Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    а што е со матичните? зашто е проблем да се оди и приватно и државно?па каде сакам таму ке одам и таму и ваму плаќам...

2. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Јас одам кај докторка која нема склучено договор со фондот и затоа неможе да ми дава упати, па затоа ми треба докторка која ке ми биде матична и ке завршувам кај неа работа за упатите.

3. Eva.1

Eva.1 Активен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Јас одам кај Доктор Љубица, многу фина докторка е .. може да ти биде матична и има одличен пристап со пациентите :)

Др.Љубица работи во ПРОМЕДИКА МЕДИКАЛ ЦЕНТАР карши НЛБ кај Рамстор и да, работи со плави картони.

4. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Супер, фала ти на одговорот Ева, се јавив денес и ми кажаа дека може да дојдам, па сега ќе видиме што ќе се договориме :)

5. Eva.1

Eva.1 Активен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Ништо, повели и др.пат сигурна сум дека ќе си задоволна :)

6. nonenceee

nonenceee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    1.016
    Знае некој дали гинекологот Костадин Василев што има приватна ординација во центарот на Струмица уште работи ?

7. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Дали знаете кај д-р Љубица Кузмановска за колку време закажуваат, дали работи втора смена и со плави картони, и колку е кај неа ехо и пап тест.

8. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Се запишав кај Сузана Слишкович-Кочани,жената е супер,ја препорачувам на сите(Кочанчанки,Штипјанки,Виничанки :lol: ).Од цел исток се собрале кај неа,на цела Виница им е матична :lol:

9. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.665
    Допаѓања:
    10.958
    ^ Одлична е жената, ти кажав Маца нема да се разочараш :) ;)

10. dunjucka

dunjucka Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    8
    ај ако може бројот од докторката во инбокс фала ти мн.

11. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474

Др. Љубица понеделник и вторник работи втора смена, среда, четврток и петок е прва смена. Работи со плави картони, а за цените сеуште незнам, сега и јас се запишувам кај неа да ми биде матична. И закажуваат брзо.

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  12. elenaelencence26

elenaelencence26 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1

не дека не е добар доктор , со се однесува до знаењето не коментирам , доктор со искуство , али сепак треба да се посвети малку внимание на нас пациентите , а не рутински преглед од 5 мин и ај чао без ништо да ми објасни што е работата ,на моменти ако му кажам нешто јас шо чуствувам , не верува као демек неможело тоа да биде он бил 26 год гинеколог и се он знае :@ алооо па јас не одам кај него за да го видам него , одам од што имам мака

13. dunjucka

dunjucka Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    8
    може ли бројот од докторката во инбокс поздрав

14. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Каде се наоѓа дијагностички центар и имаат ли веб страна? Како стојат со цени, читам добри работи за д-р Мирјана Мицевска.

15. monkita

monkita Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Некој да препорача добар гинеколог во Охрид и колку наплаќа за преглед, ПАП, ехо и брисеви.

16. gladiola

gladiola Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    130
    devojki da ve prasam ima li nekoj shto odi kaj dr lozankovski ?

17. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Дијагностички се наоѓа во блокот кај што се наоѓа бившо „Палета“, Тутунска банка, Тинекс......Нема да ја утнеш зградата :) Само што влезот во Дијагностички е од другата страна на зградата, не од кај улицата, туку од другата, задната страна, од страната на паркингот и околните згради. Јас кога одам правам комплет испитувања (брисеви, ПАП, ехо.....) и ми наплаќаат 1000 денари со картончиња. Ако сакаш, можеш да го искористиш бесплатниот ПАП тест што ти следува ако ти е прв, но резултатите се добиваат по 2-3 месеци, бидејќи има премногу гужва.

Не знам дали имаат веб страна, имам број ако сакаш да закажеш, можам да ти го дадам во ЛП. Јас со години одам кај докторката, и мајка ми и сестра ми исто, сестра ми две бремености истера со докторкава, од кои втората прилично комплицирана и тешка :^) Пред некое време имаше некоја феминка лошо искуство со докторкава, само не ми текнува во која тема беше, можно е да е во оваа, ако не те мрзи може да пребараш мислења, имав и јас пишано тогаш. :?:

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    дали знае некој добар гинеколог во Битола јас одев кај д.р. Таше во Плодност ама таму е приватно не работи со сини картони и многу ми е скапо ми треба некој добар матичен што работи со сини картони

19. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    512
    Дали некој има искуство или можеби му е матичен др- Бојан Митаноски збор-два за него! Ви благодарам однапред :)

20. mmaceee

mmaceee Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    3
    Dali nekoj ima iskustvo so dr Aleksandar Blazevski od poliklinika Bukurest?jas bev pred edna nedela prv pat kaj neso se dvoumam dali da ostanam zaso ne mi ostavi bas dobar vpecatok :/
    Ako moze da mi preporacate nekoj dobar maticen ginekolog i da ne go menuvam :)

[mod-kirilica:1ywmtjtt][/mod-kirilica:1ywmtjtt]