Јас бев кај др.Бојчева пред 2 месеци мн пријатна жена е,работи како матичен гинеколог,само што првиот преглед се плака приватно.
^ Каква е таа глупост да, ако сакам да ми е некој матичен гинеколог, да ми го наплати првиот преглед приватно? Значи страшно....сите зинале за пари
Во фондот новите пациенти ги регистрирале наредниот месец и немало да им исплатат за првиот преглед,па јас ви препорачувам да појдите да си потполните пријава во амбуланта дека сакате докторката да ви е матичен гинеколог и веке наредениот месец ке си појдите на бесплатен преглед.
Zdravo na site ! Moze li da mi kazete dali nekoj bil kaj D.-r. Kokoromanovska . Prv pat odam na pregled i sum mnogu isplasena
Kаде се наоѓа Др.Бојчева? Дали некоја од вас иде во Хигиа гинекологија? како сте задоволни? работи ли со сини картони? Јас вев во МАМА ( Лидија Героска ми се чини дека беше) али она почна приватно а и онака не бев нешто задоволна...така да во потрага сум по нов гинеколог..ми треба некаде област од ѓорче до центар еве нека биде.... позз
Да да, и јас се јавив да закажам, тој ми вика ааа не вика првиот преглед така ќе помине, па ако ти одговара ќе ти се пишам како матичен(божем ја експерт сум па ќе определувам од еден преглед дали чини докторот или не),
Toplo go preporacuvam dr. Gjorgi Stamboliev vo Svr. Veke dolgo vreme se vodam kaj nego i sum zadovolna od uslugata,raboti so plavi kartoni i e dosta naroden i pristupacen covek. Izvinete za fontot
Ima li nekoj iskustv so Dr. Veronika Kokoromnovska ?? Ve molam za odgovor , mi izgleda dobra ordnacijata...ama nemozam po forumive da najdam nesto posebno za nea, blisku mii e pa sakam da zakazam
Јас си го сменив мојот матичен за матична ја избрав Љубица Кузмановска од Промедика, пријателка на мајка ми ми ја препорача, во среда одам на преглед па се надевам добро ќе поминам Некој да не оди кај неа?
Za site koi sto baraat dobra doktorka , ljubezna , polna so razbiranje i pred se strucna. Od se srce im ja preporacuvam Dr. Kokoromanovska . Ne raboti so sini kartoni , no vredi da se plati pregledot . Ordinacijata ima vrvna oprema , odlicna higiena i strucna doktorka .
Ќе ве молам некој да ми објасни како и каде се избира матичен гинеколог, а може и да предложите некој добар што може да прима уште пациенти, но да работи со плави картони зошто не сум многу при пари. По можност во ново лисиче, аеродром, центар или карпош.
Пак јас Еден многу битен детал во поглед на хигиена. Дали таму каде што одите на гинеколог сте приметиле дали ја менуваат хартијата на столот. Не сакам да именувам каде, ама ми се згрози во една ординација (среќа бев прва дента и пред мене ја стави хартијата) а после додека чекав да платам на страна, докторката веднаш седна на столот друга пациентка. И да, не ја гледав пациентката фала богу, ама докторката не се помрдна од бирото, сестрата беше надвор, што значи 100% следната седнала на истата хартија, и кој знае уште колку други по неа.
Па се гледа хартијата ако е гужвана значи седнал некој на неа пред тоа, само треба да сме свесни и да им кажуваме, кога веќе они немаат осет
Devojki ne sakam da me razberete pogresno, no ginekolozite toj den mozebi imale 50 pregledi i ginekolozite se lugje, nemaat dovolno sredstva pa imaat zaposleno edna sestra, a vsusnost sestrata treba da e tamo i da go sreduva stolot i pri golemi guzvi mozen e previd. Definitivno se poglasuvam so anastasijaki deka treba sami da im napomenuvame.
Мене ми е матична (а имам и друг гинеколог )со плави картончиња и додека бев бремена одев неколку пати кај нејзе. Одушевена сум од нејзиниот однос ,многу е пријатна и фина .Мене за некои работи ме советуваше буквално како мајка.
Девојки, како се одбира матичен гинеколог? Дали можам доктор од приватна установа да го земам за матичен и како оди тоа? (која е партиципацијата, колку се наплаќа )