пише да си ја расчистам конфузијава :)

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Всушност,даа да дом на градежници е всушност зад Royal House, добро ти кажал.

17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.518
    Допаѓања:
    201.544
    Ако отидеш кај приватен гинеколог кој не ти е матичен, без разлика дали работи со картони или не, плаќаш сè: од преглед до детални испитувања.
    А ако отидеш кај матичен гинеколог, таму прегледот ти е бесплатен, ПАП тест треба да имаш бесплатен, а за другите услуги се плаќа некоја симболична сума, како партиципација, пошто нели, фондот му плаќа за тебе.

На sunfemina му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Daniella

Daniella Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    44
    ул.Вељко Влаховиќ...и баш бев до таму само да ѕирнам да се осигурам, и убаво пишуваше ПЗУ Др.Ложанковски арно ама, на самата врата од ординацијата ги пишуваше некои други две докторки меѓу кои и др.Лолита и тоа малку ме збуни, си помислив да не се на различни локации ординацииве :?: а бај д веј, пошто кај докторот не може, др.Бојчева, каква е? Читам дека била стручна и бајги пријатна...

19. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Eпа значи приватен си е приватен. Никаква улога не игра ако работи со плави картони, а да не е избран за матичен.
    Иако дури и како матични некои знаат да си наплатат услуга како приватно, па и првиот пап тест во годината го наплаќаат, а по правило следува бесплатно.

20. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Jas bev kaj prof. Babusko vo Remedika privatno i super e. PAPA i kolposkopija 2500den, malku e skapo, ama PAPA testot bese gotov za 2 dena.