Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    Од искуство, мислам дека младите се подобри бидејки се повнимателни а и сакаат да се докажат.
    Матичен гинеколог ми е доктор Ламбе Клопчевски од Ченто а инаку приватно одам кај Др. Димчев од Систина и др. Котларова од Ремедика.
    Е сега вака кај матичниот прво ехото им е старо 100 години ништо не се гледа, а и докторот не е многу заинтересиран, нели кога ке одиш треба да ти каже кога следен пат треба да дојдеш да те упати што следно треба да направиш овој мојов ич око не му трепнува.
    Ама затоа за др. Димчев и др. Котларова се најдобро можам да кажам, прво околу 40 мин ме гледаа на ехо и се убаво ти објаснува, а кај матичниот не е така мислам него ако му е тоа секојдневие мене не ми е.. ама тоа ее тоа :)

2. hanny

hanny Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    61
    Здраво девојки :) ме интересира дали некоја има искуство со д-р.Никола Пановски има приватна ординација во Скопјанка? поздрав :)

3. Incomplete

Incomplete Активен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Ме интересира дали некоја има искуство со Д-р Емилија Јашовиќ во Неуромедика Битола? Поздрав :)

4. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Jas slusnav deka naplakala ekstra pari von dogovorot so fondot na tie sto im bila maticen deka zatoa i go raskinale.

5. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Јас бев вчера кај неа на преглед, баш е фина жената, целиот преглед траеше 10 мин и онака објаснува што прави, што гледа, што ке ја прашаш. Само имам една забелешка. Кога се јавив да закажам закажав само за пап, нарочито не сакав ехо пошто имам скоро правено. И она кога заврши со земањето брис, ми вика седи уште малку и го зема тоа и почна да ме прегледува и на ехо :?: Не знам дали се направи будала да ми земе 500ден плус,или не се разбравме, у секој случај си реков ајде ок, за мене е ....пап+ехо=1000ден.

6. toothfairy

toothfairy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Гинеколог во Куманово...

Дечки ми треба матичен гинеколог, ама незнам кај кој да одам. Ми треба ваше искуство околу кумановските гинеколози, кај кој е најдобро?

А и колку се плаќа преглед, тестови и такви работи... Бидејќи е секаде различно како што читав јас на форумот :)

7. macii22

macii22 Активен член

Се зачлени на:
    3 август 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    дали некоја може да ми каже дали е добар доктор тасе цветановски ??

8. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    ako e toj kaj zoil negde, drugarka mi odi kaj nego i prezadovolna e :)

9. leilla

leilla Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    146
    Според мене најдобар во Струга најдобар е Селман, во државната работи.

10. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Да ве прашам дали знаете кај Љубица Кузмановска резултати од пап тест кажуваат по телефон или лично мора да отидеш во Промедика?

11. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.585
    Допаѓања:
    15.624
    Еве и јас да си го пренесам моето искуство со др Надица Героска,себајлево бев на преглед и стварно сум задоволна,се ми објасна убаво и ми покажуваше на ехото се што гледа

12. tambelina

tambelina Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    635
    Допаѓања:
    1.642
    по моето искуство со мојот матичен генеколог сфатив дека самите генеколози покажуваат незадоволство во соработката која ја имаат со фондот,и е толку многу зафатен и окупиран со пациенти што тоа почна да се одразува негативно на неговата професионалност и способност и ефикасност во работата! Јас имав сериозен проблем кој тој воопшто не го ни примети! :( НО сепак по препорака на моја другарка отидов во Скопје кај др.БИЉАНА ДАВЧЕВА ЛАМБЕСКА има приватна ординација,можеби платив многу повеќе пари но барем не платив со животот! Комуникацијата со пациентите не и е на латински како некои други кои ни самите незнаат што зборуваат камо ли пак ние да ги разбереме :D

13. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Za kakov problem se rabotese sto ginekologot go previdel?

14. tambelina

tambelina Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    635
    Допаѓања:
    1.642
    ХПВ тип 16,високо ризичен вирус,бидејќи се третира со многу антибиотици опаѓа имунитетот,а мојот имунитет беше никаков што дополнително ја влоши мојата состојба!

15. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    HPV tip 16 ti go tretiral so antibiotici????

16. tambelina

tambelina Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    635
    Допаѓања:
    1.642
    Ана за бактериите и инфекциите примав антибиотици,воедно употребував имунал капки за да не продолжи опаѓањето на имунитетот... нешто не ми е јасно,имаш нешто проотив докторкава некое лошо искуство или? :^)

а хпв со спреј.

17. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Nemam loso iskustvo, samo znam deka hpv posto e virus ne se leci so antibiotici,tuku so diganje na imunitetot. Loso sum te razbrala. Ne ja poznavam doktorkata. A koj sprej go koristese i kakao?

[mod-kirilica:1jlvwqqo][/mod-kirilica:1jlvwqqo]

18. simones

simones Активен член

Се зачлени на:
    5 август 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    леле добро е што прочитав се ова за гинекомедика :o .јас во вторник си закажав целосен преглед и прв пат одам на гениколог па како што сум панчар да ми каже дека имам раничка хпв итн итн во несвест ке паднам нема да станам од столот :sweat: . се запрепастив ццц
    и сега? препорака за добар гениколог како за прв пат :)

19. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    640

Како ни бараш предлог за гинеколог за преглед ко за прв пат, не те разбирам зашто викаш си закажала веќе :)

20. tambelina

tambelina Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    635
    Допаѓања:
    1.642

не не ти добро си прочитала туку јас погрешно сум напишала, се извинувам. спрејот го користев навечер 10прскања ааааа како се викаше сега и да ме убиеш неможам да се сетам :?:

На ana-33 му/ѝ се допаѓа ова.