Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Можеш да си земеш било кого за матичен, но за да ти важат сините картончиња и за да плаќаш помалку, треба гинекологот да има склучено договор со фондот. Доволно е да отидеш кај било кој доктор, да му кажеш дека сакаш да ти биде матичен за да ти отвори картон. Нема некоја процедура

На Rubiii му/ѝ се допаѓа ова.
  2. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.913
    Допаѓања:
    2.141
    Здраво.Сакам да ми кажжете какво искуство сте имале со др.Снежана Панговска од Бит пазар.Жената ми ја препорача една познаничка па сакам да чујам и други мислења.Поздрав.

3. BELONG69

BELONG69 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите, дали може да ми препорачате доктор за Конизација, некој кој е специјализиран и најдобар за таква интервенција кај нас ? Фала многу, Поздрав.

4. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Дали има некој информација за д-р Цветко Трајковски? Пред многу години мислам дека работеше во Неуромедика. Дали е уште таму, да не е во пензија, да не отворил сопствена ординација? Ми треба гинеколог што работи со плави картони, веќе со месеци прашувам по темиве за срамота сум што уште не сум отишла, но стварно не ми е јасен принципов со плави картончиња. Сега веќе никаде не важи за првиот преглед?? И ако е така колку отприлика да бидам спремна да потрошам :?:

На Lejlaah му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    Матична ми е Др. Хадзиевска од млин балкан,правев пап тест пред повеке од 1 месец,се јавив тек денес за резултати од папот,и сестрата ми рече дека сеуште не ги добиле дека некои папови по касно стигале бидејки имале многу гужва..?!?! што да си помислам стварно незнам.прво што ми падна е дека не било нешто ок или незнам... може ли да ми препорачате некоја друга докторка,да работи со плави картони и да е некаде во близина на центар?? зашто ова вака ама ич не ми се допага.. ://

6. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.114
    Допаѓања:
    258.668
    Кај и да одиш со плави картони се чека за резултатите од ПАП тестот, џабе ќе го менуваш докторот.

7. Kamelija2115

Kamelija2115 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    Дали некоја од вас имала искуство со Др. Глигор Тофоски, од државна. Треба да одам кај него за цисти на јајници па ме интересира каков е.

На zorica1993 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.088
    Млад и не многу заинтересиран, ќе те погледне онака и ајт толку |( а инаку фин е, и велат добар стручњак.

Јас пак сум незадовлна овој пат од новава матична, Кузмановска од Промедика, па таа бре не знае брис асално да земе :| знаев и знаев дека ќе испадне негативно, иако уште си се мачам со бактеријата што ја имам, кај ми земаа 500 денари за рака со картони :o па уште и не знае брис да ти земе :doh: и јово на ново пак ќе идам Систина, да знаев ич немаше да појдам кај неа :| Добро бе има ли асален гинеколог со плави картони :x

На Kamelija2115 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Kamelija2115

Kamelija2115 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1

А извини да те прашам уште нешто :) колку е тој млад, оти на ова младиве доктори ич не им верувам...друго е доктор со искуство.

10. Leika

Leika Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    49
    Од искуство, мислам дека младите се подобри бидејки се повнимателни а и сакаат да се докажат, па повеке тинтраат, гледаат внимаваат отклку некоја баба да те седне и за 2 мин да те среди, али сепак зависи од самиот доктор така да нешто годините не играат улога ако е учен човекот

11. fanka

fanka Активен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Одам кај Д-р.Наде Героска во ПЗУ МАМА (кај градски парк фонтана) презадоволна сум работи без сини картони , услугите се доста пристапни;
    ПАП 500 денари, Ултразвук-ехо 500 денари
    Професионалец во работата, одличен гинеколог!

Во ПЗУ МАМА кај Д-р. Наде Героска одам редовно, во поглед на хигиената и стручноста само пофалби,работи исклучиво со пластифицирана хартија и веднаш после прегледот ја менува,презадоволна сум!

На Mrs.Bass му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Snufl

Snufl Активен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки, би сакала да идам кај д-р Ложановски, дали има некој број или адреса од него ?
    фала ви :)

13. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    http://www.lozankovski.com.mk/

Се наоѓа кај Валијант во центар, измеѓу тие зградите, има реклами ќе го најдеш, во зграда е на први спрат.

14. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Дали некоја од вас имала искуство до д-р-. Љубица Кузмановска во Промедика? Ја препорачувате или не поплаки, пофалби, сакам да идам кај неа разбрав дека работи со сини картони, па да не се зезнам ко првиот пат на гинеколошки преглед кој ми беше ужасен сега да си прашам

15. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.387
    Допаѓања:
    13.382
    Феминки, сакав да одам на гинеколог утре, и сосема случајно прочитав дека мојата матична докторка (се на се еднаш сум била :) ) др. Емилија Трајковска се преселила во Кисела Вода. Може ли некој да ми каже каде точно се наоѓа сега, јас баш кај Расадникот живеам, таман можам утре да поминам.
    Ако нишо друго се спасив од пат до Јане Сандански за џабе :)

16. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    и јас сум дел од задоволните пациенти кај д-р Наде Героска ПЗУ МАМА :) жената е пристапна,нежна, се објаснува, хигиена е на ниво.... :) само пофални зборови

17. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.683
    Spidy, Еми се наоѓа во новите згради позади Расадник (не средната, во која е Тедико, туку целиот блок на бордо-крем (мислам дека беа) згради, веднаш позади градинката). На приземје е, и можеш да влезиш од влезот на зградата, а можеш и од страната на градинката, преку дворчето. Не знам како објаснав и дали ме разбра :lol: ама ако ти требаат дополнителни насоки слободно пиши ЛП.

18. violetova

violetova Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    јас само можам на сите да ви препорачам да не одите во гинекомедика, бидејки веднаш докторката (докторот) дава дијагноза раничка на грлото на матката и предложува зафат со ласер... муабетов случајно на фризер го зборев дека треба да одам на ласерски третман дека ми најдоа раничка, па се најдовме во муабетот три жени кои ја направиле истата грешка кој поверувале на дијагнозата од гинекомедика всушност кога ќе се консултирате со друг гинеколог не постои никаков вид на раничка

19. what.to.do

what.to.do Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    ДОБАР ГИНЕКОЛОГ ВО ПРИЛЕП?!

И НАВИСТИНА ЛИ ДУРИ НАРЕДНИОТ МЕСЕЦ ОТКАКО ЌЕ СЕ ЗАПИШЕШ ТИ СТАНУВА МАТИЧЕН?! ТОЛКУ ЛИ СЕГА ТРЕБА ДА СЕ ЧЕКА?

20. momo

momo Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Феминки кажетеми некој гиниколог во прилеп да биди женско сакам да одам на приветно, дали тоа се закажува дали треба книшка и дали несто ќе пиши во нејзе дека сум била на преглед и колку кошта одприлика ви благодарам феминки