Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. jasi009

jasi009 Активен член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Јас бев кај др.Бојчева пред 2 месеци мн пријатна жена е,работи како матичен гинеколог,само што првиот преглед се плака приватно.

2. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    A колку пари е прегледот приватно кај неа?

3. jasi009

jasi009 Активен член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Пап ,колпоскопија и вагинално ехо беше 2000 ден.

4. Daniella

Daniella Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    44
    ^ Каква е таа глупост да, ако сакам да ми е некој матичен гинеколог, да ми го наплати првиот преглед приватно?
    Значи страшно....сите зинале за пари |(

На ana-33 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. jasi009

jasi009 Активен член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Во фондот новите пациенти ги регистрирале наредниот месец и немало да им исплатат за првиот преглед,па јас ви препорачувам да појдите да си потполните пријава во амбуланта дека сакате докторката да ви е матичен гинеколог и веке наредениот месец ке си појдите на бесплатен преглед.

На sunfemina му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Galena11

Galena11 Активен член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Zdravo na site ! :hai: Moze li da mi kazete dali nekoj bil kaj D.-r. Kokoromanovska . :worried: Prv pat odam na pregled i sum mnogu isplasena :sweat:

7. male

male Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    174
    Kаде се наоѓа Др.Бојчева?
    Дали некоја од вас иде во Хигиа гинекологија? како сте задоволни? работи ли со сини картони?
    Јас вев во МАМА ( Лидија Героска ми се чини дека беше) али она почна приватно а и онака не бев нешто задоволна...така да во потрага сум по нов гинеколог..ми треба некаде област од ѓорче до центар еве нека биде.... позз

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Да да, и јас се јавив да закажам, тој ми вика ааа не вика првиот преглед така ќе помине, па ако ти одговара ќе ти се пишам како матичен(божем ја експерт сум па ќе определувам од еден преглед дали чини докторот или не),

9. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.957
    Toplo go preporacuvam dr. Gjorgi Stamboliev vo Svr. Veke dolgo vreme se vodam kaj nego i sum zadovolna od uslugata,raboti so plavi kartoni i e dosta naroden i pristupacen covek. Izvinete za fontot

10. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Јас можам да ти кажам за д-р Кокорманов, а докторКА не знам дека има :^)

11. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Многу го препорачуваат него ама баш заради тоа и тој колку што знам не прима веќе матични пациенти.

12. cveke.1

cveke.1 Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ima li nekoj iskustv so Dr. Veronika Kokoromnovska ?? Ve molam za odgovor , mi izgleda dobra ordnacijata...ama nemozam po forumive da najdam nesto posebno za nea, blisku mii e pa sakam da zakazam

13. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.088
    Јас си го сменив мојот матичен 8) за матична ја избрав Љубица Кузмановска од Промедика, пријателка на мајка ми ми ја препорача, во среда одам на преглед па се надевам добро ќе поминам :)
    Некој да не оди кај неа? :wasntme:

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Galena11

Galena11 Активен член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Za site koi sto baraat dobra doktorka , ljubezna , polna so razbiranje i pred se strucna. Od se srce im ja preporacuvam Dr. Kokoromanovska . Ne raboti so sini kartoni , no vredi da se plati pregledot . Ordinacijata ima vrvna oprema , odlicna higiena i strucna doktorka . :clap:

15. honesty

honesty Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    296
    Ќе ве молам некој да ми објасни како и каде се избира матичен гинеколог, а може и да предложите некој добар што може да прима уште пациенти, но да работи со плави картони зошто не сум многу при пари. По можност во ново лисиче, аеродром, центар или карпош.

16. honesty

honesty Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    296
    Пак јас :) Еден многу битен детал во поглед на хигиена. Дали таму каде што одите на гинеколог сте приметиле дали ја менуваат хартијата на столот. Не сакам да именувам каде, ама ми се згрози во една ординација (среќа бев прва дента и пред мене ја стави хартијата) а после додека чекав да платам на страна, докторката веднаш седна на столот друга пациентка. И да, не ја гледав пациентката фала богу, ама докторката не се помрдна од бирото, сестрата беше надвор, што значи 100% следната седнала на истата хартија, и кој знае уште колку други по неа.

17. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.088
    Па се гледа хартијата ако е гужвана значи седнал некој на неа пред тоа, само треба да сме свесни и да им кажуваме, кога веќе они немаат осет :|

18. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Devojki ne sakam da me razberete pogresno, no ginekolozite toj den mozebi imale 50 pregledi i ginekolozite se lugje, nemaat dovolno sredstva pa imaat zaposleno edna sestra, a vsusnost sestrata treba da e tamo i da go sreduva stolot i pri golemi guzvi mozen e previd. Definitivno se poglasuvam so anastasijaki deka treba sami da im napomenuvame.

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  19. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Мене ми е матична (а имам и друг гинеколог :) )со плави картончиња и додека бев бремена одев неколку пати кај нејзе. Одушевена сум од нејзиниот однос ,многу е пријатна и фина .Мене за некои работи ме советуваше буквално како мајка.

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Девојки, како се одбира матичен гинеколог?
    Дали можам доктор од приватна установа да го земам за матичен и како оди тоа?
    (која е партиципацијата, колку се наплаќа )