Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Ako se setis za sprejot pisi mi te molam posto imam slicen problem.

2. tambelina

tambelina Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    635
    Допаѓања:
    1.637
    дали ти веќе користиш некаков спреј и кој? нема проблем во понеделник ќе ти кажам како се вика спрејот ќе се јавам во ординација тие го имаат моето досие со сите терапии.

На ana-33 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. silk

silk Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    778
    Не кажуваат по телефон. По телефон само ќе ти кажат дали е стигнат резултатот а лично мораш да идеш за да видиш што е и како е. Само резултатите им се готови по месец дена. Мене ми е матична Љубица,па затоа знам. Поздрав

4. marceperce

marceperce Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Jas bi gi preporacala ordinacija dr.Lozankovski

На slobodka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Откажи таму и ти препораќувам да одиш кај Наде Ѓероска кај фонтана во парк

6. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.094
    Мене па ми кажаа по телефон :) кога беше готов резултатот од типизација ми се јавија и ми го кажаа :wasntme:

7. silk

silk Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    778
    Eпа незнам што да кажам.Мене баш ми нагласија дека резултати не кажуваат по телефон, да не сум се исплашела кога ќе ми рекле да си дојдам лично. Дури и едно како реклама ми дадоа од министерство за здравство,за заштита на податоците и приватноста. Ама изгледа како ќе им текне така прават,впрочем и општо не сум задоволна од нив,и од Љубица. Незнае ни да објасни,ни брис асално да земе,ни ехо да направи.

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Jas koristev sprej Glizigen ama za kondilomi, ne se prskav vo vagina.
    Ke ti bidam blagodarna dokolku mi go nabavis imeto na sprejot, bidejki imav dva tipa visok i nizok rizik HPV na tipizacijata.

9. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.094
    ^

Исто и јас не сум задоволна имам пишано понапред мислам..не знае брисеви да зима :worried: затоа негативни излегуваа..добро за типизацијата ако не е земено добро пишуваат од Ману ама за овие другиве ми вика не провериле добро :lol: си викам жено ти не зимаш добро брис затоа се негативни :devil: па затоа за украс ми стои како матичен а одам во систина ги правам сите испитувања :( Па и не се нормални по 500 денари зимаат за тоа што ќе ти земе брис :fubar: :swear:

10. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.121
    Допаѓања:
    2.710
    Ложанковски ми беше мене матичен едно време, и јас најтопло Ви го препорачувам,Човекот навистина знае како треба со пациентките.

11. tambelina

tambelina Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    635
    Допаѓања:
    1.637
    понеделник рано наутро ќе се јавам во ординација и веднаш ќе ти го кажам името на спрејот,и пиј си несто за имунитет обавезно! не користев јас глизиген

На ana-33 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    Женски имам голем проблем. :(
    прво матична ми беше др.надица геровска и бев презадоволна,не се ни срамев а и супер беше докторката.ама веке не работи со фондот ,а бидејки јас не работам сама си ги плакам прегледите и неможам да одам приватно.па морав да се преместам на др место,и се префрлив кај др.хадзиевска.вака докт.е ок ако се тргне фактот колку е неодговорна и си касни ептен,и сампо на телефон бамбарабумбара -.- .арно ама главен проблем е што на мајка ми многу добра пријателка работи во млин балкан.и големи се шансите да ме види зашто еднаш ја видов и се исвадив некако одвај.ама сега ми е страв да одам премногу.и имам некој уплав а морам да одам ,затоа што папот што го правев околу март април не ги добив никад резултатите -.- се јавив дури после месец и пол ,и ми рекоа дека уште не ги добиле имало некое заостанување.па пишав пропало на тој пап тест,и сакам да правам нов.а и плус имав ингекции две,микоплазма (уреоплазма) и уште една ама таа ми рекоа не е опасна се добивала од влажни марамици и слично.и се лекував ама пак ја имам.сигурна сум -.-
    и морам да одам да преземам нешто зашто долго време се влечам ,а и имам слушнато ствара неплодност.
    па ме интересира да се префлам на друг гинеколог.по можност женско,гледам некои ја спомунваа агнеса па планирам да пробам таму.дали сте задоволни?кај точно се наога?и дали е скапа?
    и ако имате друг предлог за гинеколог,помагајте зашто ме фака паника и страв а морам да одам .... :( :( :(

13. VanillaB

VanillaB Активен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    2

Јас имам слушано од мои блиски убави мислења за Агнеса, сакав и јас да одам кај неа, да ми биде матичен, арно ама таа веќе не прима пациенти како матичен доктор, оти и била исполнета квотата од фондот, така да само приватно кај неа... Инаку се наоѓа спроти Нова Македонија во зградите, а за цените приватно не сум сигурна, ама мислам дека еден преглед е околу 1500 денари... Сепак најдобро е да се информираш.

14. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.094
    Епа ќе ја имаш се додека не се излечи и дечко ти, џабе ти се и нови гинеколози и се кога тој ја има и постојано ти ја префрла ! Ти кажав милион пати дека ќе си имаш проблеми, ама ти многу касно палиш, кој знае каква штета направила до сега со оглед на тоа дека ја имаш месеци и месеци :worried:

На shiningstar му/ѝ се допаѓа ова.
  15. majamena

majamena Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    moze nekoj da mi pise telefonski broj na dr.Lozankovski i dr Agnesa

16. flowergarden

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Надица Ѓероска точно е дека не работи веќе со фондот, но ги задржа истите цени. Затоа не би требало тоа да ти претставува проблем. Јас би ти препорачала да си продолжиш кај неа. И јас имам само позитивни искуства од таму

17. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    мислам дека 2400 бара за микробиолошки брисви,што е даалеку над 800 денари... :/

18. flowergarden

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    искрено не ги памтам цените, не можам да зборувам на таа тема. знам само дека она сама си ги носи на клиника, не мора вие да одите ни да ги зимате

19. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    ке може бројче,за да се јавам да прашам колку е?
    или па некоја друга феминка ако правела скоро брисеви па да ми каже..
    и воопшто не само кај оваа докторка него секаде.. :) (за приватно зборам,)

20. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    Јас прашав кај доктор Надица колку се цените откако го раскина договорот со фондот ми рекоа дека ПАП тест е 500, ЕХО 500, колпоскопија 600 и микробиолошки тестови дека се 2 500 денари. :!:
    Ова микробиолошкиве малку поскапички се, но сите имаат пофални зборови за докторкава па кога се мора, се мора :?:

На sunfemina му/ѝ се допаѓа ова.